Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025

Ο Πέτρος Λαγούτης μίλησε για τον νέο ρόλο του ως παρουσιαστής του...

Για τον νέο τηλεοπτικό του ρόλο, ως παρουσιαστής του...

Συγκλονιστικός Νίνο για τον χαμό του μπαμπά του

Δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις, όμως αυτή τη φορά αποφάσισε...

Ηλιάνα με μπικίνι στο Πήλιο

Κάψωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και έκανε «hot» εμφάνιση με...

Tips για τέλειο κορμί μέχρι το καλοκαίρι

Θες το τέλειο κορμί για το καλοκαίρι.. Ακολούθησε τα...

Μεθυστικός γάμος στη Μύκονο!

O Νικόλαος Φραντζέσκος (αδελφός του mr Nammos) παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του και γνωστή σχεδιάστρια μόδας Ελένη Αρμάου

Γάμος χλιδής στο «πριγκιπάτο» της Μυκόνου. Τι και αν ο Οκτώβριος έχει μπει για τα καλά; Το νησί των ανέμων συνεχίζει να αποτελεί ιδανική τοποθεσία για τα events της ελληνικής αριστοκρατίας.

Ο επιχειρηματίας Νικόλας Φραντζέσκος, αδελφός του Mr Nammos Ζαννή Φραντζέσκου, και η εκλεκτή της καρδιάς του, γνωστή σχεδιάστρια μόδας Ελένη Αρμάου, ενώθηκαν με τα γαμήλια δεσμά το απόγευμα του Σαββάτου, κρατώντας το χαρμόσυνο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ομως, ουδέν κρυπτόν υπό… την «Espresso». Το μυστήριο τελέστηκε στο ξωκλήσι του Αγίου Παύλου, στο Καλό Λιβάδι, και το γαμήλιο πάρτι ακολούθησε (φυσικά) στο Nammos, συγκεκριμένα στις σουίτες του πολυτελούς beach club, που λειτούργησαν πρώτη φορά το φετινό καλοκαίρι, στην παραλία Ψαρού.

Βλέπετε, μπορεί ο αδελφός του Ζαννής να παντρεύτηκε τη Βερόνικα Πάστρα τον Απρίλιο του 2015 στη βίλα του μεγιστάνα Ρίτσαρντ Μπράνσον στη λίμνη Κόμο της γειτονικής Ιταλίας, ωστόσο ο Νικόλας ούτε καν σκέφτηκε να κάνει τον γάμο του οπουδήποτε αλλού πέρα από τη Μύκονο. Αλλωστε, δραστηριοποιείται και ο ίδιος επιχειρηματικά στο Nammos. Γνωστές προσωπικότητες του επιχειρηματικού λόμπι άρχισαν να καταφθάνουν στο νησί το μεσημέρι της Παρασκευής, καθώς το ίδιο βράδυ δόθηκε το pre-wedding party στην πολυτελή βίλα γνωστού Λιβανέζου αρχιτέκτονα, στην περιοχή Αλεόμανδρα.

Ανάμεσά τους ήταν ο γενικός γραμματέας της UEFA Θεόδωρος Θεοδωρίδης, αδελφός του συντρόφου της Δούκισσας Νομικού Δημήτρη Θεοδωρίδη, και βέβαια μέλη της οικογένειας Πάστρα, που διατηρούν τα κοσμηματοπωλεία V&O και Pastras.

Η συνέχεια δόθηκε την επόμενη μέρα στο Καλό Λιβάδι, όπου η Ελενα Αρμάου μαγνήτισε τα βλέμματα όταν εμφανίστηκε φορώντας το υπέροχο νυφικό της, το οποίο διέθετε τόσο πολύ μακρύ πέπλο όσο και τεράστια ουρά. Λίγο νωρίτερα η όμορφη σχεδιάστρια είχε φωνάξει κοντά της τις ανύπαντρες φιλενάδες της (που ήταν παράνυμφες στο μυστήριο, ντυμένες ασορτί με φορέματα σε απαλό λιλά), για να γράψει τα ονόματά τους στη νυφική γόβα της. Ο γαμπρός, από την άλλη μεριά, φορούσε λευκό παντελόνι και navy blue σακάκι. Το ίδιο look επέλεξε και ο αδελφός του γαμπρού, με πολλούς από τους καλεσμένους να τους κάνουν πλάκα. Η διακόσμηση στο Nammos, όπου έγινε το γαμήλιο πάρτι, είχε ως concept την Ανατολή, ενώ η μπομπονιέρα των νεονύμφων είχε θέμα το στάχυ: σύμβολο της αφθονίας, της ωριμότητας, της γονιμότητας και της αιωνιότητας. Το γαμήλιο μενού ήταν πλουσιοπάροχο, με πικάντικο καβούρι tempura, τυροπιτάκια με μαρμελάδες, καναπεδάκια με χαβιάρι και σολομό Σκοτίας και άφθονο sushi. Την ίδια στιγμή, οι σαμπάνιες και τα ακριβά κρασιά έρεαν σε αφθονία.

Δείτε παρακάτω όλες τις φωτογραφίες: 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι γνωστοί θαμώνες στο νησί των ανέμων, γλέντι με Λε-Πα μέχρι το ξημέρωμα

Σούβλες με φόντο τη θάλασσα, βόλτες στα κοσμικά Ματογιάννια...

Γιατί «έσκασε» έπειτα από χρόνια από τον θάνατο της Σωτηρίας Μπέλλου δικαστικό θρίλερ με τη διαθήκη της!

Δικαστικό θρίλερ 28 ετών της μεγάλης ρεμπέτισσας Σωτηρίας Μπέλλου...

Δεν τους… χωρούσε η Ελλάδα και «την έκαναν»

Το πρώτο τους Πάσχα ως ζευγάρι πέρασαν στη Νέα...

«Καλύτερα να είχα καεί κι εγώ μαζί τους»

Συντετριμμένος εμφανίστηκε στην απολογία του ο Ουκρανός οδηγός της...

Από την Πάρο στην Αίγινα μετακόμισε η Σοφία Αλιμπέρτη

Νέα ζωή στην Αίγινα για τη Σοφία Αλιμπέρτη. Μπορεί...
spot_img
spot_img