ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

❱❱ Ο εφοπλιστής Θανάσης Μαρτίνος αποκαλύπτει σε ποια βίλα μένει το καλοκαίρι ο πρωθυπουργός

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

❱❱ Οικογενειακές διακοπές στον αγαπημένο τόπο καταγωγής του, τα όμορφα Χανιά, απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες πριν από την επιστροφή του στην Αθήνα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αμετανόητος, θρασύς και προκλητικός εμφανίστηκε μία ακόμη φορά σε δηλώσεις του ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η «Espresso» κάνει dislike!

❱❱ «Δεν θα το έλεγα ακριβώς βανδαλισμό, ίσως είναι υπερβολική αυτή η έκταση. Θεωρούμε ότι ήταν κάποιες κυρίες οι οποίες άπλωναν κάποιο λάδι. Το αξιοπερίεργο ήταν ότι δεν έγινε αντιληπτό και αυτό ερευνούμε, πώς έγινε και δεν έγινε αντιληπτό»!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η «Espresso» κάνει dislike!

❱❱ Φρούδες ελπίδες πουλάει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας, που προσπάθησε να μας πείσει ότι ζούμε στον επίγειο παράδεισο αραδιάζοντας έναν ολόκληρο κατάλογο αιτιών για τις οποίες θα πρέπει να πηδάμε από τη χαρά μας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

❱❱ Αέρα... αλλαγής έφερε ο Αύγουστος για τον βουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ. Ανδρέα Λοβέρδο, που αποφάσισε να ανανεωθεί εμφανισιακά αφήνοντας μούσι!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

❱❱ Οι μεγάλοι χαμένοι της φετινής εκκαθάρισης του φόρου κατοχής ακινήτων, του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ), που ολοκληρώνεται αυτές τις μέρες θα είναι σχεδόν 1.000.000 ιδιοκτήτες.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η «Espresso» κάνει dislike!

❱❱ Περισσότερη σεμνότητα και αυτοσυγκράτηση δεν θα έβλαπτε στην περίπτωση του υφυπουργού Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, ο οποίος...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

❱❱ Σιγή ιχθύος από τον Κοτζιά στις προκλητικές κινήσεις της Αγκυρας, με προπομπό τους Τούρκους ψαράδες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η «Espresso» κάνει dislike!

❱❱ Απίστευτη χοντράδα πέταξε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος, θέλοντας να αποδώσει έναν υποτιμητικό χαρακτηρισμό στην αξιωματική αντιπολίτευση, χρησιμοποίησε τον όρο «αυτιστική»!

Σελίδες