Πέμπτη, 27 Μαρτίου, 2025

Μετά τα απανωτά «όχι», ο Σκάι «βλέπει» τον Πέτρο Λαγούτη για την...

Επικρατέστερο όνομα αυτό το διάστημα για το «Big Brother»...

Ο Λεβεντογιάννης ως πιτσιρικάς!

Μια αναδρομή στο παρελθόν του, συγκεκριμένα στα παιδικά του...

«Παιχνίδια εκδίκησης»: Ο Άγης ζητάει εξηγήσεις από τη Στέλλα

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Παιχνίδια εκδίκησης».Ο Άγης ζητάει εξηγήσεις από...

Με την ευχή της Ιβάνκα!

Με ένα σχόλιο στο Instagram η Ιβάνκα Τραμπ έδωσε...

Σάρωσε τα μετάλλια η Ελλάδα στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες

 ❱❱ Ο ΟΠΑΠ Χρυσός Χορηγός της διοργάνωσης

Στην πρώτη θέση σε συγκομιδή μεταλλίων βρέθηκε η Ελλάδα στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες, που πραγματοποιήθηκαν στην Πάτρα, με Χρυσό Χορηγό τον ΟΠΑΠ.

Η διοργάνωση, η οποία διεξήχθη για δεύτερη χρονιά και φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, είχε μεγάλη επιτυχία, με συμμετοχή συνολικά 1.000 αθλητών από 26 χώρες.

Η ελληνική ομάδα, με εξαιρετικές επιδόσεις σε όλα τα αθλήματα, κέρδισε συνολικά 46 μετάλλια, μεταξύ των οποίων 19 χρυσά, 16 ασημένια και 11 χάλκινα. Δεύτερη στη γενική κατάταξη με 39 μετάλλια ήρθε η Ιταλία.

Το παραλιακό μέτωπο της Πάτρας από τις 25 έως τις 31 Αυγούστου μετατράπηκε σε αγωνιστικό χώρο, με τρία γήπεδα, όπου πραγματοποιήθηκαν 11 διαφορετικά αθλήματα.

Εκτός από τους αθλητές, στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες συμμετείχαν και περισσότεροι από 1.000 εθελοντές, οι οποίοι συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.

«Ακόμη και τα καλύτερα κάποτε τελειώνουν. Φτάσαμε στο τέλος αυτής της θαυμάσιας περιπέτειας των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων στην Πάτρα. Ζήσαμε μια υπέροχη εμπειρία», δήλωσε ο Πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων, Αμάρ Αντάντι, στην τελετή λήξης των αγώνων.

Οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες πραγματοποιήθηκαν με την υποστήριξη της ελληνικής κυβέρνησης, της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και της Οργανωτικής Επιτροπής «Patras 2019».

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Gay bar «ναυάγιο» για διοικητή τμήματος της ΓΑΔΑ

Στο «βερολινέζικο» γκέι κλαμπ της κακόφημης πλατείας Βάθη, με...

Η «Espresso» τσάκωσε την Μπέττυ Αρβανίτη και τον σύζυγό της σε μεζεδοπωλείο στη Φωκίωνος Νέγρη

Βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της Βασίλη Πουλαντζά πραγματοποίησε...

Πάταγος με το ντουέτο Φουρέιρα και Μάστορα

«Σαρώνει» το ντουέτο της Ελένης Φουρέιρα με τον Χρήστο...

Ερχεται… lifting στους «Weekenders»

Μένουν στον ΑΝΤ1 ο Θανάσης Πάτρας και ο Δημήτρης...

H Άννα Μάσχα αποκαλύπτει: Μετά από 25 χρόνια με αποκατέστησε

H Άννα Μάσχα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Μαμά-δες και...