Δευτέρα, 28 Απριλίου, 2025

Θεοδωροπούλου με μαύρο θηρίο

Ενα μαύρο, θηριώδες Range Rover οδηγεί πλέον η Ζέτα...

Αυτές είναι οι έξι καλλονές που θα παίρνει «μάτι» για τη φετινή...

Φωτιά θα πάρουν οι οθόνες μας με τις παίκτριες...

Ζευγάρι η Παναγιώταρου με τον νεαρό Α. Λυκούδη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τους τελευταίους μήνες η Αλεξάνδρα...

Παντρεύτηκε η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου με κουμπάρους τον Βαφειά και τη Σρόιτερ

Τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον δικηγόρο Βασίλη Ράπτη,...

Παντρεμένος βουλευτής βγήκε εκτός κόμματος μετά από σκάνδαλο για σεξουαλική παρενόχληση και ναρκωτικά

Κοκάκιας βουλευτής

Παντρεμένος βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος της Βρετανίας τέθηκε εκτός κόμματος ύστερα από σειρά αποκαλύψεων που αφορούν σε ζητήματα σεξουαλικής παρενόχλησης και χρήσης κοκαΐνης.

Ο Ντέιβιντ Γουόρμπερτον, από το Αρκανσας, βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας όταν η εφημερίδα «Sunday Times» δημοσίευσε φωτογραφία του δίπλα σε ένα τραπέζι με απλωμένες πολλές «γραμμές» κοκαΐνης. Η εν λόγω φωτογραφία φέρεται ότι τραβήχτηκε τον Φεβρουάριο, στο σπίτι μιας νεότερης γυναίκας, την οποία γνώρισε μέσω της πολιτικής.

Παράλληλα, στη δημοσιότητα ήρθαν καταγγελίες τριών γυναικών σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση. Ο 56χρονος πολιτικός και μέλος του Συντηρητικού Κόμματος είναι παντρεμένος, με δύο παιδιά και πρώην επιχειρηματίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, φέρεται ότι ζήτησε ο ίδιος να αγοραστεί το ναρκωτικό, σχολιάζοντας ότι η τιμή ήταν «αρκετά καλή».

Η γυναίκα που βρισκόταν μαζί του λέει ότι είχε μεθύσει, αλλά στη συνέχεια, καθώς συνερχόταν, άρχισε να αισθάνεται λιγότερο άνετα που ήταν μόνη της μαζί με έναν βουλευτή. Οπως εξηγεί, αποσύρθηκε στο δωμάτιό της, όμως εκείνος την ακολούθησε και ανέβηκε γυμνός στο κρεβάτι μαζί της.

Αν και δεν του ζήτησε να φύγει, φοβούμενη την αντίδρασή του, του είπε επανειλημμένα ότι δεν ήθελε να κάνει σεξ μαζί του, όμως ο βουλευτής άρχισε να θωπεύει το στήθος της. Η γυναίκα δεν τον κατήγγειλε, λέγοντας ότι επιθυμούσε να ξεχάσει το περιστατικό. Λεπτομέρειες για τις άλλες δύο καταγγέλλουσες δεν έχουν γίνει γνωστές.

Ο Γουόρμπερτον, ερωτηθείς για τις καταγγελίες από την εφημερίδα «The Telegraph», αρνήθηκε ότι είχε πράξει κάτι μεμπτό, επιμένοντας μάλιστα ότι έχει αδιάσειστα στοιχεία για την υπεράσπιση του εαυτού του. Λίγες ώρες πάντως μετά τη δημοσιοποίηση των φωταγραφιών ο Γουόρμπερτον εισήχθη σε ψυχιατρική κλινική εξαιτίας έντονου στρες.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι γνωστοί θαμώνες στο νησί των ανέμων, γλέντι με Λε-Πα μέχρι το ξημέρωμα

Σούβλες με φόντο τη θάλασσα, βόλτες στα κοσμικά Ματογιάννια...

H βιλάρα της πρώην του Kούστα στα χέρια του εφοπλιστή Προκοπίου

Σε ακόμα μία επένδυση στο real estate φημολογείται ότι...

Call girl «γατούλα» της ΕΛ.ΑΣ.

Εχει βουίξει όλη η Αστυνομία με τα καμώματα και...

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ από τις οικογενειακές διακοπές του στη Ρόδο

Με φόντο τη φωτογραφία της αξέχαστης μητέρας του Αλίκης...

Eρρίκος Πετιλόν με νέα πια ζωή

Αν κάποιος «σερφάριζε» λίγο μετά τις δέκα το πρωί...

«Πόνεσε» η πρόβλεψη ενός υπολογιστικού μοντέλου για την «Αστερομάτα»

Οριακά φαίνεται να περνάει στον τελικό της Eurovision 2025...

Γιάννης Τσορτέκης: Υποκλίνεται στον Παπακαλιάτη και αποκαλύπτει τις πολιτικές του πεποιθήσεις

Λίγο πρoτού αρχίσει τις πρόβες για τον μονόλογο «Σαρμάντζα»...
spot_img
spot_img