Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

MadWalk 2025: H μόδα χόρεψε στον ρυθμό του “Ατελιέ” στο act του...

Η πιο πολυσυζητημένη βραδιά μόδας, όπου η υψηλή αισθητική...

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Ο «άγριος» κόσμος της «Αντιγόνης»

Ο ρόλος-πρόκληση της Βασιλικής Τρουφάκου στο θεατρικό έργο του Ανούιγ με τον Στέλιο Μάινα

Ο ρόλος-πρόκληση της Βασιλικής Τρουφάκου στο θεατρικό έργο του Ανούιγ με τον Στέλιο Μάινα

Το ευρύ κοινό τη γνώρισε ως Μυρτώ στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Κάτω Παρτάλι», ενώ έκανε την έκπληξη όταν εμφανίστηκε τόπλες πριν από δύο χρόνια στην παράσταση «Νεράιδα», η οποία παρουσιάστηκε στη Λίμνη της Βουλιαγμένης.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

Ξεδίπλωσε το μουσικοχορευτικό ταλέντο της και το σέξι ταμπεραμέντο της στο μιούζικαλ «Rocky Horror Show», σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου, ενώ από την περασμένη τηλεοπτική σεζόν «εργάζεται» ως σερβιτόρα στο πιο ρομαντικό ζαχαροπλαστείο της πόλης, το Mamma’s, για χάρη ενός… «Daddy cool».

Ωστόσο, η πολυτάλαντη και γοητευτική Βασιλική Τρουφάκου ρίχνεται στον «άγριο» κόσμο του Ζαν Ανούιγ και υποδύεται τη «δική του» Αντιγόνη, σε ένα έργο που γράφτηκε το 1942 και μεταφέρει την τραγική ηρωίδα στη Γαλλία της ναζιστικής κατοχής. Η όμορφη ηθοποιός αναμετριέται με έναν δύσκολο ρόλο, έχοντας στο πλευρό της τον Στέλιο Μάινα, ο οποίος υποδύεται τον σκληρό Κρέοντα, τον θείο της που δεν την αφήνει να θάψει τον αδερφό της.

Στο «Daddy cool»

Ρόλος-στοίχημα για τη Βασιλική η Αντιγόνη, αφού το κοινό που θα την απολαύσει -όπως και όλο τον θίασο, που βρίσκεται κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες της Ελένης Ευθυμίου- θα πρέπει να «ξεχάσει» τις τηλεοπτικές Μυρτώ και Στέλλα, και να δώσει την ευκαιρία στο νεαρό κορίτσι με τα υπέροχα μάτια να ξεδιπλώσει τις άγνωστες -ακόμη- πτυχές των ικανοτήτων του στην υποκριτική.

Ο χειμώνας θα βρει την Τρουφάκου και πάλι στον ΑΝΤ1, όπου θα συνεχίσει να υποδύεται την ερωτευμένη με το αφεντικό της σερβιτόρα στο σίριαλ «Daddy Cool», δίπλα στον Θανάση Τσαλταμπάση. Η «Αντιγόνη» του Ανούιγ θα ανεβεί αύριο, Τετάρτη 31/8, στο Θέατρο Βράχων, στις 6/9 στο Αμφιθέατρο Πολιτισμού και Αθλητικού Πάρκου της Νέας Μάκρης, την επόμενη μέρα στο Θέατρο Πέτρας, στις 8 του μήνα στο Κηποθέατρο Παπάγου και θα ρίξει αυλαία στις 11 Σεπτεμβρίου στο Κατράκειο της Νίκαιας.

Εκτός από τον Στέλιο Μάινα (Κρέων), πρωταγωνιστούν επίσης οι Φαίδων Καστρής (Χορός), Ανέζα Παπαδοπούλου (Τροφός), Ιωάννα Μαυρέα (Ισμήνη), Γιώργος Φριντζήλας (Αίμων), Ερρίκος Μηλιάρης, Ερρίκος Λίτσης (Αγγελιοφόρος), Μαίρη Λιαμή (Ευρυδίκη).

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...




Μποζουκια Αθηνα