Σάββατο, 12 Απριλίου, 2025

Προσχεδιασμένο το έγκλημα από τον 75χρονο που έχασε το σπίτι του στη...

Μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνουν οι εξελίξεις στην υπόθεση του φονικού...

«Δίχτυα» ΑΝΤ1 στην ωραία Ελένη

Με ένα λαμπερό βραδινό σόου θα επανέλθει η Ελένη...

Ασθενής «πειραματόζωο» της «δόκτορος των πεπτιδίων»

Σοκάρουν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του θρίλερ που εξελισσόταν επί...

Από… βασικιά guest στον… γάμο του

Ακου να δεις, φιλενάδα, τι έχω να σου πω!...

«Survivor»: Η αποκάλυψη του Χατζηγεωργίου για την αποχώρησή του και το φλερτ των Κουρεντή – Κατσαούνη

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» τη Τρίτη και αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από το «Survivor» αλλά και για το φλερτ της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη.

«Όταν μπήκα στο Survivor περίμενα να αντικρύσω μία ομάδα. Εγώ περίμενα ότι το ριάλιτι θα βγει μετά από δυόμισι μήνες. Το είδα από την πρώτη μέρα, μάζεψα την ομάδα και τους είπα να χαλαρώσουν. Είπα να βρούμε κάποια πράγματα βασικά για να δούμε πως θα λειτουργεί η ομάδα. Πέρα από την κρίση που έχουμε, έχω κάποια επαγγελματικά σχέδια και ο μόνος τρόπος για να έρθουμε σε εκπομπές να φανούμε στην τηλεόραση ξανά και για να κάνουμε οτιδήποτε χρειάζεται για να δείξουμε το έργο μας, ήταν ένας δίαυλος επικοινωνίας το Survivor. Αν μπορώ να πω ότι το Survivor έχει έναν δείκτη δυσκολίας, το 70% είναι ξεκάθαρα η ψυχολογία και οι παίκτες στο πως θα τους διαχειριστείς. Στην ομάδα μου έβλεπες τέσσερα άτομα φυσιολογικά και έβλεπες τους υπόλοιπους που είχαν τα δικά τους και συγκεκριμένα ένα άτομο παρείχε τα δικά του και είχα παραπονεθεί και στην παραγωγή για αυτό».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο φλερτ της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη.  «Η Μυριέλλα τις πρώτες τέσσερις ημέρες έβλεπε τον Γιώργο και γέλαγε που την φλέρταρε και εγώ της έλεγα θα είσαι στη φάρμα σου, θα έχει της κατσίκα σου και γελάγαμε. Ξαφνικά, η Αθηνά και η Βρισηίδα τσαντίστηκαν με μία δήλωση της Αθηνάς από την ομάδα των Μαχητών και ξεκίνησαν να κάνουν επίθεση στη Μυριέλλα. Ξεκινάει να κλαίει η Μυριέλλα και έρχεται ο Γιώργος και της δίνει ένα βραχιόλι και λέω έχει πλάκα. Τι λέω σε παρακαλώ είσαι η μόνη λογική εδώ μέσα, σε παρακαλώ.

Έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο αυτό που γινόταν μέσα και ότι άρχισε να επηρεάζει την ψυχική μου υγεία πολύ σοβαρά. Γιατί είχα τραυματισμούς, πονούσα πολύ και στο στομάχι. Εγώ έχω και μία μικρή πάθηση στο στομάχι, οπότε ήταν διπλάσιος ο πόνος που είχα. Και ξαφνικά έπρεπε να διαχειριστείς ένα ριάλιτι που έτρεψε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και να έχεις και τον Τζένγκις Χαν δίπλα σου στη σανίδα».

https://vimeo.com/664851277

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ερωτευμένη η Καϊλή με τα Εμιράτα

Στο Αμπού Ντάμπι η Εύα Καϊλή, που παρά τα...

Ελπίδα Νίνου: Λέξη λέξη όσα κατέθεσε η σύζυγος του έκπτωτου TV σταρ

Στη βαθιά αγάπη που νιώθει για τον σύζυγό της...

Σκλάβες του sex με μάγισσα «μαντάμ»

Νεαρές «σκλάβες του σεξ» που «μαρτύρησαν» στα χέρια της...

Η Τάμτα, ο γάμος στα 14 της και ο Κασιδόκωστας

Μια σπάνια εξομολόγηση για τη σχέση της με τον...

Tο ελληνικό σεξοπάζαρο του Ντουμπάι

Μπορεί η ελληνική παροικία στο εμιράτο της χλιδής και...
spot_img