Ο Πέτρος Συρίγος έφτιαξε στη κουζίνα της εκπομπής «Το πρωινό», ριγκατόνι με τυριά και αλλαντικά στο φούρνο!
Υλικά: 600γρ. ριγκατόνι, 1 κρεμμύδι, 15 μέτρια μανιτάρια, 1 αυγό, 100γρ. τσένταρ, 100γρ. γραβιέρα, 100γρ. παρμεζάνα, 6 φέτες ζαμπόν, 10 φέτες πεπερόνι, 5 φέτες μπέικον, 800ml γάλα, 80γρ. βούτυρο, 80γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, ½ κ.γλ. μοσχοκάρυδο, 1κ.σ. φρυγανιά τριμμένη, 2κ.σ. ηλιέλαιο