Σάββατο, 29 Μαρτίου, 2025

Οι… προχωρημένες συζητήσεις της Δρούζα με την ΕΡΤ κατέληξαν σε ναυάγιο

Δεν πάει η Αννα Δρούζα στην ΕΡΤ! Aν και...

«Εντοπίστηκε βάρκα…» – Το συγκλονιστικό βιβλίο της Μαρίας Φαφαλιού κυκλοφορεί στις 2...

Το νέο συγκλονιστικό βιβλίο της Μαρία Φαφαλιού με επίκεντρο...

Κατερίνα Καινούργιου: Η παρουσιάστρια φεύγει από την «ομπρέλα» του Κοκλώνη και κάνει...

Η Κατερίνα Καινούργιου κάτω από την ομπρέλα του Alpha...

Η Μαγγίρα μίλησε για το διαζύγιο από τον ΑΝΤ1!

Για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 μίλησε για...

Η Ειρήνη Καζαριάν του «GNTM» με τον κούκλο σύντροφό της στις Μαλδίβες

Γλυκιά ζωή για την Ειρήνη Καζαριάν. Η σέξι νικήτρια του πρώτου «Greece’s Next Top Model», με τα υπέροχα μάτια και το εκπληκτικό κορμί, κάνει διακοπές στις Μαλδίβες παρέα με τον κούκλο σύντροφό της.

Τι κι αν στην Ελλάδα στέλνουμε ακόμη sms στο 13033 για να μετακινηθούμε, το γνωστό μοντέλο φαίνεται ν’ απολαμβάνει την απόλυτη ελευθερία στον εξωτικό προορισμό, και (φυσικά!) τα περνάει μούρλια.

Ηταν τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν η Ειρήνη αποκάλυψε εντελώς ξαφνικά τη σχέση της με τον Κύπριο προπονητή κολύμβησης Ιωσήφ Ψωμά, γράφοντας σε ένα Instagram story της πως είναι τα πάντα για εκείνη. Οκτώ μήνες αργότερα ο έρωτάς τους καλά κρατεί, γεγονός που φάνηκε από την απόφασή τους να ταξιδέψουν τόσο μακριά εν μέσω πανδημίας.

Οπως έχει γίνει γνωστό, το ζευγάρι ζει κάτω από την ίδια στέγη στην Κύπρο, αλλά επισκέπτεται τακτικά την Ελλάδα, αφού η Ειρήνη είναι πλέον περιζήτητο μοντέλο, ενώ έχει στην Αθήνα και την οικογένειά της, που λατρεύει. Στις Μαλδίβες, πάντως, πήγαν οι δυο τους και, όπως φαίνεται από τα στιγμιότυπα που έχουν ποστάρει μέχρι στιγμής στα social media, είναι πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό, αφού μοιράζονται ξέγνοιαστες στιγμές.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κρυφός λεσβιακός έρωτας στη showbiz

Μπορεί τα μάτια της κοινής γνώμης και της εγχώριας...

Πατούλης και Κοίλου στην εκκλησία με τον γιο για την ευχή

Το μωράκι του Γιώργου Πατούλη έγινε σαράντα ημερών και,...

Ερωτας, μπακαλιάρος & μωράκι για Παυλίνα Βουλγαράκη

Με την οικογένειά της και τον σύντροφό της ζωής...

Μέχρι και ο Ρέμος ενθουσιάστηκε από την άφιξη της sexy και ελεύθερης Θεοδωροπούλου στο NOX!

Μια σεξοβόμβα... έσκασε μύτη στο Nox κάνοντας πολλά ζευγάρια...

Συνέβη στο Nox: Καυτό φιλί από Ρέμο

Με ένα τρυφερό φιλί στην Υβόννη ο Αντώνης Ρέμος...