Τρίτη, 15 Απριλίου, 2025

Ζεύγος Τανιμανίδη: Συν γυναιξί και τέκνοις στη ζούγκλα των likes

Την ώρα που ο αγαπημένος τους κουμπάρος Μίλτος Καμπουρίδης...

Η σόλο Βρισηίδα, η σπάνια εμφάνιση και τα φιλαράκια

Στην παραλιακή διασκέδασαν ο Αλέξανδρος Παρθένης και η Βιβή...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Καινούργιου: «Ένιωθα ότι δεν έχει νόημα η ζωή μου»

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερίνα» σχολίαζαν την...

Άννα Κυριακού: Η «θεία της TV» γράφει τη ζωή της

Στις προθήκες των βιβλιοπωλείων θα βρίσκονται από τις αρχές...

Δεν είμαι έγκυος!

❱❱ Η Κοντοβά διέψευσε τις φήμες ότι περιμένει παιδί από τον Καλημέρη! «Εκλεισα ως πατέρας» δήλωσε ο ισχυρός άνδρας των media.

Συγκατοίκηση ναι, εγκυμοσύνη όχι! Οι φήμες ότι η Χριστίνα Κοντοβά είναι έγκυος δεν φαίνεται να έχουν καμία βάση, καθώς η ίδια η σχεδιάστρια μόδας, μιλώντας στον συνεργάτη του «Πρωινού» Αρη Καβατζίκη, διέψευσε ότι περιμένει παιδί από τον Τζώνη Καλημέρη, όπως άφησε να εννοηθεί το περιοδικό «Ok!» σε δημοσίευμά του.

«Εγώ μίλησα με τη Χριστίνα, βρίσκεται στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους και μου είπε ότι δεν είναι έγκυος. Δεν είναι εκνευρισμένη, είναι πολύ coοl. Θέλω να κάνω μία αποκάλυψη από δικές μου πηγές για τη Χριστίνα Κοντοβά και τον Τζώνη Καλημέρη, ότι εδώ και δυο μήνες συγκατοικούν» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος. Τα λεγόμενά του επιβεβαίωσε και η έτερη της παρέας, Αφροδίτη Γραμμέλη, λέγοντας ότι μίλησε με τον ισχυρό άνδρα των media, ο οποίος επίσης διέψευσε την είδηση – μάλιστα, δήλωσε ότι έχει κλείσει ως πατέρας, καθώς έχει ήδη τρία παιδιά από τους δύο γάμους που έχει κάνει στο παρελθόν.

Το ζευγάρι είναι σχεδόν δύο χρόνια μαζί. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών, αν και κοινωνικά ο ένας γνώριζε τον άλλο εδώ και πολλά χρόνια. Το 2017 πέρασαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στη Μύκονο, όπου εκείνη διατηρεί κατάστημα με ρούχα στο Καλό Λιβάδι και εκείνος νοικιάζει κάθε χρόνο σπίτι για να κάνει διακοπές με τα παιδιά του και φίλους. Κάπως έτσι έγινε η αρχή για μια όμορφη σχέση, που κρατά μέχρι σήμερα και οδήγησε, μάλιστα, και στη συγκατοίκηση τους τελευταίους μήνες. Αλλωστε, οι κοντινοί τους άνθρωποι κάνουν λόγο για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι, με χημεία και πολλά χαμόγελα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τατιάνα τα μεσημέρια στον ΑΝΤ1

Πριν να «πάρει» το χρίσμα από τον Γιώργο Παπαδάκη...

«Τρυπώσαμε» στη βίλα της ακολασίας στα Γλυκά Νερά του νομού Αττικής!

Οσα θα αποκαλύψουμε σήμερα για τον τελικό προορισμό πολλών...

Η Αννα της Λίνας έκθεμα (!) στην Εθνική Πινακοθήκη

«Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει» στην Εθνική Πινακοθήκη, όπου...

O Kώστας Τσαρούχας «απασφάλισε»: Τηλεπαρουσιάστριες στα πρόθυρα της… πορνείας

Ατάκες σκέτο δηλητήριο για τηλεπαρουσιάστριες από το στόμα του...

«Κοπανατζής» παιδοβιαστής για καφεδάκι

Λόγω «προβλημάτων υγείας» ο καταδικασμένος για τον βιασμό της...
spot_img
spot_img