Πέμπτη, 17 Απριλίου, 2025

Η «Μπουμπού» του Μητσοτάκη στο σανίδι

Στο θεατρικό σανίδι ανεβαίνει η «Μπουμπού» του Μητσοτάκη. Μην...

Μαλλιά κουβάρια έγιναν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο αδελφός του Χάρι

Μαλλιά κουβάρια έγιναν ακόμα μία φορά ο πρίγκιπας Ουίλιαμ...

O παντρεμένος «μαϊμού» εκδότης και οι… αγριόγατες Γ’ Εθνικής

Τι το ήθελε να ξεπορτίσει (όχι ότι δεν το...

Η επίσκεψη του Αλβέρτου του Μονακό στην Ελλάδα, στο πλαίσιο τριήμερης δράσης...

Στον «αγώνα» για την προστασία των ελληνικών θαλασσών, ο...

Εκτέλεσαν τρία κατσίκια για τον βράχο!

Σάλος από την ενέργεια των αστυνομικών να σκοτώσουν τα ζώα ως υπεύθυνα για την πτώση λίθου που τραυμάτισε την 34χρονη

Την ώρα που η υγεία της κοπέλας -ευτυχώς- βελτιώνεται, οι αστυνομικοί βρήκαν τους… ενόχους για την πτώση του βράχου στη γυάλινη οροφή του αυτοκινήτου της, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό της στα Τοπόλια Χανίων, και τους εκτέλεσαν εν ψυχρώ! Πρόκειται για τρία… κατσίκια που τιμωρήθηκαν με τη «θανατική ποινή», επειδή, σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή της Αντιπεριφέρειας Χανίων, κλότσησαν τον βράχο ενώ βοσκούσαν ανεξέλεγκτα στην περιοχή. Η απαράδεκτη αυτή ενέργεια, την οποία ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης ανακοίνωσε σαν να έδωσε ένα καλό μάθημα στους μεγαλύτερους κακοποιούς, έχει προκαλέσει σάλο στον φιλοζωικό κόσμο της πόλης, που «βομβαρδίζει» με μηνύματα οργής το Facebook και το Twitter. Ο κ. Βουλγαράκης ανακοίνωσε ότι οι αστυνομικοί σκότωσαν τα τρία ζωντανά που βρέθηκαν στην περιοχή, με σκοπό να οδηγηθούν στους ιδιοκτήτες τους από τα ενώτια.

Το… μέγεθος

Εξάλλου, στην ανακοίνωση της Αντιπεριφέρειας αναφερόταν χαρακτηριστικά: «Το ατύχημα δεν συνδέεται με τις εργασίες κατασκευής του έργου αντιστήριξης πρανών και οφείλεται σε πτώση μικρού λίθου κάτω από τους προστατευτικούς φράχτες, που προκάλεσε ανεπιτήρητο ποίμνιο». Η φωτογραφία, βέβαια, που τράβηξε κάποιος από τους συνεπιβάτες της 34χρονης μαρτυρά πως κάθε άλλο παρά «μικρός λίθος» ήταν ο βράχος που προσγειώθηκε στην οροφή του οχήματος στο οποίο επέβαιναν.

Στο νοσοκομείο

Την ίδια ώρα, βελτιώνεται η πορεία της υγείας της 34χρονης δασολόγου που υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, όταν η μεγάλη πέτρα έπεσε στο κεφάλι της το πρωί της Δευτέρας λίγο προτού μπει στη σήραγγα Τοπολίων. Χθες υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία, με τους γιατρούς να εκφράζουν την αισιοδοξία τους. Δίπλα της βρίσκονται συνεχώς οι γονείς της, οι οποίοι ενημερώθηκαν από τον διοικητή του νοσοκομείου Χανίων για το ατύχημα της κόρης τους που κατάγεται από τη βόρεια Ελλάδα και εργάζεται ως εποχική στο δασαρχείο Χανίων. Πάντως, έχουν ήδη ξεκινήσει οι καταθέσεις στο Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, ενώ οι φίλοι και συνεπιβάτες της δασολόγου θα αναφέρουν στον εισαγγελέα ότι κατά τη διάρκεια της προανάκρισης δεν θα έπρεπε να μετακινηθούν στοιχεία της έρευνας από το όχημα, καθώς η μεγάλη πέτρα μεταφέρθηκε έξω από το αυτοκίνητο.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τατιάνα τα μεσημέρια στον ΑΝΤ1

Πριν να «πάρει» το χρίσμα από τον Γιώργο Παπαδάκη...

Ζεύγος Τανιμανίδη: Συν γυναιξί και τέκνοις στη ζούγκλα των likes

Την ώρα που ο αγαπημένος τους κουμπάρος Μίλτος Καμπουρίδης...

Ο Γιάννης Μπέζος σε σούπερ μάρκετ

Ο ταλαντούχος Γιάννης Μπέζος αποτελεί έναν από τους πιο...

«Γιος» αντιστάρ σε καρνέ κοκαΐνης

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι του… ντίλερ της κοκαΐνης, πρώην...

Xώσιμο στην Τούνη από την TikToker & stand up comedian Χαρά Τσιώλη

Μπορεί να είναι Μεγάλη Εβδομάδα, ωστόσο το κλίμα στα...
spot_img
spot_img