Τετάρτη, 30 Απριλίου, 2025

Σε ποσοστό μόλις 10% παραμένει η όραση του δεξιού ματιού του...

Συνεχίζεται σήμερα για δέκατη ημέρα η νοσηλεία του δεξιοτέχνη...

«Αυτοψία»: Οι «ειδικές δυνάμεις» της Τροχαίας

Η «Αυτοψία» έκανε περιπολία με την Τροχαία και κατέγραψε...

Κοιμηθείτε γυμνοί!

Η ζέστη δεν είναι ο μοναδικός λόγος που καλό...

«Είμαι εδώ»: Το νέο τραγούδι των 1550 είναι αφιερωμένο στον Μάνο Ξυδούς

Οι 1550, το δημοφιλές συγκρότημα που έχει γράψει τη...

Ο ταξίαρχος Θεοχάρης ζει στην Κοζάνη!

❱❱ Η γνωριμία με τον αξέχαστο Γιώργο Βασιλείου που ενέπνευσε τον Νίκο Φώσκολο στο «Καλημέρα, ζωή»Υπαρκτό πρόσωπο που ζει στην Κοζάνη είναι ο «ταξίαρχος Θεοχάρης», τον οποίο ενσάρκωσε ο αξέχαστος Γιώργος Βασιλείου στη σειρά του Νίκου Φώσκολου «Καλημέρα, ζωή»!

Ο νυν ταξίαρχος Χαράλαμπος Θεοχάρης (φωτό κάτω), που ζούσε στην Αθήνα, ήταν χαμηλόβαθμος αστυνομικός όταν ενέπνευσε τον μεγάλο σεναριογράφο και σκηνοθέτη να δημιουργήσει τον χαρακτήρα του άτεγκτου αξιωματικού της Αστυνομίας Στάθη Θεοχάρη.

Το «Καλημέρα, ζωή» φαίνεται ότι ήταν προφητικό για την καριέρα του αστυνομικού από την Κοζάνη, που έφτασε σήμερα στον βαθμό του ταξίαρχου, όπως και στην αγαπημένη σειρά!

Ο νεαρός -τότε- αστυνομικός έτυχε να γνωριστεί με τον ηθοποιό Γιώργο Βασιλείου. Ο ηθοποιός, που πέθανε τον Νοέμβριο του 2016 σε ηλικία 66 ετών από καρκίνο, διέκρινε σε αυτόν το είδος του σοβαρού και στιβαρού υπηρέτη του νόμου που προέβλεπε το σενάριο.

Σύμφωνα με το kozanilife.gr, η προσωπική επαφή τους έφτασε στον Νίκο Φώσκολο και εκείνος έπλασε τον γνωστό χαρακτήρα για το «Καλημέρα, ζωή», που έμεινε στην ιστορία καθώς είχε τρελάνει τα μηχανάκια τηλεθέασης την περίοδο που προβλήθηκε, δηλαδή από το 1993 έως το 2006, μετρώντας 3.093 επεισόδια.

Ο Μπάμπης έγινε Στάθης

Ο σκηνοθέτης σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει το όνομα και το υπηρεσιακό στιλ του Μπάμπη Θεοχάρη για τον ρόλο στην τηλεοπτική σειρά. Ετσι, κράτησε το επίθετο Θεοχάρης, άλλαξε το όνομα από Μπάμπης σε Στάθης και ο ρόλος ήταν έτοιμος.

Την αποκάλυψη είδε και η χήρα του αξέχαστου Γιώργου Βασιλείου, Λία Θερμογιάννη – Βασιλείου, η οποία κοινοποίησε στη σελίδα της στο facebook σχετικό άρθρο και έγραψε σχετικά: «Κάτι που διάβασα και μου έκανε εντύπωση, με εξέπληξε».

Πριν από λίγες ημέρες ο ως πρόσφατα αστυνομικός διευθυντής Κοζάνης Χαράλαμπος Θεοχάρης προήχθη στον βαθμό του ταξιάρχου και τοποθετήθηκε στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας.

Αυτά που δεν είχε φανταστεί ήταν αφενός η μεγάλη επιτυχία που θα είχε η προσωπικότητα του τηλεοπτικού ταξίαρχου Στάθη Θεοχάρη και αφετέρου ότι, ύστερα από τόσα χρόνια, θα έβλεπε να ξεδιπλώνεται κατά τον ίδιο τρόπο το δικό του σενάριο ζωής.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Kαληνύχτα Ελλάδα» με άγριο παρασκήνιο

Mια απρόσμενη έκπληξη περίμενε χθες τους τηλεθεατές του «Καλημέρα,...

Ζευγάρι η Παναγιώταρου με τον νεαρό Α. Λυκούδη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τους τελευταίους μήνες η Αλεξάνδρα...

Η Σάττι ακύρωσε την ευρωπαϊκή περιοδεία της

Προγραμματίζει εκ νέου τη διεθνή περιοδεία της η Μαρίνα...

Η εμφάνιση της όλο χαμογελαστής Μαρέβας επισκίασε ακόμα και αυτή της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ

Ηταν ένας νεκρός Πάπας, πενήντα παγκόσμιοι ηγέτες, έντεκα βασιλιάδες,...

«Κλάρες» στο καρνέ του call girl της ΕΛ.ΑΣ.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την αστυνομικίνα-call girl που...

Θεοδωροπούλου με μαύρο θηρίο

Ενα μαύρο, θηριώδες Range Rover οδηγεί πλέον η Ζέτα...

Πανικός στον Σκάι, με την πρεμιέρα του «Big Brother» να βυθίζεται στους δείκτες τηλεθέασης

Οι τηλεθεατές γύρισαν την πλάτη στο «Big Brother» και...
spot_img
spot_img