Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Χριστιάνα Καρνέζη: Από το Δελφινάριο, «ιέρεια» του στιλ στο My Style Rocks

Από τις παραστάσεις του Μάρκου Σεφερλή, στο πλατό του...

Ο Γιαννιώτης «χρηματιστής» που «δάγκωσε» από Κατερίνα Λέχου μέχρι Σκλεναρίκοβα!

Γιαννιώτης μεγαλοαπατεώνας καταχράστηκε περιουσίες ύψους περίπου 10.000.000 ευρώ και...

Τα δάκρυα του Ξαρχάκου μπροστά σε πρώην και νυν

Ανάμεσα στη γυναίκα του Ηρώ Σαΐα και την πρώην...

Συγκλονίζει η Πωλίνα Μητσιμπόνα 27 χρόνια από τον χαμό του πατέρα της...

Ακόμα και οι πιο δυνατοί «λυγίζουν» με την ανάρτηση...

Mad Clip: Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από τη μοιραία πρόσκρουση – Τι λένε οι ειδικοί (video)

Μυστήριο με τα τελευταία δευτερόλεπτα του Mad Clip

Αντί να φωτίσει τα αίτια του δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή στον Mad Clip, γεννά ακόμα περισσότερα ερωτήματα ένα νέο βίντεο που εντοπίστηκε από κάμερα της περιοχής και έχει καταγράψει τη στιγμή που ο τράπερ χάνει τον έλεγχο της Porsche.

Στο βίντεο έχουν καταγραφεί τα τελευταία δευτερόλεπτα προτού το super car καρφωθεί στην κολόνα φωτισμού και γίνει ένα κουβάρι από σίδερα, μέσα στο οποίο σκοτώθηκε ακαριαία ο 35χρονος.

Oπως φαίνεται στο υλικό που δημοσιοποίησε ο ΑΝΤ1, ο Πήτερ Αναστασόπουλος -όπως ήταν το όνομά του- οδηγεί με ταχύτητα την Porsche και μόλις βγαίνει στην ευθεία στο ύψος της εκκλησίας της Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη χάνει για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία τον έλεγχο έπειτα από δεξιά στροφή. Το αυτοκίνητο αρχίζει να φέρνει στροφές και βγαίνει εκτός δρόμου με την ίδια ταχύτητα, ενώ πίσω του διακρίνεται ακόμα ένα Ι.Χ., το οποίο πατά φρένο, χωρίς ωστόσο να έχει εμπλοκή.

Αυτό το υλικό, όπως και το προηγούμενο βίντεο που είχε καταγράψει την πορεία πριν από τη μοιραία στροφή, έχει μπει στο μικροσκόπιο των αξιωματικών της Τροχαίας, οι οποίοι προσπαθούν να λύσουν τον γρίφο. Γιατί, δηλαδή, ενώ το όχημα μπήκε κανονικά στη στροφή, παρά την ταχύτητά του, βγήκε εκτός πορείας στην ευθεία. Μια σειρά από ερωτήματα προκύπτουν από αυτό το δεδομένο.

Πάτησε φρένο στην ευθεία ο Mad Clip και γιατί; Συνέβη κάτι στον ίδιο ή κάποια βλάβη του οχήματος τον έριξε σαν πύραυλο στην κολόνα; Ακόμη ένα ενδεχόμενο που εξετάζεται είναι αν ο ίδιος ο οδηγός είχε βγάλει εκτός λειτουργίας το σύστημα «αντισπίν», το οποίο είναι απαραίτητο στα γρήγορα αυτοκίνητα για να μη σπινιάρουν οι τροχοί κατά την επιτάχυνση και να αποτρέπεται η εκτροπή.

Συνάμα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων θα δώσουν μια πιο καθαρή εικόνα για την κατάσταση του καλλιτέχνη και αν ενδεχομένως είχε καταναλώσει αλκοόλ και σε τι ποσοστό.

Εν μέσω των ερευνών και των αναπάντητων ερωτημάτων, ο τράπερ επρόκειτο να οδηγηθεί σήμερα στην τελευταία του κατοικία. Οπως ανακοινώθηκε από τη δισκογραφική εταιρία του, η εξόδιος ακολουθία του είχε προγραμματιστεί για τις 14.30 στον Ιερό Ναό Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου και η κηδεία στις 16.30 από το Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.
Στο μεταξύ η Περιφέρεια Αττικής απάντησε με μια αιχμηρή ανακοίνωση στον πραγματογνώμονα Παναγιώτη Μαδιά, που αναρωτήθηκε γιατί δεν υπάρχουν μπάρες στο σημείο του δυστυχήματος.

«Ο αυτοπροσδιοριζόμενος πραγματογνώμονας ισχυρίζεται ότι θα έπρεπε να υπάρχουν στον συγκεκριμένο οδικό άξονα μπάρες, οι οποίες θα απέτρεπαν, αν υπήρχαν, τον θάνατο του τραγουδιστή. Η άποψη αυτή στερείται σοβαρότητας κι επιστημονικής τεκμηρίωσης. Είναι εντελώς ανεύθυνη, δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια κι όποιος την προωθεί λειτουργεί αποπροσανατολιστικά ως προς τον προσδιορισμό της διακρίβωσης των πραγματικών αιτιών που οδήγησαν στην τραγική απώλεια του καλλιτέχνη» αναφέρεται δηκτικά στην ανακοίνωση, στην οποία διευκρινίζεται ότι «καμία μπάρα ασφαλείας δεν θα μπορεί να εγγυηθεί την αποτροπή θανατηφόρου περιστατικού» και ότι το όριο ταχύτητας στην περιοχή είναι 50 χιλιόμετρα, οπότε δεν είναι απαραίτητο ο συγκεκριμένος δρόμος να έχει μπάρες.

https://www.youtube.com/watch?v=aHMZ_LU-sRk

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η… βασίλισσα του ρεμπέτικου «μετακομίζει» στην Αθήνα

Επειτα από συνεχή sold out στη Θεσσαλονίκη και την...

Ιωάννης Λύρας: «Έπεισα τους νοικοκύρηδες ότι μπορούν να με εμπιστευτούν»

Από τις ποδηλατάδες στην Αθήνα, στις σπουδές Ιατρικής στη...

Η συναυλία στο Ηρώδειο για τα 60 χρόνια προσφοράς του Νικολόπουλου στο ελληνικό τραγούδι

Σε ένα Ηρώδειο όπου δεν έπεφτε καρφίτσα έλαβε χώρα...

Ο Γιώργος Εμπειρίκος και η Jaclyn Vernet μετά τον πριβέ γάμο τους στην Ανδρο παντρεύονται στη Νέα Υόρκη

Σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού,...

Με τον σύντροφό της στη Μύκονο η Ναόμι Κάμπελ

Νέες φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές της Ναόμι Κάμπελ...

Τα δάκρυα του Ξαρχάκου μπροστά σε πρώην και νυν

Ανάμεσα στη γυναίκα του Ηρώ Σαΐα και την πρώην...

Ο Γιαννιώτης «χρηματιστής» που «δάγκωσε» από Κατερίνα Λέχου μέχρι Σκλεναρίκοβα!

Γιαννιώτης μεγαλοαπατεώνας καταχράστηκε περιουσίες ύψους περίπου 10.000.000 ευρώ και...