Τρίτη, 29 Απριλίου, 2025

«Αυλαία» στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου για την Κατερίνα Ευαγγελάτου

Τέλος εποχής για την Κατερίνα Ευαγγελάτου στο Φεστιβάλ Αθηνών...

Νέα επιτυχία για τον Σταμάτη Γονίδη με τίτλο «Η αγάπη δεν πουλιέται»

Ο καταξιωμένος λαϊκός ερμηνευτής μας παρουσιάζει ένα τραγούδι που...

«Ο Τιμωρός»: Πυροβολούν τον Μάρκο!

Όσα θα δούμε απόψε στο επεισόδιο της σειράς «Ο Τιμωρός».Ο Μάρκος συγκλονίζεται από την αποκάλυψη...

Η Σάττι ακύρωσε την ευρωπαϊκή περιοδεία της

Προγραμματίζει εκ νέου τη διεθνή περιοδεία της η Μαρίνα...

Σοκ στο φινάλε

Με απίστευτο τρίποντο του Ρούντι Φερνάντεθ ο Παναθηναϊκός έχασε από τη Ρεάλ με 74-73

Από τον
Χάρη Δάντση

Εγκλημα και τιμωρία! Ο Παναθηναϊκός έχασε μέσα από τα χέρια του τη νίκη από τη Ρεάλ Μαδρίτης, γνωρίζοντας την ήττα (74-73) με απίστευτο buzzer beater του Ρούντι Φερνάντεθ στο κατάμεστο ΟΑΚΑ για την 29η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Οι Πράσινοι, που θέλουν νίκη επί της Μπουντούτσνοστ την τελευταία αγωνιστική για να προκριθούν στα πλέι οφ, πλήρωσαν το γεγονός ότι δεν έκαναν φάουλ ενώ προηγούνταν με +2, 21,5 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος.

Οι παίκτες του Πιτίνο μπήκαν με το πόδι κολλημένο στο γκάζι και μετά το 0-3 των Μαδριλένων δεν ξαναβρέθηκαν πίσω στο σκορ φτάνοντας μέχρι και το +18 (32-14) στο τέλος της πρώτης περιόδου. Οι Πράσινοι χτύπησαν με όλους τους τρόπους τους αντιπάλους τους, τους οποίους περιόρισαν με την σκληρή άμυνά τους στους 14 πόντους (με 25% στα δίποντα και 5 λάθη).

Στη δεύτερη περίοδο ο Ταβάρες, που αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στο πρώτο δεκάλεπτο με τον Παπαγιάννη, έδωσε λύσεις στην ομάδα του Λάσο ρίχνοντας τη διαφορά σε μονοψήφιο (35-26) στο 16′. Παρ’ όλα αυτά, οι Πράσινοι κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια με ένα… μαξιλάρι 12 επιπλέον πόντων από την Ρεάλ.

Κατόπιν, ανέλαβε δράση ο (άποντος στο πρώτο ημίχρονο) Γιουλ, ο οποίος με 8 συνεχόμενους πόντους έριξε τη διαφορά για τους Μερένγκες στους έξι (50-44 στο 22′). Μέχρι το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου η διαφορά παρέμεινε σε αυτά τα επίπεδα.

Στην τελευταία περίοδο το Τριφύλλι έπαιξε με τη φωτιά κάνοντας ντέρμπι το ματς (71-70 1:16 πριν από το τέλος) από δικά του λάθη. Χαρακτηριστικό ότι στα τελευταία λεπτά εκδήλωσε πέντε σερί επιθέσεις με βεβιασμένα σουτ εκ των οποίων τα τέσσερα ήταν έξω από τα 6,75 μ. Ετσι, στο τέλος γνώρισε την ήττα με σουτ εκτός ισορροπίας του Ρούντι.

Τα δεκάλεπτα: 32-14, 45-33, 59-53, 73-74.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ρικ Πιτίνο): Τόμας 8 (1), Λάνγκφορντ 14 (2), Παπαγιάννης 9, Παπαπέτρου 7 (1), Γκιστ 1, Βουγιούκας 6, Λεκαβίτσιους 2, Κιλπάτρικ 8 (2), Λοτζέσκι 2, Καλάθης 14 (1), Αντετοκούνμπο 2, Μήτογλου.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Πάμπλο Λάσο): Κοζέρ, Ράντολφ 5 (1), Φερνάντεθ 13 (2), Καμπάτσο 5, Αγιόν 4, Γιούστα 3 (1), Κάρολ 6 (1), Ταβάρες 14 (16 ρ.), Γιουλ 12 (3), Κούζμιτς, Τόμπκινς 10 (2), Τέιλορ 2.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι γνωστοί θαμώνες στο νησί των ανέμων, γλέντι με Λε-Πα μέχρι το ξημέρωμα

Σούβλες με φόντο τη θάλασσα, βόλτες στα κοσμικά Ματογιάννια...

Call girl «γατούλα» της ΕΛ.ΑΣ.

Εχει βουίξει όλη η Αστυνομία με τα καμώματα και...

H βιλάρα της πρώην του Kούστα στα χέρια του εφοπλιστή Προκοπίου

Σε ακόμα μία επένδυση στο real estate φημολογείται ότι...

«Κλάρες» στο καρνέ του call girl της ΕΛ.ΑΣ.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την αστυνομικίνα-call girl που...

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ από τις οικογενειακές διακοπές του στη Ρόδο

Με φόντο τη φωτογραφία της αξέχαστης μητέρας του Αλίκης...

Ζευγάρι η Παναγιώταρου με τον νεαρό Α. Λυκούδη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τους τελευταίους μήνες η Αλεξάνδρα...

Eρρίκος Πετιλόν με νέα πια ζωή

Αν κάποιος «σερφάριζε» λίγο μετά τις δέκα το πρωί...
spot_img
spot_img