Δευτέρα, 31 Μαρτίου, 2025

Ποιους τσάκωσε ο φακός στην πρεμιέρα του «KNOK» στο Θέατρο Τέχνης

Επίσημη πρεμιέρα για το «KNOK» στο Θέατρο Τέχνης της...

«Ο Τιμωρός»: Μία αλήθεια συγκλονίζει την Έλλη

Όσα θα δούμε απόψε στο επεισόδιο της σειράς «Ο Τιμωρός».Ο Μάρκος ζητά από τη Μυρτώ...

Η Ελένη Χατζηβασίλη ερμηνεύει το νέο τραγούδι του Κύρου Λόντου

Το έντεχνο τραγούδι έχει ανάγκη από τραγούδια που μιλάνε...

«Grand Hotel»: H Αλίκη θέλει να σιγουρευτεί ότι η μητέρα της δολοφόνησε...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Grand Hotel».Ο Πέτρος και η Αλίκη...

Παραμυθένιος γάμος για την κόρη του Mr Tetra Pak

❱❱ O κροίσος Χανς Ράουσινγκ παρέδωσε ο ίδιος την 24χρονη Λούσι στον γαμπρό, στην τελετή που έγινε στο αρχοντικό της οικογένειας

Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Tetra Pak διοργάνωσε για την κόρη του έναν παραμυθένιο γάμο, δίνοντάς της την ευκαιρία να βιώσει στιγμές ευτυχίας, έπειτα από μια δεκαετία κατά την οποία η οικογένειά τους έζησε δραματικές στιγμές.

Ο Χανς Ράουσινγκ ήταν αυτός που το Σάββατο παρέδωσε την 24χρονη Λούσι στον γαμπρό έξω από γραφικό εκκλησάκι που βρίσκεται κοντά στο αρχοντικό του, αξίας 13.200.000 ευρώ, στη βρετανική εξοχή.

Η νύφη έφτασε στην εκκλησία Σεν Μέρι, στο Τέντμπουρι της βρετανικής κομητείας Γκλόστερσαϊρ, μέσα σε πολυτελή αντίκα με το κλασικό βρετανικό στιλ. Δυο παράνυμφές της έσπευσαν να τη βοηθήσουν με το ολόλευκο νυφικό της, ενώ ο 57χρονος πατέρας της έπαιρνε θέση δίπλα της για να περπατήσει μαζί της έως την είσοδο της εκκλησίας.

Εκεί την περίμενε ο φωτογράφος Κόσταντιν Κίρουαν – Τέιλορ για να επιστεγάσουν την αγάπη τους.

Μετά τη γαμήλια τελετή, που, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τους οποίους επικαλείται η «Daily Mail», έμοιαζε σαν να ήταν βγαλμένη από παραμύθι, η νύφη και ο γαμπρός δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά τους βγαίνοντας από τον ναό.

Μαζί με τους καλεσμένους τους μετέβησαν στη συνέχεια στο αρχοντικό του Χανς Ράουσινγκ. Οι εορτασμοί που ακολούθησαν, πάντα σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, ήταν εντυπωσιακοί, καθώς ο πατέρας της νύφης δεν… τσιγκουνεύτηκε τα έξοδα για να κάνει αξέχαστη την ωραιότερη ημέρα της ζωής της κόρης του.

Όπως σχολιάζει ο βρετανικός Τύπος, το ευτυχές γεγονός του γάμου της Λούσι έρχεται έπειτα από μια δεκαετία τραγικών γεγονότων για την οικογένεια Ράουσινγκ, η περιουσία της οποίας υπολογίζεται σε 5.400.000.000 ευρώ.

Αρχικά η Λούσι και τα τρία αδέρφια της αναγκάστηκαν να ζήσουν με τη θεία τους Σίγκριντ Ράουσινγκ, καθώς οι δύο γονείς τους βυθίζονταν στην κόλαση της εξάρτησης από τα ναρκωτικά.

Το 2012 η μητέρα της Εύα πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών στο σπίτι τους, στο Λονδίνο, αξίας 77.400.000 ευρώ. Ο πατέρας της δήλωσε στην αστυνομία τον θάνατό της έπειτα από δύο μήνες και ακολούθησε πολύμηνη δικαστική περιπέτεια. Ο Χανς καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια φυλάκιση με αναστολή.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Happy end» στο… θρίλερ με «Το σόι σου»

Φαμίλια ενωμένη, ποτέ νικημένη. Οι οικογενειακές ιστορίες λείπουν από...

Αρπακτικά του σεξ γύρω από την κόρη της Καίτης Χωματά

Η Ιουλία Μαυρομάτη, κόρη της σπουδαίας ερμηνεύτριας του Νέου...

Αθηνά Ωνάση: Αποστεωμένη και γερασμένη η «χρυσή» κληρονόμος σε γκαλά στην πόλη του φωτός

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, που αδιαμφισβήτητα τράβηξε την προσοχή...

Ευαγγελία Δομάζου: Όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες των «Ελλήνων Μπέκαμ των 60s»

Εχουν περάσει τρεις μήνες από τότε που ο «στρατηγός»...

Κρυφός λεσβιακός έρωτας στη showbiz

Μπορεί τα μάτια της κοινής γνώμης και της εγχώριας...

Δημόσια καυτά φιλιά για τον «ξεχασμένο» Κασσελάκη και τον Τάιλέρ του

Στην «ασταμάτητη αγάπη του», στον έρωτα της ζωής του,...