Τρίτη, 8 Απριλίου, 2025

«Χτίζεται» από την αρχή ο νέος χώρος όπου θα «βγάλει» το καλοκαίρι...

Επειτα από πολλά χρόνια θα περάσει το καλοκαίρι του...

«Ο Τιμωρός»: Είναι δυνατόν, ο Φίλιππος να είναι γιος του Μάρκου;

Όσα θα δούμε απόψε στο επεισόδιο της σειράς «Ο Τιμωρός».Η Έλλη οργανώνει με τον Αλέξη...

Η εξομολόγηση της Λιόλιου για τα αρνητικά σχόλια στα social media

Η Κατερίνα Λιόλιου δύο μέρες μετά την εντυπωσιακή της...

Η Κωνσταντίνα Ευρυπίδου ετοιμάζει απάντηση στο εξώδικο της Οικονομάκου

Μπορεί η Κωνσταντίνα Ευριπίδου να μη θέλησε να κάνει...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στο πρώτο live μετά την καραντίνα! Πρωτόγνωρες εικόνες στη Γλυφάδα

Τέλος τα χειροκροτήματα στις συναυλίες! Ζήτω οι κόρνες! Νέα δεδομένα στη νυχτερινή διασκέδαση μετά την καραντίνα, με το «drive in» live της Νατάσας Θεοδωρίδου να είναι το πρώτο μεγάλο γεγονός μετά το lockdown.

H δημοφιλής κυρία του πενταγράμμου και ο Παντελής Καναράκης εμφανίστηκαν αφιλοκερδώς το βράδυ της Τρίτης στο ασφυκτικά γεμάτο από αυτοκίνητα Δημοτικό Στάδιο στο Γκολφ της Γλυφάδας και χάρισαν στους επιβάτες των 280 οχημάτων μεγάλες στιγμές κεφιού και γέλιου αντίστοιχα. Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη από πολύ νωρίς, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύσουμε, με τα οχήματα να παίρνουν θέση, τηρώντας τις κατάλληλες αποστάσεις. Η είσοδος ήταν ελεύθερη και αντί για εισιτήριο, οι επιβάτες πρόσφεραν τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του δήμου.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου λίγο μετά τις 9 το βράδυ ανέβηκε εμφανώς ευδιάθετη on stage και ερμήνευσε τις μεγάλες επιτυχίες της, με τις κόρνες να συνοδεύουν κάθε σουξέ της. Φορώντας κοστούμι σε κοραλλί χρώμα, με κάπρι παντελόνι και ψηλοτάκουνα πέδιλα, έκλεψε την παράσταση με τη φωνή αλλά και τη σκηνική παρουσία της.

Οι θαυμαστές της δεν άντεξαν στην καμπίνα, και πολλοί ήταν εκείνοι που προτίμησαν να καθίσουν στο καπό για να έχουν καλύτερη εικόνα, πίνοντας ποτά και αναψυκτικά που είχαν φέρει από το σπίτι τους. Βέβαια, οι ευνοούμενοι της βραδιάς ήταν οι ιδιοκτήτες κάμπριο που ανέβασαν τις κουκούλες και διασκέδασαν κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Όσο για τον Παντελή Καναράκη, έδωσε ρεσιτάλ γέλιου, ντυμένος αστυνομικός, διασκεδάζοντας τον κόσμο με έξυπνα αστεία του. Από το κοινό δεν έλειψαν και οι επώνυμες παρουσίες, αφού εκεί βρέθηκαν -μεταξύ άλλων- η Μπέσσυ Αργυράκη και η Μαίρη Μηλιαρέση.

Στιγμιότυπα από τη βραδιά έκαναν τον γύρο των media, ενώ χθες το live της Νατάσας έγινε θέμα και στον βρετανικό «Guardian», με τον δημοσιογράφο να αναρωτιέται αν αυτός θα είναι ο νέος τρόπος διασκέδασης στη μετά κορονοϊό εποχή! Το drive in φεστιβάλ Γλυφάδας, πάντως, θα έχει και συνέχεια, αφού την επόμενη Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τους Onirama.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Tο ελληνικό σεξοπάζαρο του Ντουμπάι

Μπορεί η ελληνική παροικία στο εμιράτο της χλιδής και...

Το «θηρίο» της Συγγρού & ο mr. Manessis Travel

Στον ιδιοκτήτη της γνωστής εταιρίας τουρισμού Manessis Travel Ανδρέα...

«Εκπτωτος» King Mίλτος: Το περιπετειώδες «ταξίδι» του Καμπουρίδη!

Πίσω από τις ανέμελες φωτογραφίες στα social media, είτε...

«Μπαμ» χωρισμού: O Μπισμπίκης έφυγε από το σπίτι της Βανδή και μένει σε ξενοδοχείο

Σαν βόμβα έσκασε στα αγαπημένα τους πρόσωπα η είδηση...

H πρόεδρος της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών είναι ζευγάρι με τον πρώην σύντροφο της Τόνιας Φουσέκη

Στις αρχαιρεσίες της Eνωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, τον Φεβρουάριο του...

Το δώρο πολλών καρατίων που έκανε ο boyfriend της Μαλλιωτάκη δεν συνοδεύτηκε και από πρόταση γάμου

Διαμαντένιο μονόπετρο αξίας 4.219 ευρώ χάρισε στην Πόπη Μαλλιωτάκη...
spot_img