Σάββατο, 12 Απριλίου, 2025

Προσχεδιασμένο το έγκλημα από τον 75χρονο που έχασε το σπίτι του στη...

Μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνουν οι εξελίξεις στην υπόθεση του φονικού...

«Δίχτυα» ΑΝΤ1 στην ωραία Ελένη

Με ένα λαμπερό βραδινό σόου θα επανέλθει η Ελένη...

Ασθενής «πειραματόζωο» της «δόκτορος των πεπτιδίων»

Σοκάρουν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του θρίλερ που εξελισσόταν επί...

Από… βασικιά guest στον… γάμο του

Ακου να δεις, φιλενάδα, τι έχω να σου πω!...

Γυμνή στην Αγρια Δύση η Κάιλι Τζένερ

❱❱ Η 22χρονη φόρεσε μόνο ένα καουμπόικο καπέλο και πόζαρε στην αγκαλιά του συντρόφου της Τράβις Σκοτ

«Έριξε» το Instagram η Κάιλι Τζένερ, αναρτώντας φωτογραφία στην οποία ποζάρει ολόγυμνη στην αγκαλιά του ημίγυμνου συντρόφου της και πατέρα της ενός έτους κόρης της Στόρμι, Τράβις Σκοτ. Μάλιστα, η μεγιστάνας προϊόντων μακιγιάζ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι η φωτογραφία είναι μέρος φωτογράφισης για το «Playboy».

Το απόγευμα της Τρίτης, η 22χρονη, που, σύμφωνα με το περιοδικό «Forbes», τον Μάιο έγινε η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος του κόσμου, αναστάτωσε τον αντρικό πληθυσμό του διαδικτύου ποστάροντας μια από τις πιο αποκαλυπτικές φωτογραφίες της.

Ενώ φοράει μόνο ένα καουμπόικο καπέλο, αγκαλιάζει τον 28χρονο ράπερ, έχοντας σε πρώτο πλάνο τα οπίσθιά της που αποτελούν το «σήμα κατατεθέν» της οικογένειας Καρντάσιαν-Τζένερ και έκαναν διάσημες τις αδερφές της Κιμ, Κόρτνεϊ και Κλόε Καρντάσιαν.

Στο σχόλιο που συνόδευε τη φωτογραφία έγραψε με τη μορφή hashtag «Playboy» και «έρχεται σύντομα», υπονοώντας συνεργασία με το αντρικό περιοδικό. Αυτό ξετρέλανε ακόμη περισσότερο τους άντρες followers της και μέσα σε μια ώρα η ανάρτηση ξεπέρασε τα 5.754.000 likes!

Η επιβεβαίωση της συνεργασίας του «Playboy» με το λαμπερό ζευγάρι δεν άργησε να έρθει από το ίδιο το περιοδικό. Όπως αποκάλυψε στο αμερικανικό «People» ο υπεύθυνος Τύπου του «Playboy», η Κάιλι Τζένερ και ο Τράβις Σκοτ εμφανίζονται στο τεύχος «Pleasure Issue» του ανδρικού περιοδικού.

Τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες τους τράβηξε η εδώ και χρόνια προσωπική φωτογράφος της Κάιλι, Σάσα Σαμσάνοβα, ενώ ο Σκοτ είχε και ρόλο καλλιτεχνικού διευθυντή.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ερωτευμένη η Καϊλή με τα Εμιράτα

Στο Αμπού Ντάμπι η Εύα Καϊλή, που παρά τα...

Σκλάβες του sex με μάγισσα «μαντάμ»

Νεαρές «σκλάβες του σεξ» που «μαρτύρησαν» στα χέρια της...

Ελπίδα Νίνου: Λέξη λέξη όσα κατέθεσε η σύζυγος του έκπτωτου TV σταρ

Στη βαθιά αγάπη που νιώθει για τον σύζυγό της...

Η Τάμτα, ο γάμος στα 14 της και ο Κασιδόκωστας

Μια σπάνια εξομολόγηση για τη σχέση της με τον...

Σεξουαλική παρενόχληση στο αεροπλάνο για την τραγουδίστρια Χρύσα Μπανδέλη

Μια προσωπική και ιδιαίτερα δυσάρεστη εμπειρία μοιράστηκε η τραγουδίστρια...

Tο ελληνικό σεξοπάζαρο του Ντουμπάι

Μπορεί η ελληνική παροικία στο εμιράτο της χλιδής και...
spot_img