Τρίτη, 1 Απριλίου, 2025

Περικλής Κονδυλάτος: «Οι γυναίκες έχουν ξεφύγει ερωτικά, είναι πολύ διαθέσιμες για τους...

Ο Περικλής Κονδυλάτος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής...

«Παιχνίδια εκδίκησης»: Η Μάγια αντιμετωπίζει τη Στέλλα και ζητάει εξηγήσεις

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Παιχνίδια εκδίκησης».Η Μάγια αντιμετωπίζει τη Στέλλα...

Ιωάννα Μαλέσκου: Η απάντηση στον Βαγγέλη Περρή

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» συνάντησε την Ιωάννα...

Το «αντίο» της Σαλαμπάση στη «Μάγισσα»

Ολοκλήρωσε τα γυρίσματα στον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο, με...

Celebrities στην ίδια πλαζ

❱❱ Τσιμτσιλή, Κωστόπουλος και Τόμιτς για βουτιές στη Σάντα Μαρία της ΠάρουCelebrities δεν έχει μόνο η Μύκονος. Απεναντίας, η Πάρος την ανταγωνίζεται φέτος με άνεση στις glamorous αφίξεις, με τους διασήμους να απολαμβάνουν τις καθαρές θάλασσες του νησιού, το υπέροχο φαγητό, αλλά και την έντονη βραδινή διασκέδαση.

Ο φακός της «Espresso» βρέθηκε στη Σάντα Μαρία, την κοσμική παραλία με την εξωτική απέραντη αμμουδιά και τα κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά.

Εκεί, απαθανάτισε τον Πέτρο Κωστόπουλο, ο οποίος απολάμβανε τις μοναχικές βουτιές του στα βαθιά. Φορώντας σκουρόχρωμο μπλε μαγιό με κόκκινη ρίγα, ο παρουσιαστής αρχικά φάνηκε να… κωλώνει όταν το παγωμένο νερό έφτασε στα γόνατά του, μετά όμως με ένα γενναίο μακροβούτι απέδειξε πως το λέει ακόμα η περδικούλα του!

Ο 65χρονος πρώην εκδότης με το γυμνασμένο κορμί και τα τατουάζ στα μπράτσα δεν πέρασε απαρατήρητος από τα γυναικεία βλέμματα, καθώς λίγα λεπτά αργότερα βγήκε από τη θάλασσα και άραξε στην ξαπλώστρα του.

Συνεχίζονται οι οικογενειακές διακοπές στην Πάρο για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, τον σύζυγό της Θέμη Σοφό και τα παιδιά τους. Η οικοδέσποινα του «Happy Day» στον Alpha βρέθηκε την ίδια ημέρα στην ίδια παραλία. Με τα μακριά της μαλλιά πιασμένα σε αλογοουρά, η παρουσιάστρια έκανε μερικές βόλτες στα ρηχά κι έπειτα βούτηξε! Φορώντας ένα ολόσωμο κοκκινωπό μαγιό, γυαλιά ηλίου και βραχιόλια στα χέρια, όπως απαιτεί η μόδα, κέρδισε τις εντυπώσεις με το καλλίγραμμο σώμα της, ύστερα από τρεις εγκυμοσύνες! 


Αριστερά: Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Μίλαν Τόμιτς. Δεξιά: Ο καλογυμνασμένος Πέτρος Κωστόπουλος βγαίνει ύστερα από μακροβούτι

Ανάμεσα στους λουομένους, τέλος, εντοπίσαμε και τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα Μίλαν Τόμιτς με τη γυναίκα του, πρώην μοντέλο Ελενα Λιάφου. Ο νυν προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος κολύμπησε αρκετή ώρα σαν να έπαιρνε μέρος σε αγώνες, βγήκε τελικά στη στεριά με το μαύρο του μαγιό κατεβασμένο επικίνδυνα χαμηλά!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Happy end» στο… θρίλερ με «Το σόι σου»

Φαμίλια ενωμένη, ποτέ νικημένη. Οι οικογενειακές ιστορίες λείπουν από...

Αρπακτικά του σεξ γύρω από την κόρη της Καίτης Χωματά

Η Ιουλία Μαυρομάτη, κόρη της σπουδαίας ερμηνεύτριας του Νέου...

«Μπαμ» χωρισμού: O Μπισμπίκης έφυγε από το σπίτι της Βανδή και μένει σε ξενοδοχείο

Σαν βόμβα έσκασε στα αγαπημένα τους πρόσωπα η είδηση...

Με ρόλο στους «Weekenders» η σύζυγος του Βαρθακούρη

Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου για την ανανεωμένη Αντελίνα...

Δημόσια καυτά φιλιά για τον «ξεχασμένο» Κασσελάκη και τον Τάιλέρ του

Στην «ασταμάτητη αγάπη του», στον έρωτα της ζωής του,...

Η Φιλιππινέζα και ο βίαιος mr Οnirama

Δεν έχει τέλος ο «πόλεμος» ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου...