Δευτέρα, 31 Μαρτίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Δευτέρα 31 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε και να μη σκορπίζεστε δεξιά...

Νέο Medley από τη Γωγώ Λιδάκη με επιτυχίες μεγάλων δημιουργών

Συνέχεια στην επιτυχημένη συνεργασία τους δίνουν ο καταξιωμένος δημιουργός,...

«Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά»: Στον πύργο των Λασκαραίων, επικρατεί αναβρασμός

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά».Στον πύργο...

H Σερέτι «κρατάει» τον Ντι Κάπριο λόγω… πεθεράς

Χωρίς να το θέλει, η Βιτόρια Σερέτι αποκάλυψε το...

Εβαλε γκολ στην καρδιά της

Ο Αντώνης Πετρόπουλος παντρεύεται την αγαπημένη του στην Παροικιά της Πάρου με κουμπάρο συμπαίκτη του

Θα το πάρει το κορίτσι με παπά και με… κουμπάρους ο Αντώνης Πετρόπουλος. Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα και η εκλεκτή της καρδιάς του Ηρώ Καταρά ύστερα από επτά χρόνια σχέσης ανακοίνωσαν ημερομηνία γάμου, με τον Αλέξανδρο Τζόρβα και τη σύζυγό του Χρυσαυγή Ατσιδάκου να είναι εκείνοι που θα τους αλλάξουν τα στέφανα και θα τους περάσουν βέρες.

Η «Espresso» εξασφάλισε το προσκλητήριο, με το οποίο ο παίκτης και η αγαπημένη του hair stylist καλούν τους φίλους και τους συγγενείς τους να παρευρεθούν στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους. To μυστήριο θα γίνει στον Ιερό Ναό του Αγίου Φωκά, στην Παροικιά της Πάρου, στις 21 Ιουνίου. Το ζευγάρι επέλεξε να κάνει εκεί τον γάμο του, αφού γνωρίστηκε στο συγκεκριμένο νησί, ενώ είναι και ο τόπος καταγωγής του γαμπρού.

Ο Αντώνης έκανε την πρόταση στην Ηρώ πριν από λίγες μέρες κι ενώ βρίσκονταν στην Πάρο για τις πασχαλινές τους διακοπές. Τη στιγμή που οι δυο τους περνούσαν έξω από την εκκλησία όπου πρόκειται να παντρευτούν, ο ποδοσφαιριστής έκανε μίνι ερωτική εξομολόγηση στην αγαπημένη του και της εμφάνισε το κουτάκι με το μονόπετρο. Εκείνη δεν μπόρεσε φυσικά να κρύψει τη συγκίνησή της και είπε αμέσως το «ναι».

Beach parties

Ούτε μία ούτε δύο, τρεις ολόκληρες μέρες θα διαρκέσει το γλέντι πριν από τη μεγάλη μέρα, αφού το ζευγάρι έχει οργανώσει τραπέζια αλλά και beach parties προκειμένου να διασκεδάσει με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Κουμπάροι θα είναι ο κολλητός φίλος του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρος Τζόρβας -οι δυο τους συνδέονται με μακροχρόνια φιλία- και η σύζυγος του πορτιέρο και γνωστή δικηγόρος Χρυσαυγή Ατσιδάκου.

Αυτό που περιμένει πώς και πώς ο Αντώνης είναι το bachelor party που έχουν οργανώσει οι φίλοι του, ανάμεσά τους οι Γιούρκας Σεϊταρίδης, Σωτήρης Κυργιάκος και Θοδωρής Τριποτσέρης, αλλά και άλλοι συνάδελφοί του. Πολλές όμως θα είναι οι απουσίες, κυρίως των διεθνών παικτών, αφού εκείνη την περίοδο θα λείπουν με την Εθνική ποδοσφαίρου στη Βραζιλία, όπου θα διεξαχθεί το Μουντιάλ.

Η Ηρώ κάνει ήδη πρόβες για το νυφικό της σε γνωστό οίκο, ενώ τα παπούτσια της θα έχουν την υπογραφή ιταλικού brand.

Το ζεύγος Τζόρβα – Ατσιδάκου βάφτισε την κόρη του στη Βουλιαγμένη

Πριν… ραφτούν για τον γάμο του Αντώνη Πετρόπουλου και της Ηρούς Καταρά, ο Αλέξανδρος Τζόρβας και η Χρυσαυγή Ατσιδάκου βάφτισαν την περασμένη Κυριακή την κορούλα τους, στην οποία έδωσαν το όνομα Ιρις. Η βάφτιση έγινε στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη, και νονά της μικρούλας ήταν η αδερφή του τερματοφύλακα του Απόλλωνα, Ρεβέκκα. Οσο για τους καλεσμένους, ήταν λίγοι και εκλεκτοί, αφού το ζευγάρι θέλησε να κρατήσει τη μέρα αποκλειστικά για τους πολύ στενούς συγγενείς και φίλους. Να πούμε ότι η νεοφώτιστη ήρθε στον κόσμο τον Οκτώβριο του 2012, ενώ έχει κι έναν αδερφό, τον περίπου 2,5 ετών Μάξιμο.

Σάσα Σταμάτη 

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αθηνά Ωνάση: Αποστεωμένη και γερασμένη η «χρυσή» κληρονόμος σε γκαλά στην πόλη του φωτός

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, που αδιαμφισβήτητα τράβηξε την προσοχή...

Ευαγγελία Δομάζου: Όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες των «Ελλήνων Μπέκαμ των 60s»

Εχουν περάσει τρεις μήνες από τότε που ο «στρατηγός»...

Κρυφός λεσβιακός έρωτας στη showbiz

Μπορεί τα μάτια της κοινής γνώμης και της εγχώριας...

Πατούλης και Κοίλου στην εκκλησία με τον γιο για την ευχή

Το μωράκι του Γιώργου Πατούλη έγινε σαράντα ημερών και,...

Συνέβη στο Nox: Καυτό φιλί από Ρέμο

Με ένα τρυφερό φιλί στην Υβόννη ο Αντώνης Ρέμος...

H Σερέτι «κρατάει» τον Ντι Κάπριο λόγω… πεθεράς

Χωρίς να το θέλει, η Βιτόρια Σερέτι αποκάλυψε το...