Δευτέρα, 31 Μαρτίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Δευτέρα 31 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε και να μη σκορπίζεστε δεξιά...

Νέο Medley από τη Γωγώ Λιδάκη με επιτυχίες μεγάλων δημιουργών

Συνέχεια στην επιτυχημένη συνεργασία τους δίνουν ο καταξιωμένος δημιουργός,...

«Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά»: Στον πύργο των Λασκαραίων, επικρατεί αναβρασμός

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά».Στον πύργο...

H Σερέτι «κρατάει» τον Ντι Κάπριο λόγω… πεθεράς

Χωρίς να το θέλει, η Βιτόρια Σερέτι αποκάλυψε το...

Επεσε κάτω και η “αρκούδα”!

Αποθέωση (80-71) για την Εθνική.

Η ζώνη του Καράσεφ στο τελευταίο 6λεπτο της αναμέτρησης χθες με τη Ρωσία (80-71) λίγο έλειψε να μετατρέψει έναν… υγιεινό περίπατο της Εθνικής μας σε Γολγοθά! Η διαφορά όμως -ακόμα και 22 πόντοι- που είχαν καταφέρει να πάρουν οι διεθνείς μας ήταν πολύ μεγάλη για να ολοκληρωθεί τελικά μια… επική ανατροπή.

Στην πρώτη περίοδο η Ρωσία εκμεταλλεύτηκε το μπλοκάρισμα των Ελλήνων γκαρντ στο κατέβασμα της μπάλας. Η παγίδα που έπαιζαν στην επαναφορά μάς οδήγησε σε λανθασμένες επιλογές και σε συνδυασμό με την ευστοχία τους στο τρίποντο το δεκάλεπτο έκλεισε υπέρ τους. Στο δεύτερο δεκάλεπτο όμως οι διεθνείς μας αύξησαν την πίεσή τους στην άμυνα και αυτό τους έδωσε σκορ στην επίθεση, καθώς βγήκαν αιφνιδιασμοί ύστερα από κλεψίματα. Από το 29-20 υπέρ των Ρώσων στο 12′ η Ελλάδα έτρεξε αρχικά ένα σερί 9-0 (29-29), το οποίο έκλεισε στο 17-4 στο ημίχρονο (41-34). Οι διεθνείς μας εκτελούσαν στο πρώτο μέρος με ποσοστό 55,6% από το τρίποντο (5/9).

Οι Ελληνες μπήκαν στο τρίτο δεκάλεπτο με τη… φόρα του δεύτερου. Με σωστές επιλογές στην επίθεση η διαφορά εκτινάχθηκε στο +15 (60-45) και έφτασε μέχρι το +22 στα μέσα της 4ης περιόδου. Ο Καράσεφ ενεργοποίησε την άμυνα ζώνης και οι διεθνείς μπλόκαραν (ο Σπανούλης ήταν στον πάγκο λόγω τραυματισμού). Σε συνδυασμό δε με την αφύπνιση του Σβεντ (ήταν άσφαιρος μέχρι το 34′ και έβαλε σε 6 λεπτά 17 πόντους!), η διαφορά έπεσε μέχρι και στους 7 πόντους (78-71).

Τέλος καλό, όλα καλά όμως, με την Ελλάδα να κάνει το δύο στα δύο στο τουρνουά. Καϊμακόγλου και Σπανούλης σημείωσαν ο καθένας 11 πόντους, και από 10 π. οι Περπέρογλου και Παπανικολάου. Τα δεκάλεπτα: 16-21, 41-34, 60-45, 80-71.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αθηνά Ωνάση: Αποστεωμένη και γερασμένη η «χρυσή» κληρονόμος σε γκαλά στην πόλη του φωτός

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, που αδιαμφισβήτητα τράβηξε την προσοχή...

Ευαγγελία Δομάζου: Όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες των «Ελλήνων Μπέκαμ των 60s»

Εχουν περάσει τρεις μήνες από τότε που ο «στρατηγός»...

Κρυφός λεσβιακός έρωτας στη showbiz

Μπορεί τα μάτια της κοινής γνώμης και της εγχώριας...

Πατούλης και Κοίλου στην εκκλησία με τον γιο για την ευχή

Το μωράκι του Γιώργου Πατούλη έγινε σαράντα ημερών και,...

Συνέβη στο Nox: Καυτό φιλί από Ρέμο

Με ένα τρυφερό φιλί στην Υβόννη ο Αντώνης Ρέμος...

H Σερέτι «κρατάει» τον Ντι Κάπριο λόγω… πεθεράς

Χωρίς να το θέλει, η Βιτόρια Σερέτι αποκάλυψε το...