Δευτέρα, 28 Απριλίου, 2025

«Κλάρες» στο καρνέ του call girl της ΕΛ.ΑΣ.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την αστυνομικίνα-call girl που...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 28 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Ισως να πρέπει να αποφασίσετε να διορθώσετε τα...

Eρρίκος Πετιλόν με νέα πια ζωή

Αν κάποιος «σερφάριζε» λίγο μετά τις δέκα το πρωί...

Αχώριστοι και στο κομμωτήριο η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα

Αχώριστοι είναι η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα....

Πατριωτάκι με τα όλα του ο Τομ Χανκς

Ο Τομ Χανκς ευχήθηκε σε άπταιστα ελληνικά «στην υγειά σου» σε πελάτη που κέρασε αυτόν και τη σύζυγό του σε resto της Αντιπάρου.

Πάει και τελείωσε… Ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός του Χόλιγουντ Τομ Χανκς είναι Ελληνας και με τη βούλα!

Όχι μόνο γιατί έχει βαπτιστεί χριστιανός ορθόδοξος και έχει παντρευτεί την ελληνικής καταγωγής ηθοποιό Ρίτα Γουίλσον, όχι γιατί τον Δεκέμβριο του 2019 του αποδόθηκε τιμητικά η ελληνική υπηκοότητα από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, αλλά γιατί πλέον γνωρίζει και τα ήθη και τα έθιμα των Ελλήνων και τους τρόπους συμπεριφοράς τους και τους δέχεται με χαρά… λέγοντας «Στην υγειά σου»!

Όπως κάθε καλοκαίρι, λοιπόν, έτσι και φέτος ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον ταξίδεψαν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αντίπαρο, όπου περνούν τα τελευταία καλοκαίρια τους, καθώς εκεί έχουν χτίσει το εξοχικό τους.

Πριν από λίγες ημέρες το ζευγάρι έτρωγε θαλασσινά μαζί με φίλους τους σ’ ένα από τα πιο σικ εστιατόρια της Αντιπάρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο εν λόγω χλιδάτο ρεστοράν έτρωγε και ένας πολύ πλούσιος άνδρας με τη γυναίκα του, που μόλις είχε αράξει το τεράστιο κότερό του στο λιμάνι του νησιού. Ο άνδρας έλαβε ένα τηλεφώνημα που τον ενημέρωνε ότι έκλεισε μια πολύ σημαντική δουλειά με πετρελαιοφόρα. Έτσι, μέσα στην καλή του διάθεση είπε στον σερβιτόρο ότι θέλει να κεράσει όλο το μαγαζί. Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού τον ενημέρωσε ότι στο ρεστοράν βρίσκεται και ο Τομ Χανκς και του είπε ότι θα τον ρωτήσει, για τους τύπους, αν δέχεται το κέρασμα. Έτσι κι έγινε. Μέσα σε λίγα λεπτά ο χαρούμενος Τομ Χανκς είχε σηκώσει το ποτήρι και του είπε «Στην υγειά σου», αποδεικνύοντας ότι ξέρει τους κανόνες της ελληνικής φιλοξενίας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι γνωστοί θαμώνες στο νησί των ανέμων, γλέντι με Λε-Πα μέχρι το ξημέρωμα

Σούβλες με φόντο τη θάλασσα, βόλτες στα κοσμικά Ματογιάννια...

H βιλάρα της πρώην του Kούστα στα χέρια του εφοπλιστή Προκοπίου

Σε ακόμα μία επένδυση στο real estate φημολογείται ότι...

Call girl «γατούλα» της ΕΛ.ΑΣ.

Εχει βουίξει όλη η Αστυνομία με τα καμώματα και...

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ από τις οικογενειακές διακοπές του στη Ρόδο

Με φόντο τη φωτογραφία της αξέχαστης μητέρας του Αλίκης...

«Πόνεσε» η πρόβλεψη ενός υπολογιστικού μοντέλου για την «Αστερομάτα»

Οριακά φαίνεται να περνάει στον τελικό της Eurovision 2025...

Ειρήνη Κολιδά: Ολόγυμνη στη φύση η πρώην παίκτρια του «Survivor»

Σαν μια άλλη «Εύα» φωτογραφήθηκε η Ειρήνη Κολιδά στη...

Eρρίκος Πετιλόν με νέα πια ζωή

Αν κάποιος «σερφάριζε» λίγο μετά τις δέκα το πρωί...
spot_img
spot_img