Κυριακή, 30 Μαρτίου, 2025

«Απόρρητο» στη Θεσσαλονίκη

Το «Απόρρητο» (New constructive ethics) του Ivan Vyrypaev, σε...

Όλγα Βενέτη: «Η Δαλιδά είναι όλη μου η ζωή»

Το τραγούδι έπαιζε πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή της...

Ευαγγελία Δομάζου: Όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες των «Ελλήνων Μπέκαμ...

Εχουν περάσει τρεις μήνες από τότε που ο «στρατηγός»...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 30 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Η χαρά στη ζωή είναι δική σας υπόθεση...

Ρεβεγιόν με Κόκοτα!

Εορταστικό πρόγραμμα με τον «αριστοκράτη της νυχτερινής Αθήνας» από το ρεστοράν Casanova

Εορταστικό πρόγραμμα με τον «αριστοκράτη της νυχτερινής Αθήνας» από το ρεστοράν Casanova

Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, γευστικές σπεσιαλιτέ και live πρόγραμμα από τον θρυλικό Σταμάτη Κόκοτα! Το γνωστό ιταλικό ρεστοράν Casanova, στη Βουλιαγμένη, προσφέρει στο κοινό τα δικά του αγιοβασιλιάτικα δώρα την περίοδο των γιορτών, που δεν είναι άλλα από οκτώ μουσικές βραδιές, ιδανικές για τα Χριστούγεννα και τον ερχομό του νέου έτους.

Συγκεκριμένα, στον όμορφο και προσεγμένο χώρο στις 23, 24 και 25 Δεκεμβρίου θα μπορεί κανείς να απολαύσει το Christmas Dinner με είσοδο 30 ευρώ το άτομο, συν την επιπλέον κατανάλωση, επιλέγοντας από το μενού, αλλά και τα ιδιαίτερα πιάτα ημέρας που θα υπάρχουν, όπως είναι, μεταξύ άλλων, η γαλοπούλα και το ελάφι.

Το μεσημέρι των Χριστουγέννων θα σερβιριστεί και Christmas Brunch (με κόστος 30 ευρώ ανά άτομο), που θα περιλαμβάνει porcetta στον ξυλόφουρνο, πόδια γαλοπούλας, vitello tonnato και σούπα τραχανά με φέτα. Στις 30, 31 Δεκεμβρίου και στις 1, 6 και 7 Ιανουαρίου θα σερβίρεται Νew Year’s Dinner, επίσης με 30 ευρώ το άτομο, συν την επιπλέον κατανάλωση. Ο πελάτης θα μπορεί να επιλέξει γευστικά πιάτα, με ιδιαίτερες σπεσιαλιτέ, με κάποιες να περιλαμβάνουν κρέας ζαρκαδιού. Το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς θα σερβίρεται Νew Year’s Day Brunch (40 ευρώ ανά άτομο) από έναν πλούσιο πρωτοχρονιάτικο μπουφέ, που θα περιλαμβάνει pasta fredda, κανελόνια ή λαζάνια και χωριάτικο κόκορα με bucatini.

Τη μουσική διασκέδαση αυτών των γιορτινών ημερών έχει αναλάβει ο «αριστοκράτης της νυχτερινής Αθήνας», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, Σταμάτης Κόκοτας, που θα ερμηνεύσει τις διαχρονικές επιτυχίες του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αθηνά Ωνάση: Αποστεωμένη και γερασμένη η «χρυσή» κληρονόμος σε γκαλά στην πόλη του φωτός

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, που αδιαμφισβήτητα τράβηξε την προσοχή...

Κρυφός λεσβιακός έρωτας στη showbiz

Μπορεί τα μάτια της κοινής γνώμης και της εγχώριας...

Πατούλης και Κοίλου στην εκκλησία με τον γιο για την ευχή

Το μωράκι του Γιώργου Πατούλη έγινε σαράντα ημερών και,...

Συνέβη στο Nox: Καυτό φιλί από Ρέμο

Με ένα τρυφερό φιλί στην Υβόννη ο Αντώνης Ρέμος...