Παρασκευή, 28 Μαρτίου, 2025

Οι… προχωρημένες συζητήσεις της Δρούζα με την ΕΡΤ κατέληξαν σε ναυάγιο

Δεν πάει η Αννα Δρούζα στην ΕΡΤ! Aν και...

«Εντοπίστηκε βάρκα…» – Το συγκλονιστικό βιβλίο της Μαρίας Φαφαλιού κυκλοφορεί στις 2...

Το νέο συγκλονιστικό βιβλίο της Μαρία Φαφαλιού με επίκεντρο...

Κατερίνα Καινούργιου: Η παρουσιάστρια φεύγει από την «ομπρέλα» του Κοκλώνη και κάνει...

Η Κατερίνα Καινούργιου κάτω από την ομπρέλα του Alpha...

Η Μαγγίρα μίλησε για το διαζύγιο από τον ΑΝΤ1!

Για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 μίλησε για...

Γενέθλια στην κλινική

Ο Μάνος Ιωάννου γιόρτασε τα 30 του στο νοσοκομείο με διπλό χειρουργείο για την αφαίρεση πέτρας στα νεφρά

Ο Μάνος Ιωάννου γιόρτασε τα 30 του στο νοσοκομείο με διπλό χειρουργείο για την αφαίρεση πέτρας στα νεφρά

Μια μικρή περιπέτεια με την υγεία του ανάγκασε τον Μάνο Ιωάννου να υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις και να γιορτάσει στο νοσοκομείο τα γενέθλιά του.

Ο γοητευτικός ηθοποιός, ο οποίος έκλεισε τα 30, δεν έχασε το χιούμορ του και έκανε σχετικές αναρτήσεις στα social media. «Ντομάτα… κοτρόνα… γεμιστά bioclinic birthday» έγραψε στο Instagram ο Μάνος, ο οποίος είχε από τη μια την τούρτα του Superman κι από την άλλη το γεύμα του ιδιωτικού θεραπευτηρίου!

Η διάγνωση έδειξε πέτρα στα νεφρά και τον ανάγκασε να μπει δύο φορές στο χειρουργείο, την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου και προχθές!
«Επαθα κολικό και λόγω της φλεγμονής που προκλήθηκε διογκώθηκε το νεφρό μου και μπήκα στο χειρουργείο για καθαρισμό, επειδή δεν ήταν δυνατό να γίνει λιθοτριψία» λέει στην «Espresso» ο ηθοποιός, ο οποίος έπαιζε με φρικτούς πόνους στο έργο «Πετάει πετάει» στο θέατρο Χυτήριο.

Ωστόσο, η πίεση και η κούραση είχαν ως αποτέλεσμα να εισαχθεί ξανά στην κλινική και να γίνει δεύτερη επέμβαση, με λέιζερ, ώστε να αφαιρεθεί η πέτρα που τον ταλαιπωρούσε.

Μετά το αίσιο τέλος της περιπέτειάς του ο ηθοποιός, τον οποίο βλέπουμε καθημερινά στη σειρά του Alpha «Ελα στη θέση μου», είχε να λέει τα καλύτερα για τον γιατρό του, κύριο Μπουζάλα, αλλά και τη φίλη του Κατερίνα Τρύπη, η οποία είναι αναισθησιολόγος, καθώς τον βοήθησαν όχι μόνο να απαλλαχθεί από το πρόβλημα αλλά και να μη χάσει πολλές παραστάσεις.

Οσο για την αιτία που τον οδήγησε στο νοσοκομείο, ο ίδιος εκτιμά ότι οφείλεται στο ότι δεν έπινε αρκετό νερό, κάτι που άρχισε αμέσως να κάνει. Ανάμεσα στους φίλους του που τον επισκέφθηκαν όσο ήταν κλινήρης ήταν οι συνάδελφοί του Νίκη Λάμη και Χρήστος Μεταλληνός.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κρυφός λεσβιακός έρωτας στη showbiz

Μπορεί τα μάτια της κοινής γνώμης και της εγχώριας...

Πατούλης και Κοίλου στην εκκλησία με τον γιο για την ευχή

Το μωράκι του Γιώργου Πατούλη έγινε σαράντα ημερών και,...

Gay bar «ναυάγιο» για διοικητή τμήματος της ΓΑΔΑ

Στο «βερολινέζικο» γκέι κλαμπ της κακόφημης πλατείας Βάθη, με...

Μέχρι και ο Ρέμος ενθουσιάστηκε από την άφιξη της sexy και ελεύθερης Θεοδωροπούλου στο NOX!

Μια σεξοβόμβα... έσκασε μύτη στο Nox κάνοντας πολλά ζευγάρια...

Ερωτας, μπακαλιάρος & μωράκι για Παυλίνα Βουλγαράκη

Με την οικογένειά της και τον σύντροφό της ζωής...

Πάταγος με το ντουέτο Φουρέιρα και Μάστορα

«Σαρώνει» το ντουέτο της Ελένης Φουρέιρα με τον Χρήστο...