Τρίτη, 29 Απριλίου, 2025

«The 2Night Show»: Καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου η Μαρίνα Ψάλτη και ο...

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show», σε μία...

Η Στεφανία Γουλιώτη στον ρόλο του Αμλετ

Το 2026 το εμβληματικό έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ «Αμλετ»...

«Grand Hotel»: Ο αστυνόμος Κομνηνός ανακαλύπτει όλη την αλήθεια για τον Ρήγα

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Grand Hotel».Η Αλίκη είναι έτοιμη να...

ΣτΕp by ΣτΕp νέο «Εμιράτο»

Νέο, πολυτελές «πρόσωπο» με διεθνή αέρα θα αποκτήσει το...

Αριστερός με δεξιά τσέπη!

 Ο «αγανακτισμένος» Ισπανός φίλος του Τσίπρα Πάμπλο Ιγκλέσιας αγόρασε βίλα αξίας 600.000 ευρώ«Αγανακτισμένος»… από το ενοίκιο ο αρχηγός των Ισπανών Αγανακτισμένων Πάμπλο Ιγκλέσιας, αποφάσισε να εξασφαλίσει ένα δικό του κεραμίδι, και αγόρασε βίλα σε προάστιο της Μαδρίτης αντί 600.000 ευρώ, η οποία αποδείχτηκε βίλα… ιντερνετικού οργίου! 

Ο ηγέτης των θεωρητικά αντισυστημικών Podemos (τον οποίο ο Ελληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας περιέφερε στη χώρα μας ως προστάτη των φτωχών και των κατατρεγμένων της Ε.Ε.) και η εγκυμονούσα συμβία του Ιρένε Μοντέρο, που ζούσαν μέχρι σήμερα στο νοίκι, εν όψει της γέννησης των δίδυμων αγοριών τους προχώρησαν στην αγορά της έπαυλης που, σύμφωνα με το περιοδικό «OK Diario», το οποίο αποκάλυψε την αγορά, διαθέτει χώρους 250 τ.μ. και είναι χτισμένη σε οικόπεδο επιφάνειας 2.000 τ.μ. με πισίνα.

«Λογικά θα την ονομάσουν Βίλα Τσάβες ή Βίλα Χαμενεΐ» αναφέρει ένα από τα δεκάδες χιλιάδες tweets που τρόλαραν χωρίς έλεος «τον άνθρωπο που από το να καταγγέλλει την ευνοημένη πολιτική τάξη έγινε ευνοημένος πολιτικός», όπως σχολιάζει στο σχετικό δημοσίευμά της η εφημερίδα «La Nacion».
Επίσης, δεν έλειψαν οι αναδημοσιεύσεις παλιότερων tweets του Πάμπλο Ιγκλέσιας, ο οποίος το 2012 είχε αμφισβητήσει κατά πόσο μπορεί να εμπνέει εμπιστοσύνη ένας πολιτικός που ζει σε σπίτι αξίας 600.000 ευρώ. Κουνούσε το δάχτυλο στον τότε υπουργό Οικονομικών της Ισπανίας Λούις ντε Γκίντο, που είχε αγοράσει αντί αυτού του ποσού ένα πολυτελές ρετιρέ.

Ο 39χρονος πολιτικός μαζί με τη σύντροφό του, την Ιρένε Μοντέρο, επίσης ηγετικό στέλεχος των Podemos, είναι προφανώς σε θέση να πληρώνουν τη δόση του δανείου, αφού έκαστος λαμβάνει τον μήνα 2.122,8 ευρώ.

Οι καταθέσεις του

Επιπλέον, ο Ιγκλέσιας είχε δηλωμένες από το 2016 προσωπικές καταθέσεις 123.000 ευρώ στην τράπεζα, σύμφωνα με τη σελίδα διαφάνειας του κόμματος, καθώς και αγροτική κατοικία στην Αβιλα, που αγοράστηκε το 2013 αντί 13.814,12 ευρώ, ενώ δηλώνει ιδιοκτήτης μίας μοτοσικλέτας, που αγοράστηκε το 2012.
Η δε Μοντέρο δηλώνει ετήσια βουλευτική αμοιβή 76.903,74 ευρώ, τραπεζικές καταθέσεις 19.000 ευρώ και την ιδιοκτησία ενός τουριστικού τροχόσπιτου που αγόρασε το 2008.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Kαληνύχτα Ελλάδα» με άγριο παρασκήνιο

Mια απρόσμενη έκπληξη περίμενε χθες τους τηλεθεατές του «Καλημέρα,...

«Κλάρες» στο καρνέ του call girl της ΕΛ.ΑΣ.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την αστυνομικίνα-call girl που...

Ζευγάρι η Παναγιώταρου με τον νεαρό Α. Λυκούδη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τους τελευταίους μήνες η Αλεξάνδρα...

Θεοδωροπούλου με μαύρο θηρίο

Ενα μαύρο, θηριώδες Range Rover οδηγεί πλέον η Ζέτα...

Η Σάττι ακύρωσε την ευρωπαϊκή περιοδεία της

Προγραμματίζει εκ νέου τη διεθνή περιοδεία της η Μαρίνα...
spot_img
spot_img