Δευτέρα, 28 Απριλίου, 2025

«Παιχνίδια εκδίκησης»: Η Βάνα ζητάει από την Άννα να ξαναφέρει σε επαφή...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Παιχνίδια εκδίκησης».Η Βάνα ζητάει από την...

Νίκος Παλαιοκώστας, η τελευταία έξοδος…

Με απόντα τον καταζητούμενο με διεθνή εντάλματα σύλληψης αδερφό...

Αισιόδοξοι οι γιατροί για το δεξί μάτι του Αρη Μουγκοπέτρου που τραυματίστηκε...

Τα πρώτα σημάδια αισιοδοξίας διαφαίνονται για την κατάσταση του...

ΛΕΞ: Πάνω από 55.000 εισιτήρια πουλήθηκαν μέσα σε 20 λεπτά για τη...

Ποια Βίσση; Πάνω από 55.000 εισιτήρια πουλήθηκαν μέσα σε...

Χυδαία ερωτικά SMS και απειλές σε celebrities

❱❱ Φοίβος, Καρβέλας, Σεϊταρίδης και ο «βασιλιάς της νύχτας» Βασίλης Τσιλιχρήστος, τα θύματά τηςΑπό την
Ντέμη Ντάβαρη

Αρρωστημένα ερωτικά μηνύματα, χυδαία σεξουαλική παρενόχληση, απειλές και εκβιασμοί συνθέτουν τα κομμάτια του παζλ με πρωταγωνίστρια μια νεαρή γυναίκα συγγενή τέως ευρωβουλευτή, που επί σειρά ετών είχε μετατραπεί στον χειρότερο εφιάλτη διάσημων προσώπων!

Στο στόχαστρό της κατά καιρούς έχουν μπει, μεταξύ άλλων, ο μουσικοσυνθέτης Φοίβος, ο ποδοσφαιριστής Γιούρκας Σεϊταρίδης, γνωστός δικηγόρος της Αθήνας καθώς και ο διεθνούς φήμης Ελληνας dj Βασίλης Τσιλιχρήστος, που πριν από λίγο καιρό βρέθηκε ξανά τετ α τετ μαζί της στις δικαστικές αίθουσες.

O γνωστός dj, που αναγκάστηκε να προσφύγει όχι μία αλλά αρκετές φορές στη Δικαιοσύνη για να απαλλαγεί από την εμμονική θαυμάστρια, που επί χρόνια στοίχειωνε την καθημερινότητά του, παρέστη στην αίθουσα του Γ΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας σε ακόμη ένα δικαστικό επεισόδιο της διαμάχης που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ακραία μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου, καταγγελίες και ενεργοποίηση της αυτόφωρης διαδικασίας! Αλλωστε ο γολγοθάς του «βασιλιά της νύχτας» μετρά πάνω από μία δεκαετία, όταν η τότε νεαρή γυναίκα φέρεται ότι αποφάσισε να του κάνει τον βίο αβίωτο! Και αυτό καθώς άρχισε να τον βομβαρδίζει με χυδαία ερωτικά μηνύματα, τα οποία, όταν δεν έτυχαν ανταπόκρισης, μετατράπηκαν σε απειλές και εκβιασμούς! Συγκεκριμένα, όταν ο Τσιλιχρήστος προσέφυγε στη Δικαιοσύνη και εκδόθηκε απόφαση που της απαγόρευε κάθε επικοινωνία μαζί του, η κατηγορουμένη έφτασε στο σημείο να υποβάλει ψευδείς μηνύσεις σε βάρος του, με αποτέλεσμα να κινείται η αυτόφωρη διαδικασία και ο ίδιος να κινδυνεύει με σύλληψη!

Σε βάρος της η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας άσκησε δίωξη για ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία μάρτυρα και συκοφαντική δυσφήμηση, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο εδώλιο. Πρωτοδίκως η νεαρή «θαυμάστρια» διασημοτήτων καταδικάστηκε σε 20 μήνες φυλάκιση με αναστολή. Στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο η κατηγορουμένη παρουσιάστηκε άνευ συνηγόρου, ζητώντας από την έδρα να της διορίσει. Ο πρόεδρος σε μία προσπάθεια να συμβιβάσει τις δύο πλευρές ρώτησε τους διαδίκους εάν υπάρχει περίπτωση «να τα βρουν», με την πλευρά του Βασίλη Τσιλιχρήστου να απορρίπτει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο.

ΠΡ.: «Εχουν περάσει τόσα χρόνια, εάν η κατηγορουμένη παραδεχτεί το λάθος της ενώπιόν μας και σας ζητήσει συγγνώμη;»

B.T.: «Κύριε πρόεδρε, δεν ξέρετε πόσα χρόνια ταλαιπωρούμαι με την κυρία, δεν φαντάζεστε τι μου έχει κάνει!»

Δικηγόρος Β.Τ.: «Μέχρι και εναντίον μου έχει στραφεί, δεν επιλύεται αυτή η υπόθεση με μία συγγνώμη».

Η κατηγορουμένη υποστήριξε πως τόσο αυτή όσο και η μητέρα της έχουν προβλήματα υγείας και ζήτησε τον διορισμό δικηγόρου καθώς δεν έχει χρήματα για να διορίσει, με αποτέλεσμα η δίκη να αναβληθεί για τον προσεχή Σεπτέμβριο. Σε βάρος της έχουν εκδοθεί ακόμη δύο πρωτόδικες καταδικαστικές αποφάσεις από άλλα δικαστήρια, που της έχουν επιβάλει ποινή φυλάκισης 21 μηνών και 20 μηνών με αναστολή.

Στο Nammos

Πάντως, όπως αποκαλύφθηκε σε ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του Βασίλη Τσιλιχρήστου στο facebook, δεν ήταν το μοναδικό θύμα της ασυγκράτητης θαυμάστριας! Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση με αφορμή τη ματαίωση εμφάνισής του στο Nammos της Μυκόνου τον Αύγουστο του 2013, ο δικηγόρος του εξηγεί πως η νεαρή… stalker καταθέτει ψευδείς μηνύσεις ότι ο γνωστός dj την εξυβρίζει τηλεφωνικά, «με συνέπεια να κινείται σε βάρος του η διαδικασία του αυτοφώρου και να είναι έτσι αδύνατη η εκτέλεση των καθηκόντων του». «Στο σημείο αυτό κρίνουμε σκόπιμο να σας γνωρίσουμε ότι τέτοιου είδους χυδαίες παρενοχλήσεις έχουν δεχθεί στο παρελθόν από την κα. Τ… και άλλα επώνυμα πρόσωπα, όπως ο Φοίβος, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, ο Νίκος Καρβέλας, γνωστός δικηγόρος των Αθηνών και άλλοι, με αποτέλεσμα να προσφύγουν και αυτοί στη Δικαιοσύνη και να έχουν εκδοθεί δικαστικές αποφάσεις σε βάρος της» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι γνωστοί θαμώνες στο νησί των ανέμων, γλέντι με Λε-Πα μέχρι το ξημέρωμα

Σούβλες με φόντο τη θάλασσα, βόλτες στα κοσμικά Ματογιάννια...

H βιλάρα της πρώην του Kούστα στα χέρια του εφοπλιστή Προκοπίου

Σε ακόμα μία επένδυση στο real estate φημολογείται ότι...

Call girl «γατούλα» της ΕΛ.ΑΣ.

Εχει βουίξει όλη η Αστυνομία με τα καμώματα και...

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ από τις οικογενειακές διακοπές του στη Ρόδο

Με φόντο τη φωτογραφία της αξέχαστης μητέρας του Αλίκης...

Eρρίκος Πετιλόν με νέα πια ζωή

Αν κάποιος «σερφάριζε» λίγο μετά τις δέκα το πρωί...

«Κλάρες» στο καρνέ του call girl της ΕΛ.ΑΣ.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την αστυνομικίνα-call girl που...

«Πόνεσε» η πρόβλεψη ενός υπολογιστικού μοντέλου για την «Αστερομάτα»

Οριακά φαίνεται να περνάει στον τελικό της Eurovision 2025...
spot_img
spot_img