Σάββατο, 12 Απριλίου, 2025

Προσχεδιασμένο το έγκλημα από τον 75χρονο που έχασε το σπίτι του στη...

Μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνουν οι εξελίξεις στην υπόθεση του φονικού...

«Δίχτυα» ΑΝΤ1 στην ωραία Ελένη

Με ένα λαμπερό βραδινό σόου θα επανέλθει η Ελένη...

Ασθενής «πειραματόζωο» της «δόκτορος των πεπτιδίων»

Σοκάρουν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του θρίλερ που εξελισσόταν επί...

Από… βασικιά guest στον… γάμο του

Ακου να δεις, φιλενάδα, τι έχω να σου πω!...

Comeback για τη Κατερίνα Λάσπα – Δείτε με ποιο κανάλι συζητάει

Λάσπα για Open!

Κόσμος πάει και έρχεται στο Open! Κανάλι πρώτης γραμμής στην ψυχαγωγία από τη νέα τηλεοπτική σεζόν (τον Σεπτέμβριο) θέλει να γίνει το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, για αυτό και οι υπεύθυνοι προγράμματος έχουν ανοίξει μια απίθανη βεντάλια από πολλά όμορφα, ταλαντούχα και διαφορετικά πρόσωπα της εγχώριας σοουμπίζ, που θα μπορούν να στελεχώσουν τον σταθμό και να του δώσουν μια δυναμική προώθηση.

laspa ekpompi open

Όπως ακούγεται στους διαδρόμους του σταθμού, ένα από αυτά είναι η Κατερίνα Λάσπα, η οποία απέχει τηλεοπτικά από το 2007, ωστόσο φαίνεται ότι είναι έτοιμη να επιστρέψει στη μικρή οθόνη. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, σε συζητήσεις για να αναλάβει μια ψυχαγωγική εκπομπή τα Σαββατοκύριακα.

Για το ίδιο project, ωστόσο, έχει πέσει στο τραπέζι και το όνομα της Ντορέττας Παπαδημητρίου, αφού μετά το άδοξο τέλος του «Game of Chefs» με τις χαμηλές πτήσεις τηλεθέασης και τα μονοψήφια ποσοστά, η παρουσιάστρια έχει αποδεσμευτεί από τις υποχρεώσεις της στον ΑΝΤ1.

Την ίδια στιγμή, έχουν γίνει κάποιες διερευνητικές επαφές τόσο με την Ιωάννα Μαλέσκου όσο και με την Κατερίνα Καραβάτου. Πρόκειται για δύο παρουσιάστριες που, όπως όλα δείχνουν, θα είναι «ελεύθερες» από το καλοκαίρι και μετά, αφού τόσο το «Love it» στον Σκάι όσο και το «Τι λες τώρα;» στο Mega δεν είχαν την αναμενόμενη επιτυχία και θα ρίξουν πρόωρα τίτλους τέλους.

Μάλιστα, όπως λέγεται, οι σχέσεις της Ιωάννας Μαλέσκου με τη διευθύντρια προγράμματος του Σκάι Άλκηστις Μαραγκουδάκη δεν είναι καθόλου καλές.

Ακόμη, βέβαια, είναι νωρίς να μιλάμε για πιθανή μεταγραφή, αφού και στις δύο περιπτώσεις υπάρχουν και άλλα κανάλια που αναμένεται να μπουν στην κούρσα της διεκδίκησης, όπως το Star… για την Ιωάννα. Η Κατερίνα Καραβάτου, ωστόσο, έχει μια πολύ καλή σχέση με τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Open Γιάννη Λάτσιο και αυτό προσμετράται στα ατού της.

Τέλος, όσον αφορά το καλλιτεχνικό δίδυμο Βάσω ΛασκαράκηΑθηνά Οικονομάκου, φαίνεται ότι τα σχέδια για ένα γυναικείο μαγκαζίνο στη μεσημεριανή ζώνη του Open είναι για τις δύο ηθοποιούς μια δύσκολη εξίσωση. Η πρόταση, όπως φημολογείται, που έκαναν οι δύο σταρ στη διοίκηση του Open περιλάμβανε μία εναλλακτική μεσημεριανή εκπομπή στα πρότυπα του «Dot», χωρίς gossip και lifestyle, κάτι που βρήκε αντίθετα τα στελέχη του καναλιού, αλλά με πιο κοινωνικά θέματα και συνεντεύξεις. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες, ακόμα ένα «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις ήταν και η πρόθεση του καναλιού να συμπεριλάβει στην εκπομπή εμπορικές συμφωνίες, γεγονός που κρίθηκε απαγορευτικό από τις δύο δημοφιλείς ηθοποιούς, αφού έχουν δικά τους χορηγικά πακέτα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ερωτευμένη η Καϊλή με τα Εμιράτα

Στο Αμπού Ντάμπι η Εύα Καϊλή, που παρά τα...

Ελπίδα Νίνου: Λέξη λέξη όσα κατέθεσε η σύζυγος του έκπτωτου TV σταρ

Στη βαθιά αγάπη που νιώθει για τον σύζυγό της...

Σκλάβες του sex με μάγισσα «μαντάμ»

Νεαρές «σκλάβες του σεξ» που «μαρτύρησαν» στα χέρια της...

Tο ελληνικό σεξοπάζαρο του Ντουμπάι

Μπορεί η ελληνική παροικία στο εμιράτο της χλιδής και...

Η Τάμτα, ο γάμος στα 14 της και ο Κασιδόκωστας

Μια σπάνια εξομολόγηση για τη σχέση της με τον...

Κατερίνα Καινούργιου: Περπατάει και λάμπει από ευτυχία

Με ποιον μιλούσε άραγε στο τηλέφωνο η Κατερίνα Καινούργιου...
spot_img