Κυριακή, 16 Μαρτίου, 2025

Στέλλα Μιχαηλίδου: Η Ελληνίδα που θέλει να γίνει η Miss του κόσμου

Είναι η Ελληνίδα που διεκδικεί τον τίτλο της πιο...

«VIΠ – Καλά γεράματα»: «Η πλαστική της Φιλαρέτης»

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «VIΠ – Καλά...

Το λαμπερό επετειακό πάρτι του Likewoman.gr στο Moxy Athens

Με επιτυχία έγινε το επετειακό πάρτι του Likewoman.gr στο...

Το χουνέρι Βραζιλιάνας στο διεθνές αεροδρόμιο του Σάο Πάολο!

Το φυσάει και δεν κρυώνει η «τελειότερη γυναίκα του...

Πάταγος με τυφλό ομογενή

❱❱ Στον τελικό του «Australia’s Got Talent» μέσα σε αποθέωση από το κοινό ο 22χρονος Πολ Καπελέρις.

Η αγγελική φωνή του σαγήνευσε τους κριτές του «Australia’s Got Talent», οι οποίοι τον έστειλαν απευθείας στους τελικούς, ξεσηκώνοντας παράλληλα το κοινό, το οποίο τον χειροκροτούσε όρθιο.

Ομως, ο Ελληνοαυστραλός Πολ Καπελέρις, όπως εξομολογήθηκε, δεν είχε αντιληφθεί τίποτα, καθώς είναι τυφλός.

Τη συγκινητική ερμηνεία του 22χρονου ομογενούς από το Σίδνεϊ επέλεξε το τηλεοπτικό δίκτυο Seven Network για το teaser της νέας σεζόν του «Australia’s Got Talent», που ξεκινάει την Κυριακή.

Στο σύντομο βίντεο φαίνεται ο Καπελέρις να ανεβαίνει στη σκηνή συνοδευόμενος από τη μητέρα του, ενώ αποκαλύπτεται ότι είναι ουσιαστικά τυφλός καθώς έχει μόλις το 5% της όρασής του. Ο νεαρός εκμυστηρεύεται ότι βίωσε bullying και φοβόταν να πάει στο σχολείο.

Οταν ο Καπελέρις άρχισε να παίζει πιάνο και να ερμηνεύει το τραγούδι Rise up της Αντρα Ντέι, στον χώρο απλώθηκε απόλυτη σιωπή, η οποία έσπασε με πάταγο όταν τελείωσε.

Ολοι τον χειροκροτούσαν όρθιοι, ενώ η κριτής Λούσι Ντουράκ πάτησε το Χρυσό Κουμπί (Golden Buzzer) στέλνοντάς τον απευθείας στην τελική φάση του διαγωνισμού.

«Δεν κατάλαβα ότι πάτησαν το Golden Buzzer ή ότι με χειροκροτούσαν όρθιοι. Δεν ήμουν σίγουρος για το τι συνέβαινε. Ομως ένιωσα την ενέργειά τους» δήλωσε στην ομογενειακή εφημερίδα «Νέος Κόσμος».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χωμενίδης στον ΑΝΤ1 με τη «Νίκη»

Η ελληνική λογοτεχνία εμπνέει την ελληνική τηλεόραση! Και τρίτο...

Γιώργος Ζαμπέτας junior: Ο εγωιστής θείος μου «κύριος Νταλάρας»

Το 2025 δεν είναι μόνο Ετος Μίκη Θεοδωράκη, αλλά...

Δύσκολοι καιροί για… Μουτσινάδες

Θολό είναι το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά. Οριστικά...

Ραπουνζέλ με μεταλιζέ μπότες η χήρα Καρύδα

Comeback στα κοσμικά σουαρέ για τη Βικτώρια Καρύδα. Με...

Γιώργος Γεροντιδάκης και Αναστασία Παντούση… full in love

Ζευγάρι στη μεγάλη οθόνη ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η...

Ο ΑΝΤ1 βάζει στον… πάγο τον Τανιμανίδη

Aποχωρεί ο Σάκης Τανιμανίδης από τον ΑΝΤ1; Μόνο την...