Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

MadWalk 2025: H μόδα χόρεψε στον ρυθμό του “Ατελιέ” στο act του...

Η πιο πολυσυζητημένη βραδιά μόδας, όπου η υψηλή αισθητική...

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Εκθεση του ζωγράφου Γονίδη στο Ντουμπάι

❱❱ Μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για το εικαστικό του ταξίδι, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό τουΑπό τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Εικαστική… επέλαση του Σταμάτη Γονίδη στο Ντουμπάι! Η δεύτερη έκθεση ζωγραφικής του τραγουδιστή θα γίνει τον επόμενο Απρίλιο στα Αραβικά Εμιράτα, στο πολυτελέστατο «Sofitel – The Palm Resort and Spa», ύστερα από πρόσκληση του γενικού μάνατζερ του ξενοδοχείου.

Η συμφωνία κλείστηκε την περασμένη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια των διακοπών του τραγουδιστή με τη σύζυγό του Κατερίνα Κουργιουξίδου.

«Σχεδόν όλα τα έργα που θα παρουσιάσω στην ατομική μου έκθεση είναι έτοιμα. Συμφωνήσαμε τα εγκαίνια να γίνουν την άνοιξη του 2020, πριν από το Ραμαζάνι, οπότε περιμένω να παραλάβω το συμβόλαιο, με τις οριστικές ημερομηνίες που θα αφορούν τον μήνα Απρίλιο. Πραγματικά είμαι ενθουσιασμένος με την πρόταση! Ανοίγεται μια εικαστική πόρτα στο εξωτερικό που δεν είχα καν φανταστεί» αποκαλύπτει ο Σταμάτης Γονίδης στην «Espresso».


Ο Σταμάτης Γονίδης με ένα από τα έργα του

Η πρώτη του έκθεση με τίτλο «Υλοποιώντας» πραγματοποιήθηκε το 2017 στην Αθήνα και όλα του τα έργα πωλήθηκαν μέσα σε ένα απόγευμα. Τα έσοδα ο καλλιτέχνης τα προσέφερε σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, κάτι που δεν αποκλείεται να κάνει και αυτή τη φορά, παρότι δεν του αρέσει να μιλάει για αυτό. Ο δημοφιλής τραγουδιστής και η Κατερίνα του είναι τακτικοί επισκέπτες της Αραβικής Χερσονήσου. Στο πρόσφατο ταξίδι τους, η διεύθυνση του παραθαλάσσιου θερέτρου στο Παλμ Τζουμέιρα τους φιλοξένησε στην προεδρική σουίτα!

Σε ποντιακό ρυθμό

«Ξεκουραστήκαμε και τώρα επέστρεψα έτοιμος για την ολοκλήρωση του νέου μου δίσκου» μας λέει ο άρχοντας Σταμάτης και αναφέρθηκε σε ένα εκπληκτικό τραγούδι που φέρει την υπογραφή του Κυριάκου Παπαδόπουλου σε ποντιακό ρυθμό, αφιερωμένο στους νέους της Ελλάδας που έφυγαν στην ξενιτιά.

«Ηδη το βιντεοκλίπ είναι έτοιμο. Γυρίστηκε στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας και θα κάνει πρεμιέρα στην επίσημη διαδικτυακή σελίδα του συνθέτη. Ωστόσο, το πρώτο κομμάτι που θα κυκλοφορήσει πριν από τις εθνικές εκλογές έχει τίτλο ”Ψηφίζω αγάπη” – άκρως επίκαιρο» λέει και γελάει με νόημα. Τα υπόλοιπα τραγούδια υπογράφουν ο ίδιος, αλλά και οι Βασίλης Δήμας, Γιάννης Φρασέρης, Παναγιώτης Ραφαήλ, Νίκος Δούρος, Βασίλης Γιαννόπουλος. 


Αγκαλιά με τη σύζυγό του Κατερίνα Κουργιουξίδου

Παράλληλα, ο καλλιτέχνης ετοιμάζει βαλίτσες για την Αυστραλία, για μια σειρά sold out εμφανίσεων τον Ιούνιο, μαζί με τους Πέγκυ Ζήνα και Γιώργο Παπαδόπουλο.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα