Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου, 2024

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Ο νέος νόμος Φλωρίδη που...

Το απάνθρωπο πρόσωπό της δείχνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη στα...

«Κουνάει μαντίλι» στον Ατζούν

Ο Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί δεν φαίνεται να...

Οι… Τσάκωνες του internet – Όσα απίστευτα έγιναν στο Παγκράτι!

«Γεφύρι της Αρτας» θυμίζει τον τελευταίο χρόνο η οδός...

Η Χριστίνα Μαραγκόζη στην έκθεση της Έλλης Λυραράκη

Τα εγκαίνια της έκθεσης - παρουσίασης των χειροποίητων κοσμημάτων...

Ο Θάνος Καλλίρης ξέσπασε κατά της εκπομπής της Βανδή

«Λυπάμαι. Γελάω επίσης αλλά δεν το δέχομαι»

Δεν πρόλαβε να κάνει πρεμιέρα το «Chart Show» με τη Δέσποινα Βανδή (με το αφιέρωμα να εστιάζεται στα 30 πιο επιτυχημένα τραγούδια της δεκαετίας του ’90) και ο Θάνος Καλλίρης έκανε μια καυστική ανάρτηση στο facebook, κάνοντας λόγο για αποκλεισμό τραγουδιών, τόσο δικών του όσο και άλλων συναδέλφων του, όπως είναι ο Σάκης Ρουβάς, η Μαντώ, ο Λάμπης Λιβιεράτος.

«Βλέπω #chartshow με διάφορα 90s τραγούδια. Από ΟΛΑ τα ρεπερτόρια. Οκ. Καλά (& Κακά Κορίτσια;;;) κι αγαπημένα & κάποια όντως τεράστιες επιτυχίες. Αναρωτιέμαι όμως αν τα “αγάπη καλοκαιρινή”, “το νου σου κύριε οδηγέ”, “γιορτάζω”, “κάποιο καλοκαίρι”, “μπαμ και κάτω”, “όχι το μωρό μου”, “μικρή μου μέλισσα”, “σκόνη και θρύψαλα”, “δακτυλικά αποτυπώματα”, “δικός σου για πάντα” (για να πω μόνο μερικά) έγιναν διαχρονικές επιτυχιάρες στη Κίνα. Σε κάποιο άλλο σύμπαν.

Ή μόνο στο μυαλό μου. Ντροπή. Στο προηγούμενο πάντως σόου (που δεν ήταν κατά το δοκούν κάποιας εταιρίας ή κάποιων συγκεκριμένων συμφερόντων) ήταν διαφορετικά. Θα μπορούσαν έστω να ξεχωρίσουν τα ρεπερτόρια σε λαϊκό, έντεχνο, ποπ, radio hits, πίστες κλπ. Λυπάμαι. Γελάω επίσης αλλά δεν το δέχομαι» ήταν τα λόγια του, με τα σχόλια να πέφτουν βροχή από διαδικτυακούς του φίλους!

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Πάρης της Βίσση ένα βήμα πριν από τον θάνατο!

Ο Πάρης της δεκαετίας του '90: Η άγνωστη ιστορία...

Πάνος Σολωμός: Στη φυλακή ο αφάνας της Φίνου

Δεν μπήκε μόνο σε δικαστικές περιπέτειες, αλλά έφτασε να...

«Φήμες» τα περί σχέσης της Μπακοδήμου με τον Λάγιο

Διέψευσε τις φήμες που τη θέλουν να φλερτάρει με...

Ο ΑΝΤ1 θέλει νωρίτερα on air τη Στεφανίδου

Από τον Ιανουάριο του 2025 τελικά η Τατιάνα Στεφανίδου...

Η τρανς εγγονή της Δούκισσας δεν κατάφερε να περάσει από τη φάση των knockouts του «Voice»

Εκτός «Voice» η τρανς εγγονή της Δούκισσας. Μπορεί στην...

Τέσσερις Έλληνες επιστήμονες βρήκαν super φάρμακο

Μία σπουδαία ανακάλυψη έκανε ομάδα Ελλήνων καθηγητών, αποδεικνύοντας πως...