Σάββατο, 29 Μαρτίου, 2025

Το ζευγάρι Ελλήνων που παρά τα προβλήματα ακοής, έκανε τον γύρο του...

Τον γύρο του κόσμου σε 59 ημέρες έκαναν η...

«VIΠ – Καλά γεράματα»: «Τα προσκοπάκια»

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «VIΠ – Καλά γεράματα».Ο Μάκης...

Τα top trends στο μακιγιάζ για να απογειώσεις τη θηλυκότητα και τη...

Αφού παρακολουθήσαμε όλες τις τελετές βραβείων και θαυμάσαμε όλα...

«Ελεγεία της μνήμης»: Το έργο του Νικ Πέιν για πρώτη φορά στην...

Ο Θεατρικός Οργανισμός «Νέος Λόγος» και το Studio Μαυρομιχάλη...

Δικηγόρος και πόρνη

❱❱ Αμερικανίδα μητέρα δουλεύει part time στα «κόκκινα φανάρια», με τη στήριξη του συζύγου της

Το πρωί επιτυχημένη δικηγόρος και παντρεμένη μητέρα, και το βράδυ… πόρνη!

Η 30χρονη Κάθριν Σιρς από την Αϊόβα έχει καταφέρει να συνδυάσει δύο εκ διαμέτρου αντίθετα επαγγέλματα, και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη του συζύγου της, καταφέρνοντας έτσι να συμβάλλει τα μέγιστα στον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Το επάγγελμα της πόρνης το ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια, και έκτοτε, πάντα με τη στήριξη του συζύγου της Τζον Σίαρς, το ασκεί part time, πηγαίνοντας ανά διαστήματα στη Νεβάδα, όπου η πορνεία είναι νόμιμη.

Εκεί, μένει κάθε φορά για διάστημα τριών εβδομάδων, στη διάρκεια των οποίων μπορεί να βγάλει έως 50.000 ευρώ.

Εως 15 πελάτες ημερησίως

«Μ’ αρέσει το σεξ. Έχει πλάκα και μπορώ να πληρώνομαι γι’ αυτό» δήλωσε στην προσπάθειά της να αποποινικοποιηθεί η πορνεία και στη δική της Πολιτεία.

Τις εβδομάδες που εργάζεται στον οίκο ανοχής, η ημέρα της ξεκινάει νωρίς το πρωί, προκειμένου να προετοιμαστεί για την υποδοχή των πελατών της. Σε μια πολυάσχολη ημέρα μπορεί να δεχτεί 10 έως 15 πελάτες, ενώ έχει το δικαίωμα να αρνηθεί να παράσχει τις υπηρεσίες της όποτε το θελήσει.

Από τότε που έγινε για πρώτη φορά μητέρα, πριν από περίπου τέσσερις μήνες, έχει σταματήσει να ασκεί το επάγγελμα της ιερόδουλης για να αφοσιωθεί στο μωρό της, ωστόσο δηλώνει αποφασισμένη να επιστρέψει μόλις αισθανθεί και πάλι έτοιμη.

Η 30χρονη Σίαρς εργαζόταν ήδη ως πόρνη, όταν γνωρίστηκε με τον σύζυγό της στη νομική σχολή πριν από μερικά χρόνια, και εκείνος της είπε εξαρχής ότι δεν είχε πρόβλημα. «Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα» υποστηρίζει ο Τζον Σίαρς.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κρυφός λεσβιακός έρωτας στη showbiz

Μπορεί τα μάτια της κοινής γνώμης και της εγχώριας...

Πατούλης και Κοίλου στην εκκλησία με τον γιο για την ευχή

Το μωράκι του Γιώργου Πατούλη έγινε σαράντα ημερών και,...

Αθηνά Ωνάση: Αποστεωμένη και γερασμένη η «χρυσή» κληρονόμος σε γκαλά στην πόλη του φωτός

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, που αδιαμφισβήτητα τράβηξε την προσοχή...

Συνέβη στο Nox: Καυτό φιλί από Ρέμο

Με ένα τρυφερό φιλί στην Υβόννη ο Αντώνης Ρέμος...

Ερωτας, μπακαλιάρος & μωράκι για Παυλίνα Βουλγαράκη

Με την οικογένειά της και τον σύντροφό της ζωής...

Μέχρι και ο Ρέμος ενθουσιάστηκε από την άφιξη της sexy και ελεύθερης Θεοδωροπούλου στο NOX!

Μια σεξοβόμβα... έσκασε μύτη στο Nox κάνοντας πολλά ζευγάρια...