Παρασκευή, 18 Απριλίου, 2025

Ο άγιος Παΐσιος «ζωντανός» στο Ναύπλιο!

Τις εντυπώσεις των ντόπιων αλλά και των επισκεπτών του...

Συνάντηση κορυφής του χειρουργού Ιωάννη Λύρα στην Κίνα με τον δόκτορα Zhiyu...

Ο χειρουργός Ιωάννης Λύρας συναντήθηκε με τον δρα Zhiyu...

Η «μάχη» του Μπίμπερ με τους δαίμονες

Από μια κλωστή κρέμεται η ψυχική υγεία του Τζάστιν...

Ελληνικό χρώμα στη λίστα του «TIME» με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους

Δύο προσωπικότητες με ελληνικό αίμα φιγουράρουν στη φετινή λίστα...

«Μη γίνεις σαν τη Βάνα Μπάρμπα»

Έξαλλος ο ηθοποιός

Ο γνωστός ηθοποιός μετά τις δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα υπέρ των Φιλιππίδη – Κιμούλη λέγοντας πως οι καταγγέλλουσες ίσως έχουν κάνει λάθος ξέσπασε στο instagram.

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης πόσταρε μέρος της συνέντευξη της ηθοποιού στο instastory του και έγραψε: «Μη γίνεις σαν τη Βάνα. Γνώμη μου». Η Βάνα Μπάρμπα στη συνέντευξή της δήλωσε: «Πήρα εγώ η ίδια τηλέφωνο τον Πέτρο και μιλήσαμε και μου είπε κάποια πράγματα. Υπερασπίζομαι με θέρμη ψυχής και τον Φιλιππίδη και τον Κιμούλη και θα υπερασπιστώ οποιονδήποτε αύριο πιθανόν ακούσει κάτι άσχημο να λέγεται γι’ αυτόν. Εγώ δεν είπα να μην πάει να δικαστεί. Είπα εγώ να αφήσετε μικρά ή μεγάλα ονόματα χωρίς να πάνε στα δικαστήρια; Γιατί μου προσάπτουν ένα σωρό βλακείες; Δεν κατάλαβα», είπε στο περιοδικό Youweekly.

Όσο για τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα και την κατάθεσή της απάντησε: «Μεγάλος σεβασμός στην Ελπίδα Φιλιππίδη, πραγματικά σεβασμός. Είναι μια γυναίκα που αυτή τη στιγμή περνά δύσκολα. Εδώ φαίνεται και το μεγαλείο της. Της υποβάλλω τα σέβη μου, την εκτίμησή μου και γιατί πιάνει το χέρι του άντρα της και γιατί δείχνει ότι η αγάπη μπορεί να συγχωρεί και να προχωρά. Δόλος δε ξέρω αν υπάρχει και ούτε εγώ είμαι αυτή που θα το κρίνει. Δεν είμαι ούτε υπερασπιστική γραμμή του κ. Φιλιππίδη, ούτε ο δικηγόρος για να γνωρίζω. Δε θέλω να με πάρει κανείς τηλέφωνο και να μιλήσω σε κανέναν. Στηρίζω με μεγαλύτερη συναισθηματική φόρτιση τον κ. Φιλιππίδη και τον κ. Κιμούλη, γιατί είναι τα είδωλά μου. Τους θαυμάζω σαν ηθοποιούς. Ίσως τα κορίτσια να έκαναν κάποιο λάθος. Πιθανόν από την αδυναμία που έχουν και αυτές υποσυνείδητα».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Big Brother» με 15+1 παίκτες

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για τον «Μεγάλο Αδελφό»! Το...

Silver alert τέλος για τη Mελά του «Big Brother»

Η Φραντζέσκα Μελά έδωσε... σημεία ζωής στα μπουζούκια. Για...

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Relax travel» στο Μπαλι!

Ενα ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης και ψυχικής ηρεμίας στο Μπαλί...

Ρεκόρ για το μοντέλο Νεκτάριο Κυρκόπουλο

Ταξίδεψε στην Κίνα για μιάμιση μέρα ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος,...

Ινα Ταράντου: Κυριακή του Πάσχα με ταξίδι στην ανοιξιάτικη Κέρκυρα

Η Ινα Ταράντου μάς ταξιδεύει στην ανοιξιάτικη Κέρκυρα! Οι...

Ο Γιάννης Μπέζος σε σούπερ μάρκετ

Ο ταλαντούχος Γιάννης Μπέζος αποτελεί έναν από τους πιο...
spot_img
spot_img