Τετάρτη, 30 Απριλίου, 2025

Σε διπλό ταμπλό η Μίρκα Παπακωνσταντίνου

Μήλον της Εριδος θα γίνει η Μίρκα Παπακωνσταντίνου για...

Opaponline.gr: Μεγάλος διαγωνισμός* για 3 ταξιδιωτικές δωροεπιταγές* των 1.000 ευρώ

Μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία ξεκινά σε λίγες ημέρες, με...

Αποζημίωση 50.000 ευρώ σε πολίτη που κατέφυγε στο δικαστήριο επειδή έπαθε θρόμβωση...

Την πρώτη απόφαση για αποζημίωση πολίτη ο οποίος υποστήριξε...

Ο Γιώργος Παπαδάκης αποκάλυψε πότε αποφάσισε να μας κόψει… την καλημέρα

Πώς έφτασε ο Γιώργος Παπαδάκης να πει το μεγάλο...

Ληστές, διαρρήκτες και έμποροι ναρκωτικών σε υπό κατάληψη κτίριο στα Εξάρχεια

❱❱ Εναν… θησαυρό από κλοπιμαία ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών σε υπό κατάληψη κτίριο στην οδό Αραχώβης…… που χρησιμοποιούσε ως ορμητήριο η δαιδαλώδης συμμορία αλλοδαπών, η εξάρθρωση της οποίας άρχισε έπειτα από απανωτές ληστείες στην περιοχή των Εξαρχείων.

Στο ορμητήριο της άγριας σπείρας κατασχέθηκαν 16.000 ευρώ, πλήθος διαρρηκτικά εργαλεία, έγγραφα διαφόρων Αρχών και χωρών, ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας, ποσότητες ναρκωτικών, πλήθος ρολόγια, τιμαλφή, κινητά και κάρτες SIM, πάνω από 350 φορητοί υπολογιστές, σκληροί δίσκοι και οθόνες υπολογιστών, πιστωτικές κάρτες, θήκες με συλλογές ελληνικών νομισμάτων, μεγάλος αριθμός γυαλιών ηλίου και οράσεως, μαχαίρια και σπρέι πιπεριού.

138 συλλήψεις

Ως τώρα, με παράλληλες επιχειρήσεις στην περιοχή των Εξαρχείων και του κέντρου, έχουν συλληφθεί 138 Μαροκινοί, Αλγερινοί και Αφγανοί, εκ των οποίων 21 είναι ήδη προφυλακισμένοι για ληστείες, κλοπές, διακίνηση ναρκωτικών και λαθραίων τσιγάρων, ενώ στην ογκώδη δικογραφία περιλαμβάνονται συνολικά 213 άτομα. Ηδη εξιχνιάστηκαν 287 διαρρήξεις οχημάτων, 11 διαρρήξεις σπιτιών και καταστημάτων, 15 κλοπές με τη μέθοδο της απασχόλησης και 11 ληστείες.

Οι κακοποιοί, οπλισμένοι με μαχαίρια, ρόπαλα, κατσαβίδια, αλλά και κάποιες φορές με πιστόλι, λήστευαν ανυποψίαστους πεζούς και άρπαζαν τις τσάντες τους, έσπαζαν σταθμευμένα αυτοκίνητα και αφαιρούσαν αντικείμενα αξίας, κυρίως φορητούς υπολογιστές, ενώ καθημερινά έκαναν διαρρήξεις σε γραφεία ή διαμερίσματα πολυκατοικιών στο κέντρο της Αθήνας. Παράλληλα, μια υποομάδα της εγκληματικής οργάνωσης διακινούσε συστηματικά ναρκωτικά, κυρίως χασίς, όπως και λαθραία τσιγάρα, στους δρόμους των Εξαρχείων και ειδικά στην οδό Ζωοδόχου Πηγής, την οποία είχαν μετατρέψει σε λημέρι τους.

Θεοδόσης Π. Πάνου

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Kαληνύχτα Ελλάδα» με άγριο παρασκήνιο

Mια απρόσμενη έκπληξη περίμενε χθες τους τηλεθεατές του «Καλημέρα,...

Ζευγάρι η Παναγιώταρου με τον νεαρό Α. Λυκούδη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τους τελευταίους μήνες η Αλεξάνδρα...

Η Σάττι ακύρωσε την ευρωπαϊκή περιοδεία της

Προγραμματίζει εκ νέου τη διεθνή περιοδεία της η Μαρίνα...

Η εμφάνιση της όλο χαμογελαστής Μαρέβας επισκίασε ακόμα και αυτή της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ

Ηταν ένας νεκρός Πάπας, πενήντα παγκόσμιοι ηγέτες, έντεκα βασιλιάδες,...

«Κλάρες» στο καρνέ του call girl της ΕΛ.ΑΣ.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την αστυνομικίνα-call girl που...

Θεοδωροπούλου με μαύρο θηρίο

Ενα μαύρο, θηριώδες Range Rover οδηγεί πλέον η Ζέτα...
spot_img
spot_img