Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Η Μπρίτνεϊ ήταν στην Ελλάδα

H Μπρίτνεϊ Σπίαρς επισκέφθηκε τη χώρα μας και δεν...

Μιμή Ντενίση σε καλοκαιρινό mood

Η Μιμή Ντενίση καλωσόρισε τον Ιούλιο φορώντας το μαγιό...

«Σασμός»: Ο Μαθιός στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Τα νέα για το μακελειό...

Κρατερός Κατσούλης: «Με τον γιο μου από όταν έγινε δυο ετών αρχίσαμε...

Ο Κρατερός Κατσούλης, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Happy...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 02 Ιουλίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Θα ανανεωθεί και θα δυναμώσει η σχέση με τον σύντροφό σας, ενώ θα μπορέσετε να δημιουργήσετε και καινούργιες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε πιο ευρύτερο τον κύκλο σας, για να προβληθείτε και να αναπτύξετε την κοινωνικότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Διώξτε τη μελαγχολία που σας πιάνει κάποιες φορές κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν και ερχόμενοι σε επαφή με αγαπημένους φίλους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναπτύξτε όσο μπορείτε περισσότερο τις δραστηριότητές σας, αποφεύγοντας άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείτε σε περιττά έξοδα, γιατί δεν χρειάζεται να ανακόψετε την οικονομική σας πορεία. Συνδυάζοντας λογική και συναίσθημα θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το ερωτικό σας τοπίο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην ξεχάσετε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας προκειμένου να ενδυναμώσετε την «ψυχή» σας και να την απελευθερώσετε από παγίδες. Μάθετε να έρχεστε σε επαφή με τις ανάγκες σας, ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά της πορείας της σχέσης σας.

ΛΕΩΝ: Η μέρα είναι ιδανική για να βάλετε σε εφαρμογή τους στόχους σας και να προσεγγίσετε τις επιθυμίες σας. Ακούστε συνεργάτες και άτομα κύρους τι έχουν να σας πουν και σεβόμενοι τις απόψεις τους θα βγείτε κερδισμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κρατήστε οποιαδήποτε πληροφορία πάρετε για να την εκμεταλλευτείτε σωστά στην πορεία. Αποφύγετε να υποπέσετε στο παράπτωμα της καταναλωτικής μανίας, για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων που δεν θα σας είναι ευχάριστες.

ΖΥΓΟΣ: Ο οικονομικός σας τομέας θα σας απασχολήσει έντονα, καθώς δεν θα υπάρχει κινητικότητα στα έσοδά σας, αλλά αντίθετα θα σημειωθούν και κάποιες καθυστερήσεις σε εισπράξεις από συνεργασίες που περιμένατε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιδιώξτε να φέρετε βελτίωση σε όσες από τις σχέσεις σας νοσούν ή ακόμα και να κατακτήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας δεν θα επιφέρουν παρενέργειες στις σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επωφεληθείτε μέσα από συζητήσεις, επαφές και συναντήσεις, για να διαπρέψετε στις επαγγελματικές καταστάσεις. Η άνοδος και η επέκταση στον εργασιακό χώρο θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις προσδοκίες σας, γι’ αυτό να είστε έτοιμοι για όλα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επειδή τη ζωή δεν τη περιγράφουμε, αλλά τη ζούμε, ακόμα κι αν έχει τα περίεργά της, προσπαθήστε να κρύψετε ό,τι χρειάζεται αλλά και να ζήσετε τις στιγμές. Εκμεταλλευτείτε μυστικές συμφωνίες που μπορούν να δώσουν μια σημαντική ώθηση στα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η διαίσθησή σας δεν θα είναι κακή, καθώς θα έχετε μονίμως την προδιάθεση ανανέωσης. Ομως, καλό θα ήταν να έχετε μια κάποια αυτοσυγκράτηση για να μην προκύψουν αλλοπρόσαλλες καταστάσεις ή παρασυρθείτε από επιφανειακά πράγματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Φροντίστε να την ανανεώσετε και να ξυπνήσετε τον ενθουσιασμό μεταξύ σας. Αφήστε για αργότερα συζητήσεις που θα διογκώσουν κάποια προβλήματα και θα σας αναγκάσουν να πάρετε αποφάσεις που δεν είστε έτοιμοι.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν θα πιστέψετε ποιος είναι ο πιτσιρικάς στη φωτογραφία δίπλα στον Γιάννη Μπέζο

Ο γνωστός πλέον ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία από τα...

Βασίλης Καΐλας: Το ιδιαίτερο δώρο που πήρε ο θρυλικός «λουστράκος» του σινεμά

Ενα κασελάκι σαν αυτό της ταινίας «Ο λουστράκος», που...

«Σατράπης» μπήκε για… χαρέμι στο «Power of Love»

Σάλο προκάλεσαν οι απόψεις που εξέφρασε για το γυναικείο...

Τι κρύβεται πίσω από τη μαφιόζικη εκτέλεση με 14 σφαίρες του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό

Την ώρα που το πανελλήνιο παρακολουθεί μουδιασμένο το νέο...

Η τηλεοπτική επιστροφή της Ματίνας Νικολάου στο πλευρό του Μουτσινά

Mε τον Μουτσινά χεράκι χεράκι και τη νέα τηλεοπτική...

Αστραψαν τα φλας στο πάρτι γνωστής αλυσίδας επώνυμων ρούχων

Η Ελένη Τσολάκη, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο Γιάννης Αϊβάζης,...