Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Η Φωτεινή Ντεμίρη για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε: «Ήταν μια οδυνηρή εμπειρία» (video)

Η Φωτεινή Ντεμίρη παραχώρησε σήμερα συνέντευξη στην εκπομπή «Το Πρωϊνό» και εκμυστηρεύτηκε στους παρουσιαστές και το τηλεοπτικό κοινό, ένα δυσάρεστο γεγονός που την σημάδεψε όταν ήταν φοιτήτρια. Η ηθοποιός συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι όταν δούλευε σε ένα γραφείο για να βγάλει λίγα παραπάνω χρήματα, έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από το αφεντικό της.

«Έχω βιώσει βία αλλά όχι στο θέατρο. Όταν ήμουν φοιτήτρια ήθελα να μαζέψω κάποια χρήματα για να πάω ταξίδι στο εξωτερικό, χωρίς να το ξέρουν οι δικοί μου, και ήθελα να βρω μια δουλειά για να συμπληρώσω το ποσό και να πάω στη Νέα Υόρκη.

Πήγα σε μια δουλειά και υποτίθεται θα ήμουν βοηθός γραμματέα κάποιου. Ο άνθρωπος αυτός μου την έπεσε πολύ άσχημα σε ένα χώρο απομονωμένο. Έτρεμα σαν το ψάρι. Αυτό έγινε την πρώτη φορά που τον είδα και υποτίθεται με προσέλαβε. Μείναμε όλη τη μέρα μαζί και αργά το απόγευμα αυτός μου την έπεσε. Εγώ φώναζα και του έλεγα ότι ξέρει η συγκάτοικός μου πού είμαι για να τον κάνω να φοβηθεί.

Ήταν μια οδυνηρή εμπειρία. Δεν είχα ζήσει ξανά κάτι παρόμοιο, ήμουν πολύ προστατευμένη στο σπίτι μου. Εννοείται ότι έφυγα από τη δουλειά. Το είπα στη συγκάτοικό μου και μετά δεν το ανέφερα ξανά γιατί με τάραζε», τόνισε χαρακτηριστικά η Φωτεινή Ντεμίρη.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα