Δευτέρα, 31 Μαρτίου, 2025

Καταλληλότεροι για γάμο όσοι αλλάζουν ερωτικούς συντρόφους σαν τα πουκάμισα

Τελικά, οι άνδρες και οι γυναίκες που αλλάζουν τις/τους...

«The 2Night Show»: Καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου η Φωτεινή Παπαθεοδώρου, η Έλβη...

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τη...

Ποιους τσάκωσε ο φακός στην πρεμιέρα του «KNOK» στο Θέατρο Τέχνης

Επίσημη πρεμιέρα για το «KNOK» στο Θέατρο Τέχνης της...

«Ο Τιμωρός»: Μία αλήθεια συγκλονίζει την Έλλη

Όσα θα δούμε απόψε στο επεισόδιο της σειράς «Ο Τιμωρός».Ο Μάρκος ζητά από τη Μυρτώ...

Η Δέσποινα Βανδή «σάρωσε» στην πρεμιέρα του «Chart Show»

Έτσι εξηγείται λοιπόν ότι χτύπησε κόκκινο στο κοντέρ της τηλεθέασης

O έρωτας πλέον δεν κρύβεται και σίγουρα θα καταλήξει σε κουφέτα! Στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή, στα παρασκήνια του «Chart Show» στον Alpha, βρέθηκε ο αγαπημένος της Bασίλης Μπισμπίκης!

Σύμφωνα μάλιστα και με την εκπομπή «Τι λες τώρα!» και τη Μαρία Ηλιάκη, η σχέση τους είναι στα καλύτερά της, με τη δημοσιογράφο να αποκαλύπτει: «Μου είπαν οι συγγενείς μου, που βρέθηκαν στο κοινό, ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν στα παρασκήνια και κοιτάζονταν μέσα στα μάτια με την τραγουδίστρια! Τρελαίνομαι με αυτά… Την κοίταζε από το μόνιτορ, η Δέσποινα του έριχνε κλεφτές ματιές. Ηταν εκεί μέχρι το τέλος, δεν έφυγε…»

Έτσι εξηγείται λοιπόν που η Δεσποινούλα πήρε τα πάνω της και χτύπησε κόκκινο στο κοντέρ της τηλεθέασης.

Ως γνωστόν, πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου το «Chart Show» με τη Δέσποινα Βανδή, η οποία υποδέχτηκε ξεχωριστούς καλεσμένους, παρουσιάζοντας τη λίστα με τα 30 πιο επιτυχημένα τραγούδια των 90s.

Το μουσικό ταξίδι στο παρελθόν… σημείωσε εξαιρετική πορεία στους πίνακες θεαματικότητας και κατάφερε να σταθεί απέναντι στον ισχυρό αντίπαλο, το «Survivor» του ΣΚΑΙ. Tα νούμερα του show είναι εντυπωσιακά, δεδομένης της επιτυχίας που έκανε το «Chart Show», με ποσοστά που έφταναν πάνω από το 30%.

Κατάφερε να κρατήσει ένα ποσοστό κοντά στο 15% σε μέσο όρο, ζορίζοντας αρκετά το ριάλιτι επιβίωσης, που εδώ και καιρό έπαιζε μόνο του τα σαββατόβραδα, δίνοντας στον σταθμό την πρώτη θέση στον μέσο όρο ημέρας στο δυναμικό κοινό, με 13,9%.
Συγκεκριμένα, το «Chart Show» κατέγραψε στο δυναμικό κοινό 15,3%, ενώ στο γενικό σύνολο σημείωσε 14,5%. Το «Survivor» έκανε στο δυναμικό κοινό 17,6 και στο γενικό σύνολο 22,5%.

Η Δέσποινα έχει θέληση και θα… επιβιώσει όσο έχει τον Βασίλη Μπισμπίκη πλάι της.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Happy end» στο… θρίλερ με «Το σόι σου»

Φαμίλια ενωμένη, ποτέ νικημένη. Οι οικογενειακές ιστορίες λείπουν από...

Αρπακτικά του σεξ γύρω από την κόρη της Καίτης Χωματά

Η Ιουλία Μαυρομάτη, κόρη της σπουδαίας ερμηνεύτριας του Νέου...

Αθηνά Ωνάση: Αποστεωμένη και γερασμένη η «χρυσή» κληρονόμος σε γκαλά στην πόλη του φωτός

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, που αδιαμφισβήτητα τράβηξε την προσοχή...

Ευαγγελία Δομάζου: Όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες των «Ελλήνων Μπέκαμ των 60s»

Εχουν περάσει τρεις μήνες από τότε που ο «στρατηγός»...

Κρυφός λεσβιακός έρωτας στη showbiz

Μπορεί τα μάτια της κοινής γνώμης και της εγχώριας...

Δημόσια καυτά φιλιά για τον «ξεχασμένο» Κασσελάκη και τον Τάιλέρ του

Στην «ασταμάτητη αγάπη του», στον έρωτα της ζωής του,...