Τρίτη, 29 Απριλίου, 2025

«Αυλαία» στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου για την Κατερίνα Ευαγγελάτου

Τέλος εποχής για την Κατερίνα Ευαγγελάτου στο Φεστιβάλ Αθηνών...

Νέα επιτυχία για τον Σταμάτη Γονίδη με τίτλο «Η αγάπη δεν πουλιέται»

Ο καταξιωμένος λαϊκός ερμηνευτής μας παρουσιάζει ένα τραγούδι που...

«Ο Τιμωρός»: Πυροβολούν τον Μάρκο!

Όσα θα δούμε απόψε στο επεισόδιο της σειράς «Ο Τιμωρός».Ο Μάρκος συγκλονίζεται από την αποκάλυψη...

Η Σάττι ακύρωσε την ευρωπαϊκή περιοδεία της

Προγραμματίζει εκ νέου τη διεθνή περιοδεία της η Μαρίνα...

Βασιλιάς «τάρανδος»

❱❱ Ο τέως μονάρχης της Μαλαισίας αμφισβητεί την πατρότητα του παιδιού που γέννησε η Ρωσίδα πρώην σύζυγός του

Σχεδόν τρεις μήνες μετά τον χλιδάτο ισλαμικό γάμο της με τον πρώην βασιλιά της Μαλαισίας η 27χρονη Ρωσίδα μοντέλο φαίνεται ότι τον απάτησε.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο ίδιος ο γαλαζοαίματος, αμφισβητώντας την πατρότητα του παιδιού που γεννήθηκε τον Μάιο.

Μπορεί να είχε ακουστεί ότι αιτία για το διαζύγιο-βόμβα που πήρε ο 49χρονος σουλτάνος Μοχάμετ Ε’ του Κελαντάν στα τέλη του Ιουνίου ήταν η αποκάλυψη ότι η 27χρονη Οκσάνα Βοεβοντίνα έκανε σεξ σε reality της ρωσικής τηλεόρασης λίγο μετά τη στέψη της το 2015 ως Μις Μόσχα, ωστόσο τα πράγματα φαίνονται ότι είναι χειρότερα για τον πρώην βασιλιά.

Ο δικηγόρος του 49χρονου, ο Κοχ Τιεν Χούα, δήλωσε στην εφημερίδα «Straits Times» ότι «δεν υπάρχουν αντικειμενικές αποδείξεις μέχρι τώρα για τον βιολογικό πατέρα του παιδιού».

Αν αναλογιστεί κανείς ότι το παιδί γεννήθηκε τον Μάιο και ότι η εγκυμοσύνη διαρκεί εννέα μήνες, προκύπτει ότι η Βοεβοντίνα έμεινε έγκυος τέλη του Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου του 2018.

Ο σουλτάνος και η εστεμμένη είχαν παντρευτεί με μουσουλμανικό γάμο στις 7 Ιουνίου, πράγμα που σημαίνει πως η 27χρονη έμεινε έγκυος κατά τη διάρκεια του γάμου.

Αν ο Μοχάμετ Ε’ αμφισβητεί ότι είναι ο πατέρας του παιδιού, σημαίνει ότι πιστεύει πως η τότε σύζυγός του τον απάτησε με άλλον άντρα στα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου.

Η 27χρονη, από την άλλη, βρίσκεται με τον γιο της στη Μόσχα και συνεχίζει να δηλώνει ότι είναι ακόμη… παντρεμένη με τον Μοχάμετ Ε’, ο οποίος παραιτήθηκε αιφνιδίως από τον θρόνο της Μαλαισίας τον Ιανουάριο 2019, τρία χρόνια πριν από τη λήξη της θητείας του, που άρχισε τον Δεκέμβριο του 2016.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι γνωστοί θαμώνες στο νησί των ανέμων, γλέντι με Λε-Πα μέχρι το ξημέρωμα

Σούβλες με φόντο τη θάλασσα, βόλτες στα κοσμικά Ματογιάννια...

Call girl «γατούλα» της ΕΛ.ΑΣ.

Εχει βουίξει όλη η Αστυνομία με τα καμώματα και...

H βιλάρα της πρώην του Kούστα στα χέρια του εφοπλιστή Προκοπίου

Σε ακόμα μία επένδυση στο real estate φημολογείται ότι...

«Κλάρες» στο καρνέ του call girl της ΕΛ.ΑΣ.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την αστυνομικίνα-call girl που...

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ από τις οικογενειακές διακοπές του στη Ρόδο

Με φόντο τη φωτογραφία της αξέχαστης μητέρας του Αλίκης...

Ζευγάρι η Παναγιώταρου με τον νεαρό Α. Λυκούδη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τους τελευταίους μήνες η Αλεξάνδρα...

Eρρίκος Πετιλόν με νέα πια ζωή

Αν κάποιος «σερφάριζε» λίγο μετά τις δέκα το πρωί...
spot_img
spot_img