Τρίτη, 29 Απριλίου, 2025

«Αυλαία» στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου για την Κατερίνα Ευαγγελάτου

Τέλος εποχής για την Κατερίνα Ευαγγελάτου στο Φεστιβάλ Αθηνών...

Νέα επιτυχία για τον Σταμάτη Γονίδη με τίτλο «Η αγάπη δεν πουλιέται»

Ο καταξιωμένος λαϊκός ερμηνευτής μας παρουσιάζει ένα τραγούδι που...

«Ο Τιμωρός»: Πυροβολούν τον Μάρκο!

Όσα θα δούμε απόψε στο επεισόδιο της σειράς «Ο Τιμωρός».Ο Μάρκος συγκλονίζεται από την αποκάλυψη...

Η Σάττι ακύρωσε την ευρωπαϊκή περιοδεία της

Προγραμματίζει εκ νέου τη διεθνή περιοδεία της η Μαρίνα...

Κολιέ, λουλούδια και μια Mercedes

Αγνωστος θαυμαστής της Ζέτας Θεοδωροπούλου έκανε έκπληξη στο μοντέλο με πανάκριβα δώρα

Ενας ιππότης για τη Ζετούλα! Μόνο που δεν εμφανίστηκε καβάλα σε άσπρο άλογο, όπως συμβαίνει στα παραμύθια. Δεν εμφανίστηκε καν… Προτίμησε να της στείλει ανώνυμα ένα αυτοκίνητο αξίας 45.000 ευρώ, ένα διαμαντένιο κολιέ και ένα μπουκέτο λουλούδια! Συμβαίνουν κι αυτά σε καιρούς κρίσης. Πόσο μάλλον αν είσαι ξανθιά, σέξι και προσφάτως χωρισμένη!

Μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της ζωής της δοκίμασε η Ζέτα Θεοδωροπούλου το μεσημέρι της Δευτέρας. Το μοντέλο βρισκόταν στα γραφεία της εταιρίας με γυναικεία κοσμήματα και αξεσουάρ που διατηρεί στον Πειραιά, όταν χτύπησε το τηλέφωνο και άκουσε κάποιον να της λέει ότι πρέπει να κατέβει στην είσοδο για να παραλάβει ένα δέμα που είχε έρθει για εκείνη.

«Στην αρχή υπέθεσα ότι επρόκειτο για επιστροφή εμπορεύματος. Οταν κατέβηκα είδα μια Mercedes SLK ασημί χρώματος» λέει η ίδια στην «Espresso». «Οπως καταλαβαίνεις, έπαθα σοκ. Στο μεταξύ ο άγνωστος αποστολέας συνέχισε να μου μιλάει στο τηλέφωνο και να με καθοδηγεί λέγοντάς μου ότι το κλειδί βρίσκεται στη ρόδα του αυτοκινήτου. Η έκπληξή μου μεγάλωσε όταν βρήκα και ένα κουτί κοσμηματοπωλείου με ένα εντυπωσιακό κολιέ που, όπως μου είπε, είναι διαμαντένιο κι ένα μπουκέτο λουλούδια» συνεχίζει. Τα δώρα συνοδεύονταν από ένα ιδιόχειρο, πλην όμως… κομματάκι ανορθόγραφο σημείωμα. «Και το πιο όμορφο λουλούδι του κόσμου να έψαχνα να βρω πάλι μαραμένο θα έδειχνε δίπλα σου. Γι’ αυτό αρκέστηκα σε λίγα τριαντάφυλλα» έγραψε ο θαυμαστής της Ζέτας «δολοφονώντας» την ελληνική γραμματική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ζέτα έχει ακριβώς το ίδιο αυτοκίνητο, αλλά τράκαρε πριν από καμιά δεκαριά μέρες, με αποτέλεσμα να πάθει μεγάλη ζημιά. «Δεν ξέρω καν αν θα το φτιάξω ή θα το πουλήσω. Το σίγουρο είναι ότι θα είμαι χωρίς αυτοκίνητο για δύο μήνες» σχολιάζει. Το απροσδόκητο δώρο πάντως φαίνεται να της… λύνει τα χέρια. Θα το δεχτεί άραγε; «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Αυτός ο άνθρωπος είδε σε κάποιο ιντερνετικό δημοσίευμα ότι πικράθηκα λόγω της ζημιάς που έπαθε το αυτοκίνητό μου και μου αγόρασε ένα άλλο για να ξαναβρώ, όπως μου είπε, το χαμόγελό μου. Δεν μου ζήτησε κανένα αντάλλαγμα, ούτε να βρεθούμε από κοντά ούτε τίποτα. Ειλικρινά, απορώ. Υπάρχουν τέτοιοι ιππότες στις μέρες μας; Πάντως όταν του είπα στην αρχή πως δεν μπορώ να το δεχτώ, μου ζήτησε να το κρατήσω όσο θέλω για να εξυπηρετηθώ».

Ηλίας Μαραβέγιας 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Κλάρες» στο καρνέ του call girl της ΕΛ.ΑΣ.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την αστυνομικίνα-call girl που...

Ζευγάρι η Παναγιώταρου με τον νεαρό Α. Λυκούδη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τους τελευταίους μήνες η Αλεξάνδρα...

Παντρεύτηκε η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου με κουμπάρους τον Βαφειά και τη Σρόιτερ

Τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον δικηγόρο Βασίλη Ράπτη,...

Θεοδωροπούλου με μαύρο θηρίο

Ενα μαύρο, θηριώδες Range Rover οδηγεί πλέον η Ζέτα...

Eρρίκος Πετιλόν με νέα πια ζωή

Αν κάποιος «σερφάριζε» λίγο μετά τις δέκα το πρωί...

Call girl «γατούλα» της ΕΛ.ΑΣ.

Εχει βουίξει όλη η Αστυνομία με τα καμώματα και...

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ από τις οικογενειακές διακοπές του στη Ρόδο

Με φόντο τη φωτογραφία της αξέχαστης μητέρας του Αλίκης...
spot_img
spot_img