Παρασκευή, 18 Απριλίου, 2025

Οι Ελληνες celebrities που βρίσκονται στα… τέσσερα σημεία του ορίζοντα για τις...

Celebrities σε πασχαλινές διακοπές στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα....

Στη μονή του Γέρου του Μοριά

Ιερή κατάνυξη τις άγιες ημέρες του Πάσχα στην «Αγία...

Εντυπωσιακή Τζωρτζίνα Λιώση με Dear Violet

Μια εμφάνιση που συζητήθηκε πολύ έκανε πριν από λίγες...

Μια μεγαλειώδης βραδιά για τα 30 χρόνια Versus Travel με τη μοναδική...

Μια μεγαλειώδη βραδιά με τη μοναδική Αλκηστη Πρωτοψάλτη απόλαυσαν...

Ηλίας Βαλάσης: «Είμαι ένα κακοποιημένο παιδί» (video)

Ο Ηλίας Βαλάσης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day». Ο ίδιος, μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πως είναι ένα κακοποιημένο παιδί, τονίζοντας πως δεν έχει μεγαλώσει με οικογένεια.

«Ήταν επιλογή μου να πάω στα ΟΥΚ, για να πας στην κόλαση, εσύ αποφασίζεις. Μου έλειπε πολύ να έχω αδέρφια, να έχω ομάδα, να είμαι μέσα σε μια οικογένεια, μου έλειπε πολύ. Δεν έχω μεγαλώσει πολύ με οικογένεια, όπως έχετε μεγαλώσει οι υπόλοιποι, είμαι ένα κακοποιημένο παιδί. Είμαι από μηδέν, όχι μόνο εγώ, όλοι οι άνθρωποι που υπήρξαν γύρω μου. Σου κάνει παράξενο; Σε ένα σχολείο που ήμασταν 150 παιδιά, τα 120 ήταν στην ίδια φάση με εμένα. Γιατί να υπάρχει συγκάλυψη στην οικογένεια; Χτύπησες τα παιδιά; Στον εισαγγελέα. Δεν με νοιάζει αν είσαι άντρας μου.

Ήμουν ένας άνθρωπος με κατεστημένα, πλέον δεν χρειάζεται να μεθύσω για να είμαι ο εαυτός μου. Αν δεν έπινα, δεν λειτουργούσα. Δεν μπορούσα να πω σ’ αγαπώ ή μου λείπεις. Το θέατρο με βοήθησε πολύ να είμαι ο εαυτός μου. Πιστεύω πολύ στο Θεό, τη γυναίκα μου τη «σταύρωσα», είπε ο Ηλίας Βαλάσης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο «Survivor» και τη «Φάρμα». «Στο «Survivor» υπήρχαν άνθρωποι που αν έμπαινες σε κλουβί με άγρια ζώα είχες περισσότερες πιθανότητες να βγεις σώος. Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Με το κόψε ράψε στο μοντάζ βγήκε ο κακός. Για πάνω από έξι μήνες είχα τηλεοπτικά συνεργεία έξω από το σπίτι μου και έβγαινα από την πίσω πόρτα. Αισθάνθηκα πολύ αδικημένος για την αποχώρησή μου από το «Survivor». Ως παρουσιαστή στη «Φάρμα» δεν με υπερασπίστηκαν ώστε να με καθιερώσουν».

https://www.youtube.com/watch?v=4FswUfPYjAQ&ab_channel=Zappitshow

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Big Brother» με 15+1 παίκτες

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για τον «Μεγάλο Αδελφό»! Το...

Silver alert τέλος για τη Mελά του «Big Brother»

Η Φραντζέσκα Μελά έδωσε... σημεία ζωής στα μπουζούκια. Για...

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Relax travel» στο Μπαλι!

Ενα ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης και ψυχικής ηρεμίας στο Μπαλί...

Ινα Ταράντου: Κυριακή του Πάσχα με ταξίδι στην ανοιξιάτικη Κέρκυρα

Η Ινα Ταράντου μάς ταξιδεύει στην ανοιξιάτικη Κέρκυρα! Οι...

Ρεκόρ για το μοντέλο Νεκτάριο Κυρκόπουλο

Ταξίδεψε στην Κίνα για μιάμιση μέρα ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος,...

Ο Γιάννης Μπέζος σε σούπερ μάρκετ

Ο ταλαντούχος Γιάννης Μπέζος αποτελεί έναν από τους πιο...
spot_img
spot_img