Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου, 2024

Μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) σε πτήσεις πάνω από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο...

Ολοι τα βλέπουν, αλλά ελάχιστοι μιλάνε για αυτά. Και...

Music therapy στο Smart Park

Δώρα μετά... μουσικής! Shopping αλλά και... music therapy στο...

Η τρανς εγγονή της Δούκισσας δεν κατάφερε να περάσει από τη φάση...

Εκτός «Voice» η τρανς εγγονή της Δούκισσας. Μπορεί στην...

Σταρ Ελλάς με… ρετρό διάθεση

Τα φωτογραφικά φλας έπεσαν σε τέσσερις εστεμμένες του περασμένου...

Αρωματικό τσουρέκι με βούτυρο από τον Χρήστο Βέργαδο

Ο pastry chef Χρήστος Βέργαδος έφτιαξε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» αρωματικό τσουρέκι με βούτυρο.

Δείτε τη συνταγή:

Υλικά για το προζύμι: 250 γρ. γάλα, 250 γρ. αλεύρι δυνατό και 50 γρ. φρέσκια μαγιά

Υλικά για τη ζύμη: ½ κιλό αλεύρι δυνατό, 300 γρ. ζάχαρη, 130 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου, 3 αβγά, 1 πρέζα αλάτι, 15 γρ. μαχλέπι τριμμένο, 10 γρ. κακουλέ τριμμένο, 1 κγ μαστίχα τριμμένη, 2 βανίλιες και ξύσμα από 1 πορτοκάλι.

Υλικά για το άλειμμα: 1 αβγό, 50 γρ. γάλα και χοντροκομμένο αμύγδαλο

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντου ερωμένης στην… σύζυγο πρώην υπουργού!

Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις (και η «Espresso»...

Παπαρίζου στον δρόμο χωρίς κόμπλεξ και… ίχνος μακιγιάζ

Την Ελενα Παπαρίζου τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός να περπατά...

Ο ΑΝΤ1 θέλει νωρίτερα on air τη Στεφανίδου

Από τον Ιανουάριο του 2025 τελικά η Τατιάνα Στεφανίδου...