Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Συγγνώμη και «μαχαιριά» της Πέρι στη Σουίφτ

❱❱ Η απόπειρα ανακωχής ανάμεσα στην Κέιτι Πέρι και την Τέιλορ Σουίφτ φαίνεται πως δεν ήταν παρά ακόμα ένα επεισόδιο της πολυετούς κόντρας τους. Οι φαν των δύο σταρ θεώρησαν για μια στιγμή ότι οι δύο γυναίκες είχαν θάψει για τα καλά πια το τσεκούρι του πολέμου, όταν η Σουίφτ ανάρτησε στα social media την επιστολή συγγνώμης που της έστειλε η Πέρι, με την οποία έχουν διακόψει διπλωματικές σχέσεις εδώ και έξι χρόνια.

Αν και στο post δεν αποκαλύπτεται ολόκληρο το περιεχόμενο της επιστολής, οι πρώτες φράσεις είναι ενδεικτικές ως προς τις διαθέσεις της Πέρι, η οποία αναφέρει πως θα ήθελε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση μεταξύ τους και ότι θα ήθελε να εκφράσει τη λύπη της.

Η συγγνώμη της Πέρι φάνηκε να γίνεται αποδεκτή από τη Σουίφτ, δεδομένου ότι συνόδευσε το post με ροζ καρδούλες και ευχαριστίες, ωστόσο η άλλη πλευρά φημολογείται ότι έγινε έξαλλη με τη δημοσιοποίηση της επιστολής. Η Πέρι υποστηρίζει ότι η Σουίφτ άφησε εσκεμμένα σε κοινή θέα μόνο την εισαγωγή, καθώς διαβάζοντάς την κανείς αποσπασματικά συμπεραίνει ότι εκείνη αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για ό,τι είχε συμβεί, ενώ η πραγματικότητα είναι προφανώς διαφορετική.

Οι δύο σταρ είχαν γίνει μαλλιά κουβάρια το 2012, όταν η Σουίφτ την είχε κατηγορήσει ότι της είχε κλέψει τρεις από τις χορεύτριες της περιοδείας της.
Εν συνεχεία είχαν ανταλλάξει συγκεκαλυμμένες αλληλοκατηγορίες μέσω των κομματιών τους «Bad Blood» και «Swish Swish».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα