Παρασκευή, 28 Μαρτίου, 2025

Δεν είναι αυτό που νομίζεις! – Ο σεβασμός τελειώνει εκεί που αρχίζει...

Η δική μου ιστορία είναι βαριά. Από εκείνες τις...

Συνέβη στο Nox: Καυτό φιλί από Ρέμο

Με ένα τρυφερό φιλί στην Υβόννη ο Αντώνης Ρέμος...

Η Φελίσια Τσαλαπάτη στο ΟΠΑΠ Game Time: Τα αυτοκόλλητα με τον Καραγκούνη,...

Με ποιον Legend 2004 είχε πάθει crush σε νεαρή...

Κι άλλη έρευνα των Αρχών για το βρόμικο κύκλωμα της Πολεοδομίας...

Νέες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση διαφθοράς στην Πολεοδομία της...

«Αυλαία» ρίχνει η Τίνα Τέρνερ – Το άγριο ξύλο και ο «γολγοθάς» με τον καρκίνο και το εγκεφαλικό (video)

Αυλαία ρίχνει στην καριέρα της μέσω ενός ντοκιμαντέρ, στο οποίο μιλάει για ακόμα μια φορά για τα τραύματα που της προκάλεσε ο γάμος της με τον Αϊκ Τέρνερ, η 81χρονη «θρύλος της ροκ» Τίνα Τέρνερ.

Η γυναίκα-θρύλος της μουσικής παραδέχεται στο «Tina», μια παραγωγή του ΗΒΟ, ότι ακόμα και σήμερα της έρχονται ξαφνικά στο μυαλό εικόνες από τους ξυλοδαρμούς της από τον μουσικό από τον οποίο χώρισε το 1978, ενώ ο νυν σύζυγός της Εργουιν Μπαχ την παρομοιάζει με «στρατιώτη που πάσχει από μετατραυματικό σοκ».

Στο αποχαιρετιστήριο ντοκιμαντέρ, η τραγουδίστρια του «The Best» εξηγεί ότι ο λόγος για τον οποίο αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά τη δεκαετία του ’80 για τα χρόνια σωματικής, ψυχικής και σεξουαλικής κακοποίησης που υπέστη από τον Αϊκ ήταν, ότι ακόμα και μετά τον χωρισμό τους, οι δημοσιογράφοι συνέχιζαν να τη ρωτούν γι’ αυτόν.

Με τον Αϊκ Τέρνερ

«Υστερα απ’ όλη την επιτυχία που είχα, οι άνθρωποι με ρωτούσαν ακόμα για την εποχή “Αϊκ και Τίνα”. Δεν έβρισκα καθόλου ενδιαφέρον να πω αυτή την πολύ ντροπιαστική ιστορία για τη ζωή μου. Ωστόσο, ένιωσα ότι ήταν ένας τρόπος να ξεφορτωθώ τους δημοσιογράφους» λέει χαρακτηριστικά.

Η Τίνα κατάφερε να αφήσει πίσω της αυτόν τον προσωπικό «γολγοθά», που δεν ήταν όμως ο τελευταίος. Το 2013 υπέστη εγκεφαλικό λίγες εβδομάδες μετά τον γάμο της με τον Εργουιν, ενώ το 2016 διαγνώστηκε με καρκίνο του εντέρου. Σταμάτησε τις περιοδείες το 2008 και προς το τέλος του ντοκιμαντέρ εμφανίζεται αδύναμη, να παρακολουθεί με τον Μπαχ και την Οπρα Γουίνφρεϊ στο πλευρό της το μιούζικαλ για τη ζωή της.

«Θα έπρεπε να είμαι υπερήφανη γι’ αυτό» λέει, προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της την ώρα που αποχαιρετά τους θαυμαστές της από το σπίτι της στη Ζυρίχη. «Αλλά τι κάνεις για να σταματήσεις να είσαι υπερήφανη; Πώς με υπόκλιση πας προς την έξοδο;» ακούγεται να λέει στο ντοκιμαντέρ, που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βερολίνου και αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του μήνα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κρυφός λεσβιακός έρωτας στη showbiz

Μπορεί τα μάτια της κοινής γνώμης και της εγχώριας...

Gay bar «ναυάγιο» για διοικητή τμήματος της ΓΑΔΑ

Στο «βερολινέζικο» γκέι κλαμπ της κακόφημης πλατείας Βάθη, με...

Μέχρι και ο Ρέμος ενθουσιάστηκε από την άφιξη της sexy και ελεύθερης Θεοδωροπούλου στο NOX!

Μια σεξοβόμβα... έσκασε μύτη στο Nox κάνοντας πολλά ζευγάρια...

Ερωτας, μπακαλιάρος & μωράκι για Παυλίνα Βουλγαράκη

Με την οικογένειά της και τον σύντροφό της ζωής...

Πατούλης και Κοίλου στην εκκλησία με τον γιο για την ευχή

Το μωράκι του Γιώργου Πατούλη έγινε σαράντα ημερών και,...

Πάταγος με το ντουέτο Φουρέιρα και Μάστορα

«Σαρώνει» το ντουέτο της Ελένης Φουρέιρα με τον Χρήστο...

Η «Espresso» τσάκωσε την Μπέττυ Αρβανίτη και τον σύζυγό της σε μεζεδοπωλείο στη Φωκίωνος Νέγρη

Βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της Βασίλη Πουλαντζά πραγματοποίησε...