Τετάρτη, 30 Απριλίου, 2025

Κοιμηθείτε γυμνοί!

Η ζέστη δεν είναι ο μοναδικός λόγος που καλό...

«Είμαι εδώ»: Το νέο τραγούδι των 1550 είναι αφιερωμένο στον Μάνο Ξυδούς

Οι 1550, το δημοφιλές συγκρότημα που έχει γράψει τη...

«Ο Τιμωρός»: Η Ναταλία ομολογεί: εγώ σκότωσα τη Δομινίκη!

Όσα θα δούμε απόψε στο επεισόδιο της σειράς «Ο Τιμωρός».Ο Μάρκος έχει ακούσει την Έλλη...

«Ορφανή» από… Μαμά θα μείνει η ΕΡΤ

Τέλος οι «Μαμά-δες» στην ΕΡΤ! Η εκπομπή ρίχνει, σύμφωνα...

ΣΤΗ… ΣΕΝΤΡΑ: Η Αννέτα Καββαδία

❱❱ Αν σου προκαλούν έκπληξη ως βουλευτή οι διαρροές από τις συνεδριάσεις των Κοινοβουλευτικών Ομάδων, παρόλο που ήσουν χρόνια δημοσιογράφος, σημαίνει ότι μάλλον δεν είσαι καλός ούτε στο ένα ούτε στο άλλο λειτούργημα! Ο λόγος για τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία, η οποία κατακεραύνωσε τους υπευθύνους για τις διαρροές και γιατί στον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχουν… στεγανά. Η -τέως- δημοσιογράφος σχολίασε με ειρωνικό τρόπο σε ανάρτησή της στο twitter τη διαρροή όσων εκτυλίχθηκαν στην αίθουσα της Γερουσίας. «Αν κάτι, πάντως, χαίρομαι, είναι τα στεγανά των διαδικασιών μας… Καλή καρδιά! Συνεχίζουμε!» έγραψε η βουλευτής, χωρίς πάντως να διαψεύσει τις διαρροές των εκρηκτικών διαλόγων της με τη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου κατά την προχθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα αίματα είχαν ανάψει όταν η Αννέτα Καββαδία άσκησε κριτική λέγοντας ότι «πρέπει να τηρούμε το εμπάργκο» (σ.σ.: στον Σκάι) και «να μην κάνουμε παρεμβάσεις lifestyle». Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου το πήρε… προσωπικά, καθώς αισθάνθηκε ότι τη «φωτογραφίζει», και ούσα θιγμένη υπενθύμισε ότι στήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ σε αρκετές ψηφοφορίες και -αν είναι έτσι- παραιτείται.

«Γιατί με φωτογραφίζεις;» φέρεται ότι είπε η κυρία Μεγαλοοικονόμου στη συντρόφισσα κυρία Καββαδία, συμπληρώνοντας ότι δεν θα ψηφίσει και αύριο (σ.σ.: για τη συνταγματική αναθεώρηση) και λέγοντας: «Με αναγκάζετε να πάω σπίτι μου και να πάρει την έδρα ο Καλλιάνος».

Στην… παρεξήγηση παρενέβη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ο οποίος υπερασπίστηκε την κυρία Μεγαλοοικονόμου, για την οποία είπε: «Και με μένα διαφωνείτε, ο καθένας κουβαλάει φορτίο».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Kαληνύχτα Ελλάδα» με άγριο παρασκήνιο

Mια απρόσμενη έκπληξη περίμενε χθες τους τηλεθεατές του «Καλημέρα,...

Ζευγάρι η Παναγιώταρου με τον νεαρό Α. Λυκούδη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τους τελευταίους μήνες η Αλεξάνδρα...

Η εμφάνιση της όλο χαμογελαστής Μαρέβας επισκίασε ακόμα και αυτή της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ

Ηταν ένας νεκρός Πάπας, πενήντα παγκόσμιοι ηγέτες, έντεκα βασιλιάδες,...

Η Σάττι ακύρωσε την ευρωπαϊκή περιοδεία της

Προγραμματίζει εκ νέου τη διεθνή περιοδεία της η Μαρίνα...

«Κλάρες» στο καρνέ του call girl της ΕΛ.ΑΣ.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την αστυνομικίνα-call girl που...

Θεοδωροπούλου με μαύρο θηρίο

Ενα μαύρο, θηριώδες Range Rover οδηγεί πλέον η Ζέτα...
spot_img
spot_img