Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

ΣΤΗ… ΣΕΝΤΡΑ: Ο Χάρης Θεοχάρης

❱❱ Ο… εκλεκτός των τροϊκανών Χάρης Θεοχάρης πέταξε από τη χαρά του επειδή είχε έναν κύκλο επαφών με τα πρωτοπαλίκαρα των δανειστών μας!

Ο «γαλάζιος», πλέον, βουλευτής είχε συναντήσεις με στελέχη του ΔΝΤ, της Παγκόσμιας Τράπεζας, του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και του υπουργείου Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών και μας μετέφερε τα αιτήματά τους, λέγοντας ότι η εντύπωση που του έδωσαν οι συνομιλητές του «ήταν αρκετά χειρότερη από πέρυσι, λόγω του γεγονότος ότι έχουν παρθεί πίσω αρκετές παρεμβάσεις, κάτι που αυξάνει τους κινδύνους και πρέπει να γίνουν διορθωτικές κινήσεις».

Μάλιστα, αναφορικά με τα «κόκκινα» δάνεια, ο κ. Θεοχάρης επισήμανε ότι «οι συνομιλητές του δήλωσαν έτοιμοι να βοηθήσουν με ιδέες και τρόπους για να δοθεί μια λύση στην πράξη και να μη χρειαστεί να γίνουν αλλαγές». Ο ίδιος, βέβαια, όταν βρισκόταν στο τιμόνι της Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, δεν ήταν και τόσο καλός… μαθητής όσο μας ζητά να γίνουμε σήμερα, αφού η θητεία του μόνο επιτυχής δεν χαρακτηρίστηκε!

Να θυμίσουμε ότι το 2014, επί Αντώνη Σαμαρά, αποχώρησε κακήν κακώς από τη θέση του, μετά την κόντρα του με το υπουργικό συμβούλιο που οδήγησε στο αίτημα του τότε υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα να απομακρυνθεί.

Στη συνέχεια, δοκίμασε τις ικανότητές του στο Ποτάμι, αλλά μάλλον κατάλαβε ότι η σιγουριά της καρέκλας θα εξασφαλιζόταν από τη Νέα Δημοκρατία, στην οποία επέστρεψε ύστερα από μία πενταετία.

Και σήμερα εμφανίζεται ως… εξπέρ και αναλαμβάνει εθελοντικά να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του τόπου, κάνοντας συναντήσεις με τους δανειστές!

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα