Τετάρτη, 23 Απριλίου, 2025

Οι… θυσίες της Στανίση για το μεροκάματο

Ιστορίες από το ξεκίνημα της καριέρας της και τις...

Κόνι Μεταξά για χωρισμό και… Τρύπες

Το παραδέχτηκε η Κόνι Μεταξά. «Με τον Μάριο (Καπότση)...

Από την Πάρο στην Αίγινα μετακόμισε η Σοφία Αλιμπέρτη

Νέα ζωή στην Αίγινα για τη Σοφία Αλιμπέρτη. Μπορεί...

«Χριστός Ανέστη» με γκολφ και γυμναστική για τη… μούσα του «Mister Maestro»

Με γκολφ και γυμναστική στον ήλιο γιόρτασε το Πάσχα...

«Walking dead» η Βλαντή

Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση της ηθοποιού από τον κορυφαίο make up artist Γ. Μαρκετάκη για τις ανάγκες πτυχιακής εργασίας

Η Παναγιώτα Βλαντή βγαλμένη από το «Walking dead»! Η όμορφη ηθοποιός μεταμορφώθηκε σε ζόμπι για τις ανάγκες video clip, τη σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο Γιάννης Μαρκετάκης. Ο κορυφαίος make up artist δημιούργησε πάνω στο μοντέλο του με στόχο να το κάνει να μοιάζει με πρωταγωνίστρια ταινίας τρόμου.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΑΝΟ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ

Ενδεικτική είναι η φωτογραφία στην οποία η Παναγιώτα θα μπορούσε να φρικάρει ακόμη και τους πιο «σκληροτράχηλους» θαυμαστές των θρίλερ, καθώς εμφανίζεται να καταβροχθίζει μια… καρδιά! Η πανέμορφη ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί φέτος στο σίριαλ «Αστέρας Ραχούλας», είναι το κεντρικό πρόσωπο της πτυχιακής εργασίας των σπουδαστών της σχολής μακιγιάζ Make up Lab by Yiannis Marketakis και του τμήματος Masterclass.

Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι σπουδαστές της σχολής καλούνται υπό την υψηλή εποπτεία σημαντικών ανθρώπων της ομορφιάς να συμμετάσχουν στο επετειακό video clip, για το οποίο μεταμορφώνονται, ενσαρκώνοντας παράλληλα βασικούς ρόλους δίπλα σε επώνυμους guest stars.

Ιστοί αράχνης

«To project για φέτος είναι αφιερωμένο στο θρίλερ. Μια πολύ απαιτητική δουλειά, αφού, εκτός από τους σπουδαστές και την Παναγιώτα Βλαντή, που κρατούν τους βασικούς ρόλους, έπρεπε με έναν μαγικό τρόπο να καταφέρουμε να μετατρέψουμε τη σχολή σε εγκαταλειμμένο σπίτι» αποκαλύπτει στην «Espresso» ο Γιάννης Μαρκετάκης. «Δεν ήταν κάτι απλό, αφού χρησιμοποιήσαμε εκατοντάδες ψεύτικους ιστούς αράχνης και πολλά αντικείμενα εποχής, που μας έδωσαν τελικά αυτό που από την αρχή είχαμε στο μυαλό μας» συμπληρώνει.

«Από την πρώτη κιόλας στιγμή της σύλληψης της ιδέας το πρόσωπο που σκέφτηκα ήταν η Παναγιώτα Βλαντή. Μια πανέμορφη γυναίκα, υπέροχη επαγγελματίας, την οποία γνωρίζω και αγαπώ πολλά χρόνια. Με την Παναγιώτα έχουμε δουλέψει πολλές φορές μαζί, σχεδόν από τα πρώτα μας επαγγελματικά βήματα. Ηξερα πάρα πολύ καλά πως θα λατρέψει τον ρόλο αυτό, όπως κι έγινε από την πρώτη κιόλας φορά που της το πρότεινα. Ηταν μοναδική, με το τελικό αποτέλεσμα να μας δικαιώνει πλήρως» εξηγεί ο Γιάννης Μαρκετάκης, ο οποίος υπογράφει και την καλλιτεχνική επιμέλεια του κλιπ, στο οποίο συμμετέχει και η αδελφή του Εφη Μαυρομάτη. Στο styling έβαλε τη σφραγίδα του ο Γιώργος Σεγρεδάκης, τα χτενίσματα επιμελήθηκε ο Στέφανος Βασιλάκης, τα special effects υπέγραψε η Καίτη Τομαζίνου, ενώ τη σκηνοθεσία ο Παναγιώτης Ασσωνίτης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι γνωστοί θαμώνες στο νησί των ανέμων, γλέντι με Λε-Πα μέχρι το ξημέρωμα

Σούβλες με φόντο τη θάλασσα, βόλτες στα κοσμικά Ματογιάννια...

Δεν τους… χωρούσε η Ελλάδα και «την έκαναν»

Το πρώτο τους Πάσχα ως ζευγάρι πέρασαν στη Νέα...

Tο Πάσχα των καρτέλ με εισαγόμενους «Ελ Τσάπο»: Εκτέλεση σε ζωντανή μετάδοση του «Φαραώ της Κόκας»

Φόνοι κατά... παραγγελία επί ελληνικού εδάφους ανάμεσα σε φατρίες...

Το… «ωραιότερο Πάσχα του κόσμου» με sold out Λευτέρη Πανταζή στο Sea Satin της Μυκόνου

Ταραχή στο νησί των ανέμων θα φέρει ο Λευτέρης...

«Καλύτερα να είχα καεί κι εγώ μαζί τους»

Συντετριμμένος εμφανίστηκε στην απολογία του ο Ουκρανός οδηγός της...
spot_img
spot_img