Τετάρτη, 2 Απριλίου, 2025

Πρωτιά και τον Μάρτιο για το «Rouk Zouk» και τη Ζέτα Μακρυπούλια

Για άλλο έναν μήνα το «Rouk Zouk» και η...

Ο Σωτήρης στέλνει το πιο ηχηρό μήνυμα για την Ημέρα Ευαισθητοποίησης για...

«Μέσα από τον αθλητισμό μπορώ να πραγματοποιήσω τα όνειρά...

«Grand Hotel»: Ρήγας και Εριέττα αλληλοκατηγορούνται για τον φόνο της μητέρας του

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Grand Hotel».Το ξενοδοχείο είναι συγκλονισμένο από...

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Γκολ συμπερίληψης!

Ενας ξεχωριστός ποδοσφαιρικός αγώνας θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή...

«Καθαρή» η ΑΣΟΕΕ

❱❱ Αποκλειστικές φωτογραφίες από το newsbreak.gr με τη σχολή χωρίς «βαποράκια» και λαθρεμπόρους

Αρκετά αλλαγμένη είναι η εικόνα έξω από την ΑΣΟΕΕ, επί της οδού Πατησίων, μόλις λίγες μέρες μετά την κατάργηση του ασύλου και τις δύο επιχειρήσεις της Αστυνομίας στο πολύπαθο κτίριο, όπως καταγράφεται στις αποκλειστικές φωτογραφίες του newsbreak.gr.

Μπορεί τα γκράφιτι και οι φθορές στους εσωτερικούς χώρους να υπάρχουν ακόμα, όμως φαίνεται να έχουν απομακρυνθεί τα παραβατικά στοιχεία και το καθημερινό παζάρι λαθραίων προϊόντων στο πεζοδρόμιο μπροστά στην κεντρική είσοδο – τουλάχιστο προς το παρόν.

Αυτή τη διαπίστωση έκανε στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα η 20χρονη φοιτήτρια της σχολής Μαρία Π.: «Η κατάσταση τις τελευταίες εβδομάδες είναι σαφώς καλύτερη. Γινόμαστε ξανά πανεπιστήμιο. Η αλήθεια είναι ότι φοβόμασταν να έρθουμε με όλους αυτούς που περιφέρονταν μέσα στους χώρους της ΑΣΟΕΕ. Οταν ερχόμασταν, φροντίζαμε να μην κινούμαστε μόνες, αλλά να συνοδευόμαστε από φίλους ή φίλες. Ελπίζω να διατηρηθεί αυτή η κατάσταση, γιατί είναι κρίμα να χάνουμε μαθήματα και εξεταστικές. Είμαι από επαρχία και δεν μπορώ να χάνω μαθήματα».

Το ίδιο υποστηρίζει και ο Γιάννης, επίσης φοιτητής της ΑΣΟΕΕ: «Στην αρχή “στράβωσα” με αυτά που έλεγαν για την κατάργηση του ασύλου και όλο αυτό το θέμα που έγινε. Όμως, τελικά, με αυτά που έχω δει μέχρι σήμερα, νομίζω ότι πρέπει να περιμένουμε και να δούμε πώς θα εξελιχτεί. Αν είναι να διώξουν από τις σχολές τα πρεζάκια τα… βαποράκια και αυτούς με τα λαθραία, τότε όλα καλά! Θα δούμε…»

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Μπαμ» χωρισμού: O Μπισμπίκης έφυγε από το σπίτι της Βανδή και μένει σε ξενοδοχείο

Σαν βόμβα έσκασε στα αγαπημένα τους πρόσωπα η είδηση...

Με ρόλο στους «Weekenders» η σύζυγος του Βαρθακούρη

Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου για την ανανεωμένη Αντελίνα...

«Happy end» στο… θρίλερ με «Το σόι σου»

Φαμίλια ενωμένη, ποτέ νικημένη. Οι οικογενειακές ιστορίες λείπουν από...

Αρπακτικά του σεξ γύρω από την κόρη της Καίτης Χωματά

Η Ιουλία Μαυρομάτη, κόρη της σπουδαίας ερμηνεύτριας του Νέου...

Η Φιλιππινέζα και ο βίαιος mr Οnirama

Δεν έχει τέλος ο «πόλεμος» ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου...

Δημόσια καυτά φιλιά για τον «ξεχασμένο» Κασσελάκη και τον Τάιλέρ του

Στην «ασταμάτητη αγάπη του», στον έρωτα της ζωής του,...