Τρίτη, 29 Απριλίου, 2025

Ιωάννα Τούνη: Διακοπή με VARύ κλίμα στη δίκη για το ροζ βίντεο

Πρόσωπο με πρόσωπο με τον πρώην σύντροφό της, ο...

«Kαληνύχτα Ελλάδα» με άγριο παρασκήνιο

Mια απρόσμενη έκπληξη περίμενε χθες τους τηλεθεατές του «Καλημέρα,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 29 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΒρείτε το θάρρος και πειραματιστείτε στα θέματα που σας...

«Αυλαία» στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου για την Κατερίνα Ευαγγελάτου

Τέλος εποχής για την Κατερίνα Ευαγγελάτου στο Φεστιβάλ Αθηνών...

«Καταστράφηκα! Δεν πρόλαβα να ασφαλίσω το κτίριο»

❱❱ Συντετριμμένος ο Νίκος Καρώνης, είδε τους κόπους μιας ζωής να γίνονται παρανάλωμα του πυρός μέσα σε λίγες ώρες στο ΠεριστέριΑπό τη
Μαρία Μεϊμάρη

Με τα μάτια γεμάτα δάκρυα παρακολουθούσε την περιουσία του να γίνεται παρανάλωμα του πυρός ο Νίκος Καρώνης, που έγινε ευρύτερα γνωστός από τις ηλεκτρικές συσκευές που προσέφερε μέσω τηλεοπτικών εκπομπών.

Η ισόγεια αποθήκη που είχε νοικιάσει στο Περιστέρι τυλίχτηκε στις φλόγες τα ξημερώματα της Τρίτης και έγινε στάχτη μαζί με το αξίας 2.000.000 ευρώ εμπόρευμά του, βυθίζοντας στην απόγνωση τον άτυχο επιχειρηματία!

Στις 5.14 τα χαράματα σήμανε συναγερμός στο τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε σε αποθήκη με ηλεκτρικά είδη, στην οδό Στυλιανού Γονατά 16. Αμέσως έφτασαν 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα, οι οποίοι έδωσαν σκληρή μάχη για να εμποδίσουν τη φωτιά να επεκταθεί στα διπλανά οικήματα.

«Καταστράφηκα… Δεν πρόλαβα να ασφαλίσω το κτίριο. Ημουν στο σπίτι μου και κοιμόμουν. Δεν έδωσα σημασία στο πρώτο χτύπημα του συναγερμού. Το κτίριο είναι νοικιασμένο και περίμενα να μου το παραδώσουν για να το ασφαλίσω. Εχει πυρασφάλεια, αλλά δεν λειτούργησε» μονολογούσε συγκλονισμένος ο Νίκος Καρώνης, που έφτασε αναστατωμένος.

Ζημιές

Παρά τις αλλεπάλληλες εκρήξεις που προκάλεσαν τα εύφλεκτα υλικά τα οποία υπήρχαν μέσα στην αποθήκη, οι πυροσβέστες κατάφεραν μέσα σε έξι ώρες να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά, που προκάλεσε ζημιές και στο εσωτερικό ενός παρακείμενου σπιτιού. Σύμφωνα με τον διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Αττικής, υποστράτηγο Αχιλλέα Τζουβάρα, από τη φωτιά κάηκε ολοσχερώς όλο το εμπόρευμα που υπήρχε στο ισόγειο του κτιρίου, δηλαδή ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες, air condition και άλλες ηλεκτρικές συσκευές.

Στο άκουσμα του τρομακτικού νέου ο επιχειρηματίας λύγισε, καθώς το αξίας 2.000.000 ευρώ εμπόρευμα είχε μεταφερθεί εκεί για ένα μεγάλο μπαζάρ που επρόκειτο να γίνει τις επόμενες μέρες. Ωστόσο, δήλωσε αποφασισμένος να μην το βάλει κάτω, χάρη και στη στήριξη του 9χρονου γιου, ο οποίος του δίνει κουράγιο αυτές τις δύσκολες ώρες. «Με πήρε τηλέφωνο ο γιος μου και μού είπε “Μπαμπά, μην κλαις και μην ανησυχείς. Αν είσαι εσύ καλά, όλα γίνονται!”» ανέφερε συγκινημένος!

Το μαγαζάκι που έγινε επιχείρηση και έδινε συσκευές μέσω εκπομπών

Η εταιρία πώλησης ηλεκτρικών συσκευών του Νίκου Καρώνη ξεκίνησε το 1965 από ένα μικρό μαγαζί στην Αθήνα και σήμερα απασχολεί πάνω από 30 εργαζομένους. Εγινε ιδιαίτερα γνωστή από τα δώρα που προσφέρει μέσω τηλεοπτικών εκπομπών. Ο Νίκος Καρώνης έδινε ηλεκτρικές συσκευές μέσα από τις εκπομπές του Γιώργου Παπαδάκη στον ANT1 και της Αννίτας Πάνια στο Ε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Κλάρες» στο καρνέ του call girl της ΕΛ.ΑΣ.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την αστυνομικίνα-call girl που...

Ζευγάρι η Παναγιώταρου με τον νεαρό Α. Λυκούδη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τους τελευταίους μήνες η Αλεξάνδρα...

Θεοδωροπούλου με μαύρο θηρίο

Ενα μαύρο, θηριώδες Range Rover οδηγεί πλέον η Ζέτα...

Παντρεύτηκε η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου με κουμπάρους τον Βαφειά και τη Σρόιτερ

Τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον δικηγόρο Βασίλη Ράπτη,...

Eρρίκος Πετιλόν με νέα πια ζωή

Αν κάποιος «σερφάριζε» λίγο μετά τις δέκα το πρωί...

Call girl «γατούλα» της ΕΛ.ΑΣ.

Εχει βουίξει όλη η Αστυνομία με τα καμώματα και...

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ από τις οικογενειακές διακοπές του στη Ρόδο

Με φόντο τη φωτογραφία της αξέχαστης μητέρας του Αλίκης...
spot_img
spot_img