Παρασκευή, 28 Μαρτίου, 2025

Οι… προχωρημένες συζητήσεις της Δρούζα με την ΕΡΤ κατέληξαν σε ναυάγιο

Δεν πάει η Αννα Δρούζα στην ΕΡΤ! Aν και...

«Εντοπίστηκε βάρκα…» – Το συγκλονιστικό βιβλίο της Μαρίας Φαφαλιού κυκλοφορεί στις 2...

Το νέο συγκλονιστικό βιβλίο της Μαρία Φαφαλιού με επίκεντρο...

Κατερίνα Καινούργιου: Η παρουσιάστρια φεύγει από την «ομπρέλα» του Κοκλώνη και κάνει...

Η Κατερίνα Καινούργιου κάτω από την ομπρέλα του Alpha...

Η Μαγγίρα μίλησε για το διαζύγιο από τον ΑΝΤ1!

Για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 μίλησε για...

«Γυμνάσια» στην Ντενίση από πρώην στρατιωτικό

❱❱ Η πρώην στρατιωτικός Ειρήνη Δανιήλ, που γυμνάζει τη λαμπερή star, αποκαλύπτει πόσο πειθαρχημένη είναι η ηθοποιός στις προπονήσεις τουςΜια πρώην στρατιωτικός γυμνάζει τη Μιμή Ντενίση. Ο λόγος για την Ειρήνη Δανιήλ, η οποία είναι personal trainer της λαμπερής ηθοποιού και αποκαλύπτει σήμερα στην «Espresso» το πρόγραμμα που ακολουθεί στις προπονήσεις τους, χαρακτηρίζοντάς την πειθαρχημένη σαν στρατιώτη.

«Η κυρία Ντενίση είναι ένας πραγματικά χαρισματικός, πολυτάλαντος και απίστευτα γλυκός άνθρωπος. Χαίρομαι πολύ για τη συνεργασία μας, που μετράει ήδη ενάμιση χρόνο, γιατί τη θαύμαζα και τη θαυμάζω. Αυτό που μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση σε εκείνη είναι ότι πάντα με υποδέχεται με χαμόγελο όταν πηγαίνω στο σπίτι της, ακόμα κι όταν είναι κουρασμένη ή έχει κάποιο πρόβλημα να αντιμετωπίσει» μας λέει η Ειρήνη Δανιήλ, η οποία, εκτός από γυμνάστρια, είναι επίσης φυσικοθεραπεύτρια, ενώ μετρά και πολλές διακρίσεις στον στίβο, ούσα πρωταθλήτρια Ελλάδας στο έπταθλο και μέλος της Εθνικής ομάδας. Στο παρελθόν είχε καταταγεί στον Ελληνικό Στρατό, υπηρετώντας για ένα χρονικό διάστημα στα Τεθωρακισμένα.


Στο γυμναστήριο η Ειρήνη Δανιήλ

«Με την κυρία Ντενίση κάνουμε προπόνηση δύο φορές την εβδομάδα, αλλά είμαι υπεύθυνη και για την αποκατάστασή της με μασάζ, συνήθως θεραπευτικό» συνεχίζει η εντυπωσιακή Ειρήνη. Οσο για την προπόνηση που ακολουθεί η ηθοποιός υπό την επίβλεψή της: «περιλαμβάνει πολλές αερόβιες και αρκετές ισομετρικές ασκήσεις καθώς και ενδυνάμωση με ένα δυναμικό κυκλικό πρόγραμμα». Πώς είναι η Μιμή την ώρα της γυμναστικής; Μήπως γκρινιάζει όταν κουράζεται; «Είναι τόσο πειθαρχημένη που θα τη χαρακτήριζα στρατιώτη. Ακόμα και τις φορές που ίσως κουραστεί παραπάνω το αντιμετωπίζει με χιούμορ και χαμόγελο. Παρότι το σώμα της ήταν πάντα πολύ καλό, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχουμε δει διαφορά, ειδικά στο λίπος, αφού προσπαθούμε να έχει χαμηλό ποσοστό λίπους και ένα δυνατό και σμιλεμένο κορμί» μας λέει η Ειρήνη Δανιήλ, η οποία έχει κι άλλες γνωστές προσωπικότητες στο πελατολόγιό της. «Γυμνάζω αρκετούς επωνύμους, κυρίως από τον επιχειρηματικό χώρο. Για μένα όμως είναι όλοι ίδιοι. Είτε έχω να κάνω με celebrities είτε με ένα απλό παιδί, πάντα σκύβω πάνω του με το ίδιο πάθος, ώστε να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κρυφός λεσβιακός έρωτας στη showbiz

Μπορεί τα μάτια της κοινής γνώμης και της εγχώριας...

Πατούλης και Κοίλου στην εκκλησία με τον γιο για την ευχή

Το μωράκι του Γιώργου Πατούλη έγινε σαράντα ημερών και,...

Gay bar «ναυάγιο» για διοικητή τμήματος της ΓΑΔΑ

Στο «βερολινέζικο» γκέι κλαμπ της κακόφημης πλατείας Βάθη, με...

Μέχρι και ο Ρέμος ενθουσιάστηκε από την άφιξη της sexy και ελεύθερης Θεοδωροπούλου στο NOX!

Μια σεξοβόμβα... έσκασε μύτη στο Nox κάνοντας πολλά ζευγάρια...

Ερωτας, μπακαλιάρος & μωράκι για Παυλίνα Βουλγαράκη

Με την οικογένειά της και τον σύντροφό της ζωής...

Πάταγος με το ντουέτο Φουρέιρα και Μάστορα

«Σαρώνει» το ντουέτο της Ελένης Φουρέιρα με τον Χρήστο...