Κυριακή, 30 Μαρτίου, 2025

Νέο Medley από τη Γωγώ Λιδάκη με επιτυχίες μεγάλων δημιουργών

Συνέχεια στην επιτυχημένη συνεργασία τους δίνουν ο καταξιωμένος δημιουργός,...

«Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά»: Στον πύργο των Λασκαραίων, επικρατεί αναβρασμός

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά».Στον πύργο...

H Σερέτι «κρατάει» τον Ντι Κάπριο λόγω… πεθεράς

Χωρίς να το θέλει, η Βιτόρια Σερέτι αποκάλυψε το...

Κοσμοπλημμύρα για την «Αγάπη μου πρώτη, τέλος και αρχή», με την Ολγα...

Με μια εξαιρετική sold out πρεμιέρα άρχισε η Ολγα...

Δεν την ξέχασαν!

❱❱ Βραδιά αφιερωμένη στη Χρύσα Σπηλιώτη, που χάθηκε στη φονική πυρκαγιά του καλοκαιριού

Από τον
ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΙΖΑ

«Ημουν βαθιά συντετριμμένος και έκλαψα πολύ όταν έμαθα ότι η Χρύσα είχε φτάσει στη θάλασσα και θα σωζόταν, όμως γύρισε πίσω για να βρει ό,τι πολυτιμότερο είχε στη ζωή της: τον άντρα της. Η πράξη της αυτή με συγκλόνισε».

Με τα παραπάνω λόγια ο Κώστας Αρζόγλου θυμάται μέσα από την «Espresso» την πολυαγαπημένη και αδικοχαμένη συνάδελφό του Χρύσα Σπηλιώτη, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με τον σύζυγό της Δημήτρη Τουρναβίτη τον περασμένο Ιούλιο στην καταστροφική φωτιά στο Μάτι.

Με αφορμή μια βραδιά αφιερωμένη στη Χρύσα, που διοργάνωσαν το βράδυ της Δευτέρας στο θέατρο Γκλόρια φίλοι και συνάδελφοί της, ο σπουδαίος θεατράνθρωπος δεν κρύβει την αγάπη του για εκείνη. «Τη Χρύσα θα την αποκαλούσα “χρυσό κορίτσι”. Ενα χαμογελαστό πρόσωπο και μια ταλαντούχα ηθοποιός, που θα λείψει από την Ελλάδα. Εγώ συνεργάστηκα μαζί της σε αρκετά πράγματα. Επίσης, σε μια σχολή υποκριτικής όπου δίδασκα στην Πετρούπολη, δεν δίδασκα κείμενα κλασικών Ελλήνων συγγραφέων, αλλά της Χρύσας Σπηλιώτη. Αυτό κάτι υποδηλώνει» συνεχίζει συγκινημένος ο Κώστας Αρζόγλου.


Ξένια Καλογεροπούλου και Αλκη Ζέη

Αν και πέρασαν εφτά μήνες από τον χαμό της ηθοποιού, που κάηκε ζωντανή μαζί με τον άντρα της, κανένας δεν την ξέχασε.


Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

Η επιστήθια φίλη της Αννέτα Παπαθανασίου, η οποία διοργάνωσε την εκδήλωση μνήμης για τη Χρύσα Σπηλιώτη, ήταν ο άνθρωπος που καθημερινά συζητούσε μαζί της τα πάντα. Στο κατάμεστο θέατρο Γκλόρια αξιοσημείωτες ήταν οι παρουσίες των Αλκης Ζέη, Ξένιας Καλογεροπούλου, Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη, Ελένης Ερήμου, Λυδίας Κονιόρδου και πολλών άλλων.


Κώστας Αρζόγλου και Λυδία Κονιόρδου

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αθηνά Ωνάση: Αποστεωμένη και γερασμένη η «χρυσή» κληρονόμος σε γκαλά στην πόλη του φωτός

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, που αδιαμφισβήτητα τράβηξε την προσοχή...

Κρυφός λεσβιακός έρωτας στη showbiz

Μπορεί τα μάτια της κοινής γνώμης και της εγχώριας...

Πατούλης και Κοίλου στην εκκλησία με τον γιο για την ευχή

Το μωράκι του Γιώργου Πατούλη έγινε σαράντα ημερών και,...

Συνέβη στο Nox: Καυτό φιλί από Ρέμο

Με ένα τρυφερό φιλί στην Υβόννη ο Αντώνης Ρέμος...

Ευαγγελία Δομάζου: Όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες των «Ελλήνων Μπέκαμ των 60s»

Εχουν περάσει τρεις μήνες από τότε που ο «στρατηγός»...