Σάββατο, 5 Απριλίου, 2025

Ευλαμπία Ρέβη και… ξερό ψωμί στον Σκάι

Πολλά έχουν ακουστεί για το τηλεοπτικό παρόν και μέλλον...

Οι αλλαγές που έρχονται τη νέα σεζόν στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον»

Πράσινο φως για τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη...

«Kitchen Lab»: Κλασικές και πρακτικές συνταγές με τα πιο απλά βήματα

«Kitchen Lab» και τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε...

Αθηνά Ωνάση: Η τελευταία…. αποστεωμένη εμφάνιση της εγγονής του Ελληνα κροίσου προκαλεί...

Την αποκαλούν το «φτωχό, πλούσιο κορίτσι», παρόλο που είναι...

Κατάθεση βόμβα της14χρονης που κατήγγειλε για σεξουλική επίθεση τον 47χρονο προπονητή της

«Η οικογένεια έχει εστιάσει με τη βοήθεια ειδικών στη στήριξη του παιδιού» λέει η Γιάννα Παναγοπούλου

Σοκάρουν οι περιγραφές του 14χρονου κοριτσιού που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον προφυλακισμένο πλέον 47χρονο προπονητή του στο kickboxing, για τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε στα χέρια του!

Η ανήλικη, η οποία κατήγγειλε ότι έγινε βορά στις ορέξεις του ιδιοκτήτη σχολής πυγμαχίας στην Πάτρα, κατέθεσε στις 23 Δεκεμβρίου στην Ασφάλεια Πατρών, παρουσία δύο αστυνομικών και μιας παιδοψυχιάτρου. Στην κατάθεσή της, που περιλαμβάνεται στην απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πατρών, η οποία ήρε τη διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα και οδήγησε στην προσωρινή κράτηση του προπονητή, περιέγραψε πως της επιτέθηκε το απόγευμα της 22ης Δεκεμβρίου.

Όπως είπε, όταν μπήκε στη σχολή του κατηγορουμένου, είδε δύο γυναίκες να γυμνάζονται στο ισόγειο. Όμως, με δική του παρότρυνση ανέβηκαν στον πρώτο όροφο και εκείνη άρχισε την προπόνηση μαζί του. Σύμφωνα με τη 14χρονη, αρχικά ο 47χρονος την προπονούσε χωρίς να την ακουμπάει. Στη συνέχεια, όμως, άρχισε να την αγγίζει «με όλο το σώμα, αλλά κυρίως από τη μέση και κάτω»! Οπως κατέθεσε η ανήλικη, αρχικά τη χάιδευε παντού και εν συνεχεία «με πίεζε με το χέρι του, σκοπεύοντας πάνω από τα ρούχα στα γεννητικά όργανα και την περιοχή του πρωκτού», ενώ κάποια στιγμή επιχείρησε να της ανασηκώσει την μπλούζα για να τη θωπεύσει στο στήθος! Ταυτόχρονα, είχε έρθει από πίσω της και είχε κολλήσει πάνω της, λέγοντάς της πως έχει πάρα πολύ ωραίο σώμα.

Ο εφιάλτης του κοριτσιού κράτησε περίπου μισή ώρα, ενώ κάθε φορά που έμπαινε κάποιος στον χώρο ή ανεβοκατέβαιναν οι γυναίκες που έκαναν γυμναστική στον πρώτο όροφο ο 47χρονος απομακρυνόταν και την ξαναπλησίαζε μόνο όταν έφευγαν. Όσο γίνονταν αυτά, η ανήλικη ήταν τρομοκρατημένη και δεν ήξερε πώς να αντιδράσει.

Έτσι, προσποιούνταν ότι δεν αντιλαμβανόταν τι συμβαίνει, περιμένοντας να περάσει η ώρα για να φύγει. Ο 47χρονος, ο οποίος κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκου που έχει συμπληρώσει τα 14 έτη από ενήλικο στον οποίο έχουν εμπιστευθεί να το επιβλέπει, αρνήθηκε τις αποδιδόμενες κατηγορίες. Οπως υποστήριξε στην προανακριτική απολογία του, στο ισόγειο προπονούνταν άλλοι δύο αθλητές στην ηλικία της καταγγέλλουσας, ενώ έξω από τη σχολή περίμεναν γονείς οι οποίοι παρακολουθούσαν την προπόνηση από τη διάφανη τζαμαρία, χωρίς να αντιληφθούν το παραμικρό.

«Η οικογένεια της 14χρονης έχει εστιάσει με τη βοήθεια ειδικών στη στήριξη του παιδιού, ώστε να μπορέσει όσο είναι εφικτό να επανέλθει στην κανονικότητά του και να ιαθούν οι πληγές της τραυματισμένης του ψυχής. Έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και μας έχουν δώσει εντολή να κινηθούμε νομικά εναντίον όποιου αφήνει να διαρρέουν προσωπικά δεδομένα της ανήλικης και προσβάλλει την προσωπικότητά της» δήλωσε στην «Espresso» η δικηγόρος της οικογένειας της 14χρονης Γιάννα Παναγοπούλου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Θοδωρής Μαραντίνης ζητάει 2.000 ευρώ διατροφή τον μήνα από την Σίσσυ Χρηστίδου

Δεν έχει τέλος ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει ανάμεσα...

Αποφασισμένη να το φτάσει μέχρι τέλους η πρώην σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή Κώστα Δόξα

Αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τέλους φαίνεται πως είναι η...

Δανάη Παππά στο πλευρό του Γιάννη Στάνκογλου

Μαζί στη σκηνή η Δανάη Παππά και ο Γιάννης...

Αρχίσαν οι εμφανίσεις του Γιώργου Μαζωνάκη στο ιστορικό Fever Athens

«Κάθε βράδυ του Σαββάτου» ο Γιώργος Μαζωνάκης δίνει μουσική...

Η έξοδος του Φουστάνου με τη Βασιλάκη, που μαρτυρά ότι το ζευγάρι είναι ξανά μαζί

Δεν κράτησε πολύ ο χωρισμός τους, αφού ο Ανδρέας...
spot_img