Τετάρτη, 2 Απριλίου, 2025

«Παιχνίδια εκδίκησης»: Η Βάνα προειδοποιεί τη Μάγια

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Παιχνίδια εκδίκησης».Η Μαρίνα αισθάνεται ευτυχισμένη με...

Αντώνης Ρέμος: Στο Ντουμπάι για vip πάρτι ο τραγουδιστής, με τιμές για...

VIP live party στο Ντουμπάι με τιμές για «γερά»...

«Πρωταγωνιστές»: Η Ζωή, ο Μάνος, η Μελίνα, ο Καραμανλής και ο «συνήγορος...

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, που έκλεισε πριν λίγες μέρες τα...

Απασφάλισε ο Στηβ Μιλάτος: «Fipster αν δεν υπήρχε αυτός ο τύπος πριν,...

Στα «καρφιά» που πέταξε ο Fipster μέσα από τη...

«Ύποπτη η διαρροή των φωτογραφιών της Μελισσαροπούλου» λέει ο συνήγορός της

❱❱ Για ύποπτες προθέσεις κατηγόρησε ο Σάκης Κεχαγιόγλου το πρόσωπο που ανάρτησε στο facebook φωτογραφίες στις οποίες…… εμφανίζεται η 21χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου να κάνει χρήση ναρκωτικών, καθώς αυτό έγινε λίγες ημέρες προτού το νεαρό μοντέλο καθίσει στο εδώλιο του κινεζικού δικαστηρίου για τα 2,6 κιλά κοκαΐνης τα οποία βρέθηκαν στις αποσκευές του.

«Αν είχε αγαθές προθέσεις αυτός που τις διέρρευσε, θα τις είχε αναρτήσει επωνύμως. Το ότι διέγραψε το προφίλ του μετά δημιουργεί την υποψία ότι κάτι έχει να κρύψει. Αυτό σημαίνει ότι θέλει να επιτύχει ή να συμβάλλει στην καταδίκη της Ειρήνης. Φοβάται την ενδεχόμενη αθώωσή της και την κατάθεσή της…» τόνισε ο συνήγορος της 21χρονης.


Φωτογραφίες με «πρωταγωνίστρια» την Ειρήνη Μελισσαροπούλου

Αναφερόμενος στη δίκη που αρχίζει στις 7 Μαρτίου στο Χονγκ Κονγκ, ο Σάκης Κεχαγιόγλου επισήμανε ότι οι δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει η υπεράσπιση της 21χρονης είναι μεγάλες, καθώς ο νόμος για τα ναρκωτικά στην ασιατική χώρα είναι εξαιρετικά αυστηρός.

«Είναι σαφές ότι πρόκειται για μια ιδιαίτερα δύσκολη δίκη. Οι νόμοι στο Χονγκ Κονγκ είναι ιδιαίτερα αυστηροί και για την ποσότητα κοκαΐνης που συνελήφθη προβλέπεται ποινή κάθειρξης 24 έως 27 ετών…» είπε χαρακτηριστικά. Η 21χρονη, η οποία συνελήφθη σε ηλικία 19 ετών τον Νοέμβριο του 2017 στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνη μέσα στο σακίδιό της, μεταφέρθηκε στη φυλακή ενηλίκων μία ημέρα αφότου έκλεισε τα 21 της χρόνια. Από την πρώτη στιγμή της σύλληψής της η Ειρήνη Μελισσαροπούλου ισχυρίζεται ότι είναι θύμα σπείρας, που την εκμεταλλεύτηκε, χωρίς η ίδια να γνωρίζει το παραμικρό για τα ναρκωτικά που μετέφερε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Μπαμ» χωρισμού: O Μπισμπίκης έφυγε από το σπίτι της Βανδή και μένει σε ξενοδοχείο

Σαν βόμβα έσκασε στα αγαπημένα τους πρόσωπα η είδηση...

Με ρόλο στους «Weekenders» η σύζυγος του Βαρθακούρη

Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου για την ανανεωμένη Αντελίνα...

Αρπακτικά του σεξ γύρω από την κόρη της Καίτης Χωματά

Η Ιουλία Μαυρομάτη, κόρη της σπουδαίας ερμηνεύτριας του Νέου...

«Happy end» στο… θρίλερ με «Το σόι σου»

Φαμίλια ενωμένη, ποτέ νικημένη. Οι οικογενειακές ιστορίες λείπουν από...

Η Φιλιππινέζα και ο βίαιος mr Οnirama

Δεν έχει τέλος ο «πόλεμος» ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου...

Δημόσια καυτά φιλιά για τον «ξεχασμένο» Κασσελάκη και τον Τάιλέρ του

Στην «ασταμάτητη αγάπη του», στον έρωτα της ζωής του,...