Τετάρτη, 30 Απριλίου, 2025

Κοιμηθείτε γυμνοί!

Η ζέστη δεν είναι ο μοναδικός λόγος που καλό...

«Είμαι εδώ»: Το νέο τραγούδι των 1550 είναι αφιερωμένο στον Μάνο Ξυδούς

Οι 1550, το δημοφιλές συγκρότημα που έχει γράψει τη...

«Ο Τιμωρός»: Η Ναταλία ομολογεί: εγώ σκότωσα τη Δομινίκη!

Όσα θα δούμε απόψε στο επεισόδιο της σειράς «Ο Τιμωρός».Ο Μάρκος έχει ακούσει την Έλλη...

«Ορφανή» από… Μαμά θα μείνει η ΕΡΤ

Τέλος οι «Μαμά-δες» στην ΕΡΤ! Η εκπομπή ρίχνει, σύμφωνα...

Εχασε τη μάχη ο Ντίλαν από τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»!

❱❱ Ο 52χρονος Λουκ Πέρι είχε μπει σε φαρμακευτικό κώμα μετά το εγκεφαλικό που υπέστη πριν από πέντε μέρεςΟ τηλεοπτικός Ντίλαν, ο οποίος έκανε τις έφηβες -και όχι μόνο- να καρδιοχτυπούν, έφυγε από τη ζωή πέντε ημέρες μετά το σοβαρό εγκεφαλικό που υπέστη. Ο Λουκ Πέρι, που πρωταγωνιστούσε στην τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του ’90 «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», έχασε τη μάχη με τον θάνατο το πρωί της Δευτέρας στο νοσοκομείο της Καλιφόρνιας όπου νοσηλευόταν.

Την είδηση του θανάτου του έδωσε πρώτο το ΤΜΖ, επικαλούμενο πηγές από τον οικογενειακό κύκλο του ηθοποιού. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του σταρ του Χόλιγουντ, ο Πέρι «έφυγε» περιτριγυρισμένος από τα παιδιά του, τον 21χρονο Τζακ και τη 18χρονη Σόφι, τη σύντροφό του Γουέντι Μάντισον Μπάουερ, την πρώην σύζυγό του Μίνι Σαρπ, τους γονείς του, τα αδέλφια του και φίλους του.

Ο 52χρονος είχε διακομιστεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο το πρωί της περασμένης Τετάρτης, όταν υπέστη εγκεφαλικό στο σπίτι του, στο Σέρμαν Οκς της Καλιφόρνιας.

Οπως υποστηρίζει το ΤΜΖ, τη στιγμή που τον παρέλαβε το ασθενοφόρο ο Πέρι μπορούσε να μιλήσει και αντιλαμβανόταν τι συνέβαινε γύρω του, ωστόσο η κατάστασή του χειροτέρεψε πολύ γρήγορα. Οι γιατροί τον έβαλαν σε φαρμακευτικό κώμα, σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν τον οργανισμό του να επανέλθει γρηγορότερα, ωστόσο η βλάβη που είχε υποστεί ο εγκέφαλός του ήταν πολύ μεγάλη.

Γεννημένος στο Μάνσφιλντ του Οχάιο, ο Πέρι άρχισε την καριέρα του ως ηθοποιός τη δεκαετία του ’80, ενώ έγινε διάσημος υποδυόμενος για 10 χρόνια τον Ντίλαν στα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς». Πρόσφατα πρωταγωνίστησε στη σειρά «Riverdale», ενώ συμμετείχε και στην επερχόμενη ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο «Μια φορά και έναν καιρό στο Χόλιγουντ».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Kαληνύχτα Ελλάδα» με άγριο παρασκήνιο

Mια απρόσμενη έκπληξη περίμενε χθες τους τηλεθεατές του «Καλημέρα,...

Ζευγάρι η Παναγιώταρου με τον νεαρό Α. Λυκούδη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τους τελευταίους μήνες η Αλεξάνδρα...

Η εμφάνιση της όλο χαμογελαστής Μαρέβας επισκίασε ακόμα και αυτή της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ

Ηταν ένας νεκρός Πάπας, πενήντα παγκόσμιοι ηγέτες, έντεκα βασιλιάδες,...

Η Σάττι ακύρωσε την ευρωπαϊκή περιοδεία της

Προγραμματίζει εκ νέου τη διεθνή περιοδεία της η Μαρίνα...

«Κλάρες» στο καρνέ του call girl της ΕΛ.ΑΣ.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την αστυνομικίνα-call girl που...

Θεοδωροπούλου με μαύρο θηρίο

Ενα μαύρο, θηριώδες Range Rover οδηγεί πλέον η Ζέτα...
spot_img
spot_img